QUOTE(smaggiuke @ 2013 09 17, 18:54)
Laikosi, kaip ir visi OPI ant mano nagų, 4 dienas. Lakavausi dar tik vieną kartą, bet čia mano bėda su itin per dideliu kiekiu nagų lakų
Prie drabužių taikyti nebuvo sunku. Ypatingai prie tokių, kurie jau traukia link rudeniškos spalvų gamos. Pats nagų lakas gali būti įvairių spalvų. Žodžiu, meilė tęsiasi, tik šiuo metu Jis kantriai laukia stalčiuje
Nu jo, kai daug spalvu turi taip ir buna.
Bet yra ir pliusu, kai yra daug spalvu jos ilgiau tarnauja, nes reciau atidarinejami buteliukai ir ilgiau nesutirsteja.
O kazkokius dar du planavot uzsisakyt, lygtais Muir Muir ir Sausalito?
QUOTE(raskladushke @ 2013 09 19, 00:17)
Sveikos. Noriu paklausti tų nagų lakuotojų, kurios mėgsta tamsias spalvas. Ar OPI pakankamai pigmentų turi ir nėra per skysti? Nes man dažna bėda su tamsiu nagų laku, kad juo neišeina lygiai nusilakuot ir gaunasi ruožais šviesiau - tamsiau. Tas labai nervina
domintų tamsiai mėlynos - violetinės - juodos spalvos. Pasidalinkite patirtim
Vienas is mano turimu tamsiu labiau permatomai dengiasi, kadangi jis gelines konsistencijos, kitu tamsiu laku pigmentacija tikrai gera, pirmas sluoksnis paprastai turi siek tiek ruozeliu, antras sluoksnis graziai viska sulygina. Kaip taisykle raudoni lakai visada dengiasi lygiausiai, visu firmu, taip pat ir OPI.
QUOTE(illuminated @ 2013 09 19, 09:25)
Turiu
dvi tamsias OPI spalvas, planuoju vėliau ir daugiau įsigyti
Kokias turit?