SM kvailioja.
o dėl rubino tai sutinku - nu labai gražus akmuo, tik kad va ta kaina dar gražesnė. jau čia svajok nesvajojęs, norėk nenorėjęs - ne tau Martynai
Tik reik labai norėti, pasistengti ir tikėti
Gal kuriai reikia nauja apyranke sidabrine, 19 cm matuojant be uzsegimo (ant etiketes buvo parasyta 21). Nekeiciu, bet perleidziu su 20 proc. nuolaida , nes isigijau jau nauja trumpesne. Rasykit i AZ.
bandysiu prisegti savo grozius , tik nezinau ar geros fotkes gavosi
Papildyta:
, ieskau ir nerandu kaip cia tas nuotraukas ikelt????
Papildyta:
, ieskau ir nerandu kaip cia tas nuotraukas ikelt????
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 14, 16:09)
Gal kuriai reikia nauja apyranke sidabrine, 19 cm matuojant be uzsegimo (ant etiketes buvo parasyta 21). Nekeiciu, bet perleidziu su 20 proc. nuolaida , nes isigijau jau nauja trumpesne. Rasykit i AZ.
Kodėl aną savaitę nesiūlei
QUOTE(Dasha @ 2010 07 14, 17:54)
Kodėl aną savaitę nesiūlei
tai kad bandziau apsimainyt, bet ten nepavyko biski
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 14, 16:27)
dėl rubino - man irgi nervuoja,kad ten su auksu,tai ir kaina iškart didelė,o ir šiaip man geriau būtų sidabras beto merginos kurios turite rubiną,na kaip pirkote?nes pvz.ju mažai kur yra ir tai tik po vieną,o juk norisi pasirinkti pažiūrėti jei jau tokia kaina,tai kaip jūs darėte?užsakinėti aklai?
Vat ir ne...Panoramoj pirkau...Ir buvo pasirinkimas, nes buvo du...Viena macius buvau anksciau, tamsus toks labai...o kai pamaciau saviski,buvo ka tik gave... tai pagalvojau, is kur paimt pinigu... Atsidejau lygtais, o gal ir ne, nepamenu, bet jis manes palauke...tiesa ne ilgai jam teko laukt, nes greit, as ji ten nustveriau... nelabai, kas suspejo ir pamatyt... Kazkaip jis man pasirode toks grazus, nes buvau macius Megoj, jie per tamsus man pasirode, o sita toks, sviesesnis, nu nemiegojau ta nakty tai tikrai, sukau galva, kaip cia ji papirkt... Ir zinokit kokia, vat blogiete,...ne kiek nesigailiu... Pirkciau ir dar viena, kad tik pigesnis butu, ir ne toks tamsus...
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 14, 18:08)
tai kad bandziau apsimainyt, bet ten nepavyko biski
Nu bet ir ilgis 21... ant kojos tu ja planavai,ar ka...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 19:19)
ne, pirkau internetu ir sumaise, ne tokia kokia prasiau, gavau
o ant kojos, man kazkaip
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 19:19)
Vat ir ne...Panoramoj pirkau...Ir buvo pasirinkimas, nes buvo du...Viena macius buvau anksciau, tamsus toks labai...o kai pamaciau saviski,buvo ka tik gave... tai pagalvojau, is kur paimt pinigu... Atsidejau lygtais, o gal ir ne, nepamenu, bet jis manes palauke...tiesa ne ilgai jam teko laukt, nes greit, as ji ten nustveriau... nelabai, kas suspejo ir pamatyt... Kazkaip jis man pasirode toks grazus, nes buvau macius Megoj, jie per tamsus man pasirode, o sita toks, sviesesnis, nu nemiegojau ta nakty tai tikrai, sukau galva, kaip cia ji papirkt... Ir zinokit kokia, vat blogiete,...ne kiek nesigailiu... Pirkciau ir dar viena, kad tik pigesnis butu, ir ne toks tamsus...
Papildyta:
Papildyta:
ech...gal kada ir aš turėsiu
Laba ryta
Kas cia taip, karstis kiba taip veikia,...kad nieks nenori plepet...
O as tai pasikeliau ir pagalvojau, jei gu kelios merginu siuo metu svente gimtadieni...ka tai reiskia, kad ir zodiakas pas kai kurias vienodas, vezys....Nes atskleisiu paslapty, dar viena ruosiasi savo gimtadieni svest savaitgaly...dzaska Kuri irgi veziukas... Tai dabar gal apklausa reik, susiorganizuot...kadangi del amziaus jau buvo...tai dabar kokiu zodiaku ,kas...
O as tai pasikeliau ir pagalvojau, jei gu kelios merginu siuo metu svente gimtadieni...ka tai reiskia, kad ir zodiakas pas kai kurias vienodas, vezys....Nes atskleisiu paslapty, dar viena ruosiasi savo gimtadieni svest savaitgaly...dzaska Kuri irgi veziukas... Tai dabar gal apklausa reik, susiorganizuot...kadangi del amziaus jau buvo...tai dabar kokiu zodiaku ,kas...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 15, 09:26)
Laba ryta
labas rytas
ta pati pagalvojau atsikelus, nieks neraso, karstis savo daro o del apklausos apie zodiako zenklus, sutinku , visai idomu but suzinot, kokiu cia musu daugiausiai
Dzaska su artejanciu gimtadieniu, kuris bus poryt linkiu , kad ir toliau troliukai tau praskaidrintu gyvenima, dziaukis tuom ka turi ir tuom ka turesi, juk troliai ir suvede mus cia visas, ir suteike proga pazint vienom kitas, o tu esi labai nuosirdi ir faina moteris, ir linkiu tau daug dar visko ko geriausio ateity
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 15, 09:26)
Laba ryta