Man tai šiaip odinukės labai patinka, jei duoda naują odinukę plius du kankolus - tai labai gerai. Bet jei vietoj kankolų, tai tada neeeeeea
QUOTE(Noa @ 2010 07 14, 09:10)
Man tai šiaip odinukės labai patinka, jei duoda naują odinukę plius du kankolus - tai labai gerai. Bet jei vietoj kankolų, tai tada neeeeeea
Maniškė odinukė dabar atostogauja.. jau senokai bedėvėjau ir net nesinori, šiandien glautinai violetinę užbaigiau apyrankę, kita tik su perliukų ir man taip gražu Ant kaklo gal odinukę ir segčiaus, bet kai taip karšta, kažkodėl bijau kad nenudažytų
Labas rytas...
pastarąjį kartą kaip buvau Megoje, paprašiau, kad pažiūrėtų ar adresas geras meilo, nes nieko negaunu ... Na bet gal kaunietė čia netinka O ir labai nenusivyliau per daug, nes odinukės man išvis Nebent MB nupirkčiau, bet nevertas,,,
pastarąjį kartą kaip buvau Megoje, paprašiau, kad pažiūrėtų ar adresas geras meilo, nes nieko negaunu ... Na bet gal kaunietė čia netinka O ir labai nenusivyliau per daug, nes odinukės man išvis Nebent MB nupirkčiau, bet nevertas,,,
QUOTE(Dasha @ 2010 07 14, 10:16)
Maniškė odinukė dabar atostogauja.. jau senokai bedėvėjau ir net nesinori, šiandien glautinai violetinę užbaigiau apyrankę, kita tik su perliukų ir man taip gražu Ant kaklo gal odinukę ir segčiaus, bet kai taip karšta, kažkodėl bijau kad nenudažytų
Aha ,..va as irgi pastebejau...mazius ant kaklo buvo uzsidejes,..kai buvom isvaziave, Palangoj, bet ir tai i pleza nusiimdavom...tik jau kai gryzdavom ,pasiprausdavom ir eidavom pasiszmonet...tada tik uzdedavom...bet vakare ziuriu kaklas purvina, purvinas, bet nusiplove gerai, tai pagalvojau pradzioj,blogai paploviau vaika...o paskui ziuriu su prakaitu, padazo,...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 09:47)
Aha ,..va as irgi pastebejau...mazius ant kaklo buvo uzsidejes,..kai buvom isvaziave, Palangoj, bet ir tai i pleza nusiimdavom...tik jau kai gryzdavom ,pasiprausdavom ir eidavom pasiszmonet...tada tik uzdedavom...bet vakare ziuriu kaklas purvina, purvinas, bet nusiplove gerai, tai pagalvojau pradzioj,blogai paploviau vaika...o paskui ziuriu su prakaitu, padazo,...
va va.. neveltui bijau, reiškias. ir tiek to, palauks vėsesnių orų
QUOTE(borooze @ 2010 07 14, 10:31)
Nebent MB nupirkčiau, bet nevertas,,,
Manau, seimoj uztenka vieno ligonio...
As tai va dziaugiuosi, dukra sako, mama,kai surinksiu kiniecius, tada taupysiu, ant kompiuterio,...Tik nezinau, kas blogiau...kai bendras, tai dar kontroliuoju padety...o paskui...ir taip regejimas klaikus(dukros)...
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 07 14, 10:48)
va va.. neveltui bijau, reiškias. ir tiek to, palauks vėsesnių orų
Cia netroliskas klausimas, bet...pasakykit,kaip jus valgyt ruosiat, per tokius karscius...nes as tai negaliu, taip namai prisyla tada, nusisaut, galima...uztenka kokia sriubyte isvyrt, ir psio...taip svajoju apie troliu sriuba, bet bijau, lysnai ka daryt, ba pirtis tada namie...nei duoneles issikept galiu, aplamai orkaitej netroskinu siom dienom, ba gal ir rastu prie tos orkaites, issilydziuse...O taip megstu visokius troskinius, daryt...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 07 14, 10:10)
As tai va raudona , gundausi...maciau naturoj, tai taip patiko,...
Bet ziuriu kai kas nepaisirodo, tos raudonos...Gaila ane...
