Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite Trollbeads perlų? (111 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš vakar dovanų cherubą, apsikabinusį 11, gavau rolleyes.gif Ir ciocią Venerą vietoj pamestosios. Tokia viena proga, iš diedo wub.gif
Atsakyti
Labai grazios merginu apyrankes wub.gif
O as ir neatsispiriau labrodoritu groziui ir viena sau pasidovanojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 07 18, 12:47)
naujoke melsvai zalsva plunksna...

Kokia gražuolė, daug mėlynumo thumbup.gif

QUOTE(Song @ 2010 07 18, 19:10)
Aš vakar dovanų cherubą, apsikabinusį 11, gavau rolleyes.gif Ir ciocią Venerą vietoj pamestosios. Tokia viena proga, iš diedo wub.gif

Geros dovanos, o kas per proga? bigsmile.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 07 18, 19:28)
O as ir neatsispiriau labrodoritu groziui ir viena sau pasidovanojau  wub.gif

Prašom rodytis bigsmile.gif Į labradoritus niekada nenusibosta žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 07 18, 19:28)
Labai grazios merginu apyrankes  wub.gif
O as ir neatsispiriau labrodoritu groziui ir viena sau pasidovanojau  wub.gif

Tai čia turbūt tu šiandien nupirkai megoje skaidrųjį labradoritą?
Atsakyti
skubu pasigirt yahoo.gif gryzau namo ogi ziuriu dovanele grazi guli ewidenta siurpriza uztaise wub.gif
karoliuka Drugiai padovanojo ir supakuotas dezutei, kaip ir fontenay atsiunte dvi turesiu tokias ax.gif grazias dezutes.
user posted image
rodausi dovana wub.gif sokiai.gif assa.gif
ir atviruka pati padare ax.gif viskas suderinta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 18 liepos 2010 - 19:22
Kokia nuostabi dovana thumbup.gif Įsivaizduoju nuotaiką ją gavus 4u.gif
Atsakyti
Pavėluotai sveikinu Džaską su gimtadieniu smile.gif

Jetus, buvau berlyne savaitgaliui - dvi dienas, o atrodo, kad dvi savaites biggrin.gif Bet buvau nebuvus. Dar galvojau iš ansto, kad reiks Berlyną įamžint, ir nežinojau, kokį karoliuką rinktis - galvojau, grįšiu, ir tada smile.gif Galvojau, ar jam aplamai tiks Trollbeads, gal jam labiau pandora kokia? Ale ne, jau kam kam, bet Berlynui - tik Trollbeads biggrin.gif Labai jau nefyfiškas miestas smile.gif

O pandoros ten yra. bet natūroj pamačius, neapsiseilėjau schmoll.gif Ir stendai jų paprasti, nu kaip ir kitos juvelyrinos. Ne taip, kaip troll, tie sumaunami stendukai - iš tolo su kitu nesumaišysi... O pandora - sudėti kaip kokie auskarai, nei ten kas, nei ten ko. Nu blizga ir tiek. Bet pirkt nesinori visai, ne taip, kaip troll. nueini prie stendo ir krataisi biggrin.gif

Aš, išeina, nepandorinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 07 18, 20:28)

Tai kokiu kankolu dabar tą Berlyną įamžinsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 07 18, 20:20)
skubu pasigirt  yahoo.gif gryzau namo ogi ziuriu dovanele grazi guli ewidenta siurpriza uztaise wub.gif
karoliuka Drugiai padovanojo ir supakuotas dezutei, kaip ir fontenay atsiunte dvi turesiu tokias  ax.gif grazias dezutes.

Kaip žavu wub.gif

QUOTE(Noa @ 2010 07 18, 20:28)
Pavėluotai sveikinu Džaską su gimtadieniu smile.gif

Jetus, buvau berlyne savaitgaliui - dvi dienas, o atrodo, kad dvi savaites biggrin.gif Bet buvau nebuvus. Dar galvojau iš ansto, kad reiks Berlyną įamžint, ir nežinojau, kokį karoliuką rinktis - galvojau, grįšiu, ir tada smile.gif Galvojau, ar jam aplamai tiks Trollbeads, gal jam labiau pandora kokia? Ale ne, jau kam kam, bet Berlynui - tik Trollbeads biggrin.gif Labai jau nefyfiškas miestas smile.gif

O pandoros ten yra. bet natūroj pamačius, neapsiseilėjau schmoll.gif  Ir stendai jų paprasti, nu kaip ir kitos juvelyrinos. Ne taip, kaip troll, tie sumaunami stendukai - iš tolo su kitu nesumaišysi... O pandora - sudėti kaip kokie auskarai, nei ten kas, nei ten ko. Nu blizga ir tiek. Bet pirkt nesinori visai, ne taip, kaip troll. nueini prie stendo ir krataisi biggrin.gif

Aš, išeina, nepandorinė smile.gif

Na na, ir kokį išsirinkai? bigsmile.gif Pasižiūrėjau pagal pavadinimą - turėtų pelkės kerai tikti, o aš galvojau, kad meškos cool.gif Bet va, rašo:

Berlyno pavadinimas neturi nieko bendro su lokių (vok. Bär), esančiu miesto herbe. Tai galėtu būti labiau susiję su slavišku skiemeniu berl (pelkė).
Atsakyti
Senai berodziau savo apyranke kuri praktiskai surinkta gal reik pakoreguot spalvine gama ir tai manau padarysiu dar vieno labrodorito pagalba wub.gif
Siandien buvo devima su tokios spalvos suknele wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 18, 20:00)
Geros dovanos, o kas per proga?  bigsmile.gif

11 metų diedas turi mane pašonėj biggrin.gif
Atsakyti
Laivite, čia tas labradoritas, kur šiandien pirkai? Kodėl nesimato jo švytėjimo?
Atsakyti