QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 11:01)
Cia netroliskas klausimas, bet...pasakykit,kaip jus valgyt ruosiat, per tokius karscius...
Nugis nueinu į turgų ir nuperku arbūzą. Dar mėsos kokios, sūrio, duonos. Ir viskas, kas nori - susikomplektuoja
Negaliu aš tos dujinės - osvencimas tada namie gaunasi
Bet ziuriu kai kas nepaisirodo, tos raudonos...Gaila ane...
Tai kad aš ją vieną nešioju, be jokių karolių. Kai nešioju. Dabar, kai karšta, nenešioju. Sidabrinė šaltesnė
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 11:20)
Kieciausias paskutinis bajeris...viena tokia pazystama, ryskiai nes
iorentuojanti kainose, ir supratimo neturinti...Sako: oi koks grazus derinukas, as va irgi noreciau kazka tokio, davai ir man suverk, as nupirksiu...
ziuri taip i mane,..as be zodziu...Tai ji ziuri i mane...:ir uz darba tau damokesiu...( O ten vieni akmenukai, tame tarpe ir rubinas,..) O as jai kainu tai tikrai nesakysiu...Ji ten net nesuprastu tokiu kainu...
Ir likau nesuprasta...Atseit, baisiai jau man sunku suvert...
O tai ką tu jai sakei, dėl ko neversi?
Gerai, kad manęs kažkaip niekas neterorizuoja
Sesuo žino, kiek kainuoja (sakė, aišku kaip dieną - vienas karolis lygu vienas megztinis), bet pati nenori kol kas, močiutė irgi žino (iš jos tas triperlis gimtadieninis), tėvo žmona irgi žino, nes pati apyrankę turi... Dar pora draugių žino, bet arba turi, arba skersai nežiūri, nes kiekvienas kitur pinigus kiša, o visi kiti ką galvoja, man šikt.
Bet įdomu, ką reiktų sakyt, jei kas nors vat taip pageidautų pirkt
Turbūt sakyčiau, kad šiaip čia, eeeeee, ne mano gamybos