Įkraunama...
Įkraunama...

O. P. I.

QUOTE(Hiver @ 2014 07 10, 10:27)
Jau yra Nagavitoje OPI Brazil kolekcija bigsmile.gif kokie saunuoliai kad atsiveze vasara o ne rudeni. thumbup.gif

Don’t Bossa Nova Me Around tikras grazuolis wub.gif Svarstau ar man jo reikia jeigu turiu Orly Pure porcelain? g.gif

O cia radau palyginta su My very first Knockwurst , jis man tada pirmiausia i galva atejo, kai pamaziau Brazil lakus. Vis tik jie skirtingi, Knockwurst turi daugiau rausvumo ir siek tiek maziau isbalintas. Idomu kaip lyginant su Orly, itariu kad vis tik Porcelaine bus sviesesnis uz Bossa nova. Jei rasit kuri palyginamu swatchu, imeskit. 4u.gif

O is ryskiu tai labiausiai susizavejau Toucan Do It If You Try net nezinau kaip pavadint sia spalva, grazus ir Live.Love.Carnaval, toks tikrai vykes koralas, vienas graziausiu kada nors matytu. Ir zalias patiko, tokia sodri zalia dziungliu lapija, jis turi siek tiek shimerio, bet praktiskai jis tik buteliuke matos, ant nagu nesimato, gal nebent sauleje matytusi. Geltonas irgi labai fainas, ryskus bet turi ir svelnumo, rozinis labai gaiviai atrodo, panasus i Chanel May.

Turiu Don't Bossa Nova Me Around ir I Just Can't Cope-Acabana, tai abu labai labai wub.gif Noriu visų likusių... biggrin.gif Pirksiu dar turbūt Toucan Do It If You Try, bet norėčiau ir Where Did Suzi's Man-go? ir I São Paulo Over There.. biggrin.gif Tas džiunglių žalumos irgi labai gražus, bet jau turiu panašų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 07 10, 11:56)
Turiu Don't Bossa Nova Me Around ir I Just Can't Cope-Acabana, tai abu labai labai  wub.gif Noriu visų likusių... biggrin.gif Pirksiu dar turbūt Toucan Do It If You Try, bet norėčiau ir Where Did Suzi's Man-go? ir I São Paulo Over There.. biggrin.gif Tas džiunglių žalumos irgi labai gražus,  bet jau turiu panašų..  ax.gif

Jooo cia jie vienas uz kita grazesni biggrin.gif As zaliu irgi panasiu turiu. smile.gif
Amazonas salia teal spalvu OPI laku

Kazkas pedikiura su juo pasidare smile.gif
user posted image
Nuotrauka is cia http://lynndu.blogsp...on-amazoff.html

Mango labai siltas ir svelnus:
user posted image

Beje, Toucan dar man atrodo gali buti panasus i Hot & Spicy:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 liepos 2014 - 16:55
QUOTE(illuminated @ 2014 07 10, 11:56)
Turiu Don't Bossa Nova Me Around ir I Just Can't Cope-Acabana

Beje, kaip I Just Can't Cope-Acabana lakuoja? 4u.gif Nes geltoni kaip tradicija buna daznai bjauroki lakavimo prasme, sunku rast lygiai graziai besidengianti, net tas zymusis Chanel Mimoza nesamones daro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 07 10, 20:35)
Beje, kaip I Just Can't Cope-Acabana lakuoja? 4u.gif Nes geltoni kaip tradicija buna daznai bjauroki lakavimo prasme, sunku rast lygiai graziai besidengianti, net tas zymusis Chanel Mimoza nesamones daro. doh.gif

Turiu "instagraminę" nuotrauką, jei jums tai kuo pagelbėtų biggrin.gif Bet jau kokybė.. doh.gif Bet šiaip man patinka, vienas sluoksnis gan dryželiais tokiais tepasi, po antro viskas "susinormalizuoja" biggrin.gif Šiaip skaičiau pagyras šiam geltonam, vykęs lakas, manau. 4u.gif
user posted image

Ir beje, nusipirkau tą Toucan Do It If You Try doh.gif Neatsilaikiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 07 11, 13:07)
Turiu "instagraminę" nuotrauką, jei jums tai kuo pagelbėtų  biggrin.gif Bet jau kokybė.. doh.gif Bet šiaip man patinka, vienas sluoksnis gan dryželiais tokiais tepasi, po antro viskas "susinormalizuoja" biggrin.gif Šiaip skaičiau pagyras šiam geltonam, vykęs lakas, manau.  4u.gif

Ir beje, nusipirkau tą Toucan Do It If You Try  doh.gif Neatsilaikiau..  biggrin.gif

Koks pozityvus tas geltonas thumbup.gif labai vykes. As turiu geltona is Orly, jei netureciau manau griebciau sita.
Grazus manikiuras. 4u.gif
O tas zalias CG kuris cia? ax.gif

