QUOTE(Dasha @ 2010 07 08, 14:25)
Noa, oj, nu tikrai rimta bėda ir dar dėl neišmanymo
Turbūt dėl to pikčiau net dėl visko. Na ir tas pliusiukas džiaugsmo moteriai gi neteikia. Ti ktu nepergyvenk, kad neužaštrinti - paskui dar tikrai depresuot imsi. O kad kankolai liūdnumą gydo - tai jau tikrai
Man tai pikta dėl mano pačios durnumo. Gauni nežinomų vaistų - tai pagooglink pirmiausia, o ne pulk gert. Bet tada taip šustrai atrodė, visi geria, visos žvaigždės geria, nu va, ir aš kieta būsiu
O paskui skaitau skaitau - ple, dar ir visokie epileptikai juos geria
Viešpatie
Ogi jei neturi nei tos depresijos, nei polinkio jokio - kaip tu ją įsivarysi
Vat paimsiu ir neėsiu. Vis tiek kada nors pramuš
O jau kai pramuš, tai būsiu gal daug pingų sutaupius
Kai dėsiu karolių
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 14:42)
Noa, greit prasitrink, kol neuzmate, kam nereiketu matyt
Fe, pavėlavau. Ale tai - baisi čia bėda
Va, lai visiems pamoka būna, jei kartais pas durną gydytoją pataikytų. Nes visokie tikrai ligoniai, nu kuriems jau ten baisi depresija, gyvenimas nemielas, kartis žada, virvę muiluoja (o kaip ji tada jiems mazgu susiriša, gal galo nemuiluoja?) - jiems gal jau dzin ta figūra. Ale kai esi paprastas žmogelis, su tokiais cirkais nesusidūręs, ir žinai tik valerijonus - pasimauni
Užtai dabar turiu patirties. Žmonės, jei stresas, nafiga ta chemija - geriau homeopatinės priemonės
Skandinavų liaudies šimtametė išmintis
Bydsiukai
Jokio šalutinio poveikio, be to. Nu kainuoja, aišku, betgi visi vaistai kainuoja. O beje, kodėl jie nekompensuojami??? Galėtų kompensuot, jei ligos atvejis
Ką jie ten ministeroj daro, nežino, kurie vaistai geri
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 15:29)
Bet is kur Macrow parove tokiu geliu
, ir be sansu jas paimt
nu bet uzderejo vasariskas asortimentas pas juos kasdien
Bet jos netipinės - tipinės trolinės gėlės - su trim žiedlapiais
Skaičiau kažkur, gal pas amerikones...