QUOTE(popelka @ 2011 10 13, 12:38)
Aciu, serpent, o kokios jusu pacios megstamiausios laku spalvos?
Kas dar patiko is OPI spalvu?
Su OPI lakuotis tikrai lengva ir smagu
dauguma laku gerai dengia ir sepetelis plokscias, tai galima greitai nusilakuot. (Nors man labai mieli ir Orly lakai.)
O tas kodukas NLF15 tai jo, cia spalvos kodas, raidele F rodo kad jis is France 2008 m kolekcijos.
Dėl spalvos tai taip, ant nago jinai tokia pusiau pilka, pusiau ruda
bet labai graži, man rudeninė tokia. Dėl koduko, tai labai ačiū už paaiškinimą, tikrai nežinojau, visai "žalia" dar aš šitoj srity. Dėl Orly, tai irgi jau kelis esu nusižiūrėjus ir pirksiu kitą mėnesį (pasidariau tokį susitarima su savim, kad per mėnesį nusipirkti galiu nedaugiau 3 lakų
, kad neišleisčiau visų šeimos pajamų nagų lakui per vieną kartą ). O šiaip turiu tokį failiuką pasidariusi, ten įsirašau patinkančių spalvų pavadinimus ir po to mėginu ieškoti to lako, arba jo atitikmens. dar labai noriu kažko khaki spalvos, geltono kažko, o šiaip labiausiai prie širdies tamsesnės spalvos: rudos, juodos, tamsiai violetinė (baklažano) ir pan.
Iš OPI sąrašiuke dar yra "Lincoln park after dark" prie "būtinųjų įsigyti", o šiaip vietoje kai buvau ir gyvai mačiau tuos lakus, tai dar bent 10 spalvų tikrai patiko
p.s. gal žinote kaip atskirti, originalas ar "padielka" lakas?..nes viena mergina laaabai pigiai siūlo OPI produkcijos, norėtųsi aišku sutapyt ir įsigyt, bet jeigu kokybė bus ne ta, neverta net pinigų mesti...Aliejukus odelėms po 6lt siūlo, o lakus OPI po 15lt. tai dabar didelėse dvejonėse esu, nes vistiek, kai patirties su lakais visiškai neturiu, lengva mane apgaut būtų