As irgi siandien Tukana parsinesiau. assa.gif lotuliukas.gif

user posted image

Nereali spalva, tokia oranzine kokios ir norejau, wub.gif primena man raudonuosius greipfrutus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 07 11, 19:41)
Koks pozityvus tas geltonas thumbup.gif labai vykes. As turiu geltona is Orly, jei netureciau manau griebciau sita.
Grazus manikiuras. 4u.gif
O tas zalias CG kuris cia? ax.gif

As irgi siandien Tukana parsinesiau. assa.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Nereali spalva, tokia oranzine kokios ir norejau, wub.gif  primena man raudonuosius greipfrutus.
user posted image

Ačiū wub.gif CG tai Safari kolekcijos "Exotic Encounters".

Nusilakavus jau tuo tukanu aš, labai gražus man.. Nėr tokia gryna oranžinė, kaip minėjot jau labiau kaip greipfrutas. Yra ir maniškė nuotrauka nagų šito lako 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 07 11, 21:57)
Ačiū  wub.gif CG tai Safari kolekcijos "Exotic Encounters".

Nusilakavus jau tuo tukanu aš, labai gražus man.. Nėr tokia gryna oranžinė, kaip minėjot jau labiau kaip greipfrutas. Yra ir maniškė nuotrauka nagų šito lako  4u.gif
http://i61.tinypic.com/2ypm8up.png

Geras... biggrin.gif kaip tik norejau klaust ar kartais ne is Safari, as pati ji turiu. Beje kai ieskojau palyginamuju swatchu su AmazON... AmazOFF, tai radau kad Exotic Encounters truputi zalesnis, bet siaip jie abu panasaus "charakterio":
user posted image

Cia ir daugiau palyginimu: http://www.peachypol...on-comparisons/

Pvz. dar man buvo netiketa kad Sao Paolo beveik identiskas China Glaze Below Deck ax.gif O Below Deck netinka mano odos atspalviui, reiskias i Sao Paolo man geriau neziureti...
user posted image

Ir dar radau netiesiogini palyginima Bosa Nova su Orly pure porcelain. Gal kam irgi pravers:
Cia palyginta Bosa Nova su Orly Decades of Dysfunction

user posted image

O Decades yra praktiskai identiskas porcelianui

user posted image

O Toucan labai graziai ant jusu nagu atrodo wub.gif as irgi jau sedziu su juo ant nagu apsipatenkinus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 liepos 2014 - 12:11

Tiesa dar, del Red Hot Rio, kazkur radau parasyta kad jis yra gelines teksturos, ir tuo, bei pacia spalva identiskas dabar jau nebegaminamam buvusiam kultiniam raudonam OPI lakui Vodka & Caviar. Jis ypatingas tuo kad turi labai gera blizgesi ir ant nagu atrodo kaip raudonas stiklas, ko neiseina pasiekti su kremines konsistencijos lakais. Tai va, kam aktualu atkreipkit i ji demesi.
Va cia apie juos rasoma: http://alittlesparkl...omparisons.html

user posted image
nuotrauka is cia http://nails.annagor...pi-red-hot-rio/
Atsakyti
Sakykit, tai visgi taukanas ryskiai oranzinis ar kaip illuminated (labai grazi spalva) nuotraukoj? Kaip tik ieskau kazko panasaus, o gyvai pabandyti nera galimybes
Atsakyti
QUOTE(ingazz @ 2014 07 12, 15:03)
Sakykit, tai visgi taukanas ryskiai oranzinis ar kaip illuminated (labai grazi spalva) nuotraukoj? Kaip tik ieskau kazko panasaus, o gyvai pabandyti nera galimybes

Is tikruju gyvai jis ryskesnis nei nuotraukose, bent jau ant mano nagu, cia maniskiai:

user posted image

Nuotrauka daryta apsiniaukusia diena balkone. Rankos mano truputi idegusios. Realiai kai ziuriu i savo nagus, vienu momentu islindus saulei, spalva labiausiai panasi i sia:

user posted image

Uz ji svelnesne yra Where Did Suzi's Man-Go? spalva, va realios nuotraukos ant nagu http://nail-ru.livej...om/3000960.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 liepos 2014 - 18:48
O man tokia grazi ta prigesinta oranzine wub.gif gal kartais zinote kokia panasia spalva?
Atsakyti
QUOTE(ingazz @ 2014 07 12, 19:55)
O man tokia grazi ta prigesinta oranzine wub.gif gal kartais zinote kokia panasia spalva?

Cia ziurint ka jus laikote prigesinta oranzine, pvz. kaip tas Mango jums? smile.gif Nes man tukanas ir skaitosi prigesinta, neprigesinta as laikau tokia smile.gif

user posted image

Ir cia net ne neonine. biggrin.gif

Atsakyti