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 13, 23:10)
jei ne , tai apmetysiu neskoningais baibokais
Nu beskonybe, tai tikra... bet agatus net du facetuotus turi...oi tris
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 10:58)
Cia netroliskas klausimas, bet...pasakykit,kaip jus valgyt ruosiat, per tokius karscius...nes as tai negaliu, taip namai prisyla tada, nusisaut, galima...uztenka kokia sriubyte isvyrt, ir psio...taip svajoju apie troliu sriuba, bet bijau, lysnai ka daryt, ba pirtis tada namie...nei duoneles issikept galiu, aplamai orkaitej netroskinu siom dienom, ba gal ir rastu prie tos orkaites, issilydziuse...O taip megstu visokius troskinius, daryt...
Papildyta:
nius tai vakar aš vat pietūs orkaitėje dariau,poto dar mat svečių atsirado vakare ,tai kepiau ale tokias bandeles - tai namie nusišovimas kaip karšta-psio daugiau nieko ne darysiu,geriau pabadausiu
QUOTE(Noa @ 2010 07 14, 09:16)
Taip prasidėjo ir mano mažiaus apyrankė - pirmiausia galvojau, ai nu, chaliavai gauta, o dabar žiū - ant jos priedų už 1100 Lt
As tai net neisiu, ir neskaiciuosiu... Nei savo, nei vaiku...
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 14, 11:02)
nius tai vakar aš vat pietūs orkaitėje dariau,poto dar mat svečių atsirado vakare ,tai kepiau ale tokias bandeles - tai namie nusišovimas kaip karšta-psio daugiau nieko ne darysiu,geriau pabadausiu
As tai vakar sriuba viriau, tai stengiausi, kad puodas tik uzdarytas butu, ir istraukejas visu pajegumu dirbo...tai kiek macina,...Jauciu, cia greitkpuodis, butu pats tas...
Joo,...o kokios bandeles...gal kokios lengvos bet superines...
Erilukaha, dėl maisto, tai aš darbe dažniausiaivalgau salotų kokių nors (tarkim šiandien morkos su slyvom ir česnaku ir majonezu) ir koks mėsiukas šaltas (šiandien vištų skrandukai), vaikas darže pavalgo, vyras nžn ką. Labai geras patiekalas dar varškė su sojos padažu, pomidorais ir baziliku, galima ir grūdėta. Vakare buvlės su silke. Šaltibarščiai savaime aišku. Bulvės su kefyru (ten supjaustyta dar daug krapų ir agurkų) - vis kažką kad gaiviau.. Karšto maisto ne tik kad ruošt, bet net matyt nenoriu... Jei šeimai gamint, tai geriausiai manau kokias vištų blauzdeles pašaut į orkaitę ir išeit iš virtuvės- skanu ir šiltos ir šaltos, su salotom, su ryžiais kas kaip nori. Saldi sriuba gera- nes irgi ir šilta, ir šalta tinka. Taip mes maitinamės.
Beje, šiandien IKI nei kefyro, nei burokėlių nėra marinuotų
QUOTE(Dasha @ 2010 07 14, 10:16)
Nesisek, tikrai dažo. Mano vyriškis jau nusisegė nuo kaklo. Nes marškinių apykaklė po dienos būna konkrečiai prirudavusi. Šūduks ta odinukė, jei ne ant rankos
Kita vertus, skalbiasi gerai, nelieka, nors tiek.
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 10:05)
As tai net neisiu, ir neskaiciuosiu... Nei savo, nei vaiku...
Oj aš ir neskaičiuoju, ne todėl kad išsigasčiau (nes aišku, kad aparpuolį gaučiau), bet man pačiai neįdomu. O pats labiausiai erzinantis aplinkinių klausimas - tai kiek ta tavo apyrankė kainuoja tokia va suverta Nesuprantu, kodėl visi nori skaičiuot svetimus pinigus.
Fontenay nu žinok, negaliu atsižiūrėt, abejojau iš foto, be tji kaip nulieta
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 07 14, 10:06)
Nesisek, tikrai dažo. Mano vyriškis jau nusisegė nuo kaklo. Nes marškinių apykaklė po dienos būna konkrečiai prirudavusi. Šūduks ta odinukė, jei ne ant rankos
Nu iš kitos pusės - prakaitas sūrus, todėl ir traukia tą dažą..
QUOTE(Dasha @ 2010 07 14, 11:06)
O , aciu, gera minty pametei, eisiu saltibarscius daryt, tik va bulves virt vistiek reik... ...Silke irgi gerai, su dauk zalumos, pomidorais, ir grietine, bet vel bulviu reik...nu nieko bulviu dar isvirsiu...bet daugiau nieko... Matai mano virtuve, kartu su kambariu didziuoju , kur visi pagrinde bazuojasi...