Cia kiekvienas buteliukas is arti, neblogai matosi spalvos http://www.swatchand...-press-release/
Mano naujausias pirkinys is OPI - ranku ir kuno losjonas Avojuice.
Pirkinys labai pasiteisines, man butent tai ko ir reikia vasarai, nesunkios greitai susigeriancios lengvai drekinancios priemones rankoms. Ypac mane suzavejo kvapas tikra aromaterapija. Maniskis su kokosais ir melionais, kokosu kvapa as dievinu, o cia jis labai jauciasi ir toks naturalus, bet kas nemegsta gali ir erzinti. Yra ir kitu kvapu, jeigu gerai prisimenu yra mango, persiku, avieciu, obuoliu, greipfrutu, jazminu dar kazko... ir visi kiek uosciau labai naturalus. Tik siaip jeigu tiketis kazkokio super duper drekinimo ir maitinimo tai jis to nepadarys manau, tam reiketu rimtesniu priemoniu. Pliusai - kad patogus naudoti, nes yra su dozatoriumi ir pati priemone labai greitai susigeria, nu ir be abejo, kvapas. Va taip atrodo:
Pirkinys labai pasiteisines, man butent tai ko ir reikia vasarai, nesunkios greitai susigeriancios lengvai drekinancios priemones rankoms. Ypac mane suzavejo kvapas tikra aromaterapija. Maniskis su kokosais ir melionais, kokosu kvapa as dievinu, o cia jis labai jauciasi ir toks naturalus, bet kas nemegsta gali ir erzinti. Yra ir kitu kvapu, jeigu gerai prisimenu yra mango, persiku, avieciu, obuoliu, greipfrutu, jazminu dar kazko... ir visi kiek uosciau labai naturalus. Tik siaip jeigu tiketis kazkokio super duper drekinimo ir maitinimo tai jis to nepadarys manau, tam reiketu rimtesniu priemoniu. Pliusai - kad patogus naudoti, nes yra su dozatoriumi ir pati priemone labai greitai susigeria, nu ir be abejo, kvapas. Va taip atrodo:
QUOTE(Hiver @ 2013 05 10, 16:12)
Mano naujausias pirkinys is OPI - ranku ir kuno losjonas Avojuice.
Kaip smagu skaityt atsiliepimą apie šitą produktą nes ir pati vis pagalvodavau, kad gal reikėtų nusipirkt, pabandyt... nuojauta kuždėjo, kad kvapas turėtų būt laaabai jau "skanus" šitų losjonų.
Labai mėgstu greitai įsigeriančius kremus, nors mano odai reikėtų "riebių", bet kol kas nepavyksta persilaužt
QUOTE(serpent @ 2013 05 10, 15:23)
Kaip smagu skaityt atsiliepimą apie šitą produktą nes ir pati vis pagalvodavau, kad gal reikėtų nusipirkt, pabandyt... nuojauta kuždėjo, kad kvapas turėtų būt laaabai jau "skanus" šitų losjonų.
Labai mėgstu greitai įsigeriančius kremus, nors mano odai reikėtų "riebių", bet kol kas nepavyksta persilaužt
Nagavitoj yra ju testeriai, galima visus isbandyt
mano rankoms irgi reikia riebiu, ziema daugiausia tik tokius ir naudoju nes kitaip ranku oda pasidaro kaip dildes pavirsius
Merginos, nepastebejot ar Nagavitoj jau yra Eurocentrale kolekcija?
QUOTE(Hiver @ 2013 05 26, 21:45)
Merginos, nepastebejot ar Nagavitoj jau yra Eurocentrale kolekcija?
Yra, ir jau ispirkta beveik... Gal keli atspalviai is 12 belike
Beje, yra ir Mariah Carey kolekcija, pasiziurejau kaip tie smeliniai lakai atrodo. Labiausiai patiko tas tamsiausias smelis ir A Butterfly Moment lakas su shimeriu. Taciau dar efektingiau ziurejosi smelinis lakas is Ozas didingas ir galingas kolekcijos. Bet jis toks truputi rudeniskas, dabar kol vasara kazkaip nesiperka tokios spalvos man.
Dabar lauksiu Bond Girls kada atves. Merginos, kurios apsilankot sioj temoj, jeigu busit kada Nagavitoj ir pastebesit kad uzveze Bond Girls kolekcija, bukit geros, brukstelkit cionai, nenoriu praziopsot...
Tylu cia...
Aš tai laukiu Užsisakiau jau pirmąją, labiausiai norimą spalvą iš rudeninės San Francisco kolekcijos Peace&Love&OPI
Norų sąraše dar dvi
Norų sąraše dar dvi
Jau yra swatch'ai rudenines kolekcijos ant nagu
Visos spalvos is arciau cia
Labiausiai aki traukia In the cable car-pool lane, Lost in Lombard, Incognito in Susalito, Haven't the foggiest, Muir muir on the wall ir Alcatraz...rocks, o kaip bus pamacius gyvai, bus matyt.
Papildyta:
Ooooo! O kurios kitos dvi?
Visos spalvos is arciau cia
Labiausiai aki traukia In the cable car-pool lane, Lost in Lombard, Incognito in Susalito, Haven't the foggiest, Muir muir on the wall ir Alcatraz...rocks, o kaip bus pamacius gyvai, bus matyt.
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2013 07 25, 08:50)
Aš tai laukiu Užsisakiau jau pirmąją, labiausiai norimą spalvą iš rudeninės San Francisco kolekcijos Peace&Love&OPI
Norų sąraše dar dvi
Norų sąraše dar dvi
QUOTE(Hiver @ 2013 07 26, 09:28)
Muir muir on the wall ir Incognito in Susalito
Norėčiau ir daugiau, bet liepiau sau išsirinkti tris
QUOTE(smaggiuke @ 2013 07 26, 10:40)
Muir muir on the wall ir Incognito in Susalito
Incognito in Susalito man buvo pati pirmoji spalva iš rudens kolekcijos, kritusi į akį ir širdį
QUOTE(Hiver @ 2013 07 26, 08:28)
jetaus kokie visi rudi faini