Įkraunama...
Įkraunama...

O. P. I.

QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 16, 23:44)
Idomu,ar pas mus jau yra  g.gif  ax.gif

Praeita savaite dar nebuvo. ax.gif Bet dabar bet kuriuo momentu gali atsirast, pernykstes ir rudenine ir kaledine lapkricio gale jau buvo.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukos is cia http://imabeautygeek.../#axzz2qZaB3Gvv
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

is ten pat http://imabeautygeek.../#axzz2qZaB3Gvv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 sausio 2014 - 17:02
QUOTE(Hiver @ 2014 01 16, 18:06)

Nu nuostabios spalvos  wub.gif  Į norų sąrašą keliauja:
Dont Bossa Nova Me Around
Taupe Less Beach
I Sao Paulo Over There
Amazon Amazoff
Paskutiniai mano OPI pirkinai (geltonos spalvos jau labai labai seniai norėjau, tik vis neišdrįsdavau nusipirkti, o dabar kadangi kaip specialiai Nagavitoje užtaikiau "ant akcijos", už 5lt negalėjau nepirkti  lotuliukas.gif  ):

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 16 sausio 2014 - 17:57
QUOTE(serpent @ 2014 01 16, 18:56)
Paskutiniai mano OPI pirkinai (geltonos spalvos jau labai labai seniai norėjau, tik vis neišdrįsdavau nusipirkti, o dabar kadangi kaip specialiai Nagavitoje užtaikiau "ant akcijos", už 5lt negalėjau nepirkti  lotuliukas.gif  ):

O dar kokiom nors spalvoms yra akcija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2014 01 16, 23:26)
O dar kokiom nors spalvoms yra akcija?  biggrin.gif

Buvo buvo ir kitų spalvų, ten buvo China Galze, OPI ir dar kažkokio gamintojo lakiukai sudėti ir visi po 5lt, tik OPI bijau sumeluoti, nedaug buvo, gal 3 ar 4 spalvytės už tą akcijinę kainą ir tik po vieną-du buteliukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2014 01 16, 17:56)
Į norų sąrašą keliauja:

Dont Bossa Nova Me Around
Taupe Less Beach
I Sao Paulo Over There
Amazon Amazoff

Paskutiniai mano OPI pirkinai

Bosa nova ir man krito i aki, bet galvoju ar ji nebus labai panasi i pernykscio rudens My Very First Knockwurst , va cia stai ji:
http://www.themanicu...very-first.html

o cia bosa nova
http://nageldraken.s...nova-me-around/
g.gif
bosa nova lyg ir saltesnio atspalvio, o Knockwurst tokia lyg labiau nudine, turi daugiau rusvos. Realiai turbut reiktu ziuret kuris prie odos atspalvio labiau tinka. smile.gif

Geltonas lakas yra gerai thumbup.gif as jau dvi vasaras sekmingai geltonai lakavausi net paciai keista, bet labai gerai isipaise ta spalva i karstu dienu garderoba. ax.gif

O kas tas antrasis daiktas, kaip naudojamas, ar pasiteisino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 18, 21:13)
Bosa nova ir man krito i aki, bet galvoju ar ji nebus labai panasi i pernykscio rudens My Very First Knockwurst
O kas tas antrasis daiktas, kaip naudojamas, ar pasiteisino? 4u.gif

Bosa Nova tikrai šaltesnio atspalvio atrodo, gal daugiau pilkumo matosi, o My Very First Knockwurst daugiau šiltesnio atspalvio, lyg rožinės spalvos kažkiek "šviečiasi" g.gif
Tas antras daiktas - tiesiog nagų lako valiklis biggrin.gif turėjau prieš tai vieną kitos firmos, nusprendžiau OPI išbandyti, man tiesiog su šitu daiktu lengviau nusivalyti odeles kai išsiterlioju besilakuodama. Kitoms megrinoms sakė gerai ir su ausų krapštukais ar dar kažkuo, mano ranka tiesiog prie šito daikto įprato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2014 01 18, 20:43)
Tas antras daiktas - tiesiog nagų lako valiklis  biggrin.gif :

Supratau biggrin.gif

O kai pirkot, nebuvo dar tuo metu praeitos vasaros kolekcijos su smelio lakais "Bond girls", rudens ir kaledines kolekciju? 4u.gif Nes as senokai buvau, lapkricio men dar neturejo nei vienos is ju...
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 21, 21:08)
Supratau biggrin.gif

O kai pirkot, nebuvo dar tuo metu praeitos vasaros kolekcijos su smelio lakais "Bond girls", rudens ir kaledines kolekciju? 4u.gif Nes as senokai buvau, lapkricio men dar neturejo nei vienos is ju...

Nespėjau užmatyt blush2.gif būčiau kaip visada ilgai ir nuobodžiai ten slampinėjus, viską išžiūrėjus, išnagrinėjus, bet buvo likę gal 10min iki jų darbo laiko pabaigos, tai tik čiupau ką reikia, tada prie kasos užmačiau tuos akcijinius lakiukus po 5lt, išsirinkau kelis ir tuom baigėsi mano super trumpas ir greitas apsirpirkimas unsure.gif
Atsakyti
Šiandien buvau šalia, tai užsukau į Nagavitą, jau turi San Francisko ir Mariah Carey kolekcijas :)Tai tikrai yra iš ko rinktis 4u.gif Tik aš jau daug raudonų turiu, o visokių mėlynų nemėgstu..Smėliniai irgi nevilioja, tai susidomėjau nebent tamsia violetine.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 16, 17:06)

šitą jau turiu, nusivyliau. Labai šviesi, šviesesnė negu aš maniau. Gal vasarą tiks ant įdegusių rankų g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 02 27, 19:22)
šitą jau turiu, nusivyliau. Labai šviesi, šviesesnė negu aš maniau. Gal vasarą tiks ant įdegusių rankų  g.gif

Mat kaip... o is nuotrauku tikrai neatrodo sviesi, va bossa nova man sviesi atrodo, o sita isivaizdavau panasaus sviesumo kaip is Vokietijos kolekcijos Berlin spalva. g.gif Nu nekantrauju greiciau juos visus pamatyt ir ivertint. ax.gif
Atsakyti