Neradau temos apie sias priemones, tad sukuriau kiek suprantu jos labiau skirtos profesionaliam naudojimui, bet gal kas naudojat namuose, arba lankotes pas manikiurinikes kurios naudoja sias priemone
QUOTE(NIDCKA @ 2010 07 08, 10:24)
turiu ranku krema ,puikus, gerai drekina nera riebus susigeria momentaliai ,ranku oda po jo panasiai kaip sioj nuotraukoj atrodo ,kvapas malonus ,neikyrus, nusipirkau 2pakuotes
Papildyta:
Papildyta:
as ir turejau sita kremuka, visai patiko, o jau kvapas
dar turiu nagu laka tai patinka, labai teptukas patogus
dar esu bandzius aliejuka
tai visai patiko, jautesi poveikis
dar turejau priermone nagam stiprint, patiko, bet du buteliukus turejau ir abu nuo puses labai sutirstejo, nebeimasnoma naudot buvo
tai nzn kodel taip atsitikdavo
is priemoniu tai nieko neturejau dar (bet planuojama isigiti ) o vat nagu lakai mano vieni megstamiausiu. greit dziuna, graziai dengiasi ir laikosi visai gerai...o jau spalvu pasirinkimas....
As tai inikus i Sephora by OPI nagu lakus (cia Sephorai jie gamina ta linija) - nu patys patys paciausi ir spalvu gausybe Bandzius ir tik OPI, bet man jie ne tokie geri pasirode. O gal tik spalvos kaltos, nes tikrai kartais buna, kad ta pati firma, o skirtingu spalvu lakas (tos pacios serijos) kitaip lakuoja, dziuna, laikosi ir tt.
gal yra bandziusiu pvz voneles manikiurui pedikiurui, kaukes ar dar ka nors panasaus
ar vilniuj galima kur nors isigyti opi nagu laku?
QUOTE(BabyGirl @ 2010 12 03, 10:05)
ar vilniuj galima kur nors isigyti opi nagu laku?
www.manikiuras.eu manau cia rasi info apie tai cia el. parduotuve
Vakar kaip tik gavau kelis dalykelius is OPI. Labai patiko aliejukas nagu odelems Avoplex, siandiena daug graziau atrodo mano odeles. Siaip ranku oda sausa nuo dazno plovimo ir odeles nusauseja palei nagus, tai tikrai manau veiksminga priemone. Ir stiprikli Soft & Thin minkstiems nagams, tikiuosi pagelbes si priemone man sutvirtinti nagus, nes Nail Tek priemones nepadejo. Aisku savo rezultatus turbut uztvirtinsiu tik po menesio naudojimo
http://www.google.lt...o...y9Cw&zoom=1
Aš tai tokį turiu-Town brown vadinasi,labai patinka,konsistencija ir pigmentacija,tik kaina šiek tiek kandžiojasi,tad laukiu geresnių laikų,kai galėsiu savo kolekciją papildyti
Aš tai tokį turiu-Town brown vadinasi,labai patinka,konsistencija ir pigmentacija,tik kaina šiek tiek kandžiojasi,tad laukiu geresnių laikų,kai galėsiu savo kolekciją papildyti