Oi nesiskundziu aisku tpu tpu tpu
Kiek prisimenu cia lyg dar viena mergyte gyresi kad kazka perka tik taip ir liko paslapti o as iki siol sedziu ir laikau kumscius
Ačiū Ragana_
QUOTE(Laivite @ 2010 07 13, 22:27)
Oi nesiskundziu aisku tpu tpu tpu
Kiek prisimenu cia lyg dar viena mergyte gyresi kad kazka perka tik taip ir liko paslapti o as iki siol sedziu ir laikau kumscius
Laukiam laukiam
Viešinu gavau laišką
Sveiki TROLLBEADS fanai,
Kartu su Jumis norime pasidžiaugti karštai įpusėjusia vasara ir padovanoti Jums dar vieną naujieną.
Visi naujai pradedantys vertis savo gyvenimo istoriją kartu su TROLLBEADS (pirkdami naują apyrankę su užsegimu) papildomai gaus dovanų odinę apyrankę*.
Nepraleiskite šanso būti originalūs kartu su TROLLBEADS.
*Odinių apyrankių kiekis ribotas.
Tuo pačiu linkime Jums nuostabių vasariškų įspūdžių, puikios nuotaikos ir saulėtų dienų.
Laukiame Jūsų prekybos centre Babilonas!
Sveiki TROLLBEADS fanai,
Kartu su Jumis norime pasidžiaugti karštai įpusėjusia vasara ir padovanoti Jums dar vieną naujieną.
Visi naujai pradedantys vertis savo gyvenimo istoriją kartu su TROLLBEADS (pirkdami naują apyrankę su užsegimu) papildomai gaus dovanų odinę apyrankę*.
Tuo pačiu linkime Jums nuostabių vasariškų įspūdžių, puikios nuotaikos ir saulėtų dienų.
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 13, 23:41)
Viešinu gavau laišką
Sveiki TROLLBEADS fanai,
Sveiki TROLLBEADS fanai,
Tai cia gal tik babilone? Ar visur?
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 13, 23:41)
Ir aš tokį patį gavau, tik pasiūlymas nevilioja manęs
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 14, 00:06)
Ir aš tokį patį gavau, tik pasiūlymas nevilioja manęs
Labas rytas, pff man ir visai neįdomu, daug geriau du kankolai, jei ta akcija visur - tai džiaugiuosi, kad spėjau.
Bet iš Kauno taško negavau jokio tokio laiško
Taigi kas seniau renka, gal pamena, kaip už belekokį pirkinį duodavo seno pavyzdžio odinukę - nu kai jas išiminėjo iš apyvartos? Tik čia gal duoda naują?
Taip prasidėjo ir mano mažiaus apyrankė - pirmiausia galvojau, ai nu, chaliavai gauta, o dabar žiū - ant jos priedų už 1100 Lt
Taip ir pasakiau trolių taške, kad žinokit, aš tikrai tik neuždirbu, nežinau kaip čia taip gavosi
Savo apyrankių litais apdairiai nebeskaičiuoju. O nafig, dar kas pamatys
Taip prasidėjo ir mano mažiaus apyrankė - pirmiausia galvojau, ai nu, chaliavai gauta, o dabar žiū - ant jos priedų už 1100 Lt
Taip ir pasakiau trolių taške, kad žinokit, aš tikrai tik neuždirbu, nežinau kaip čia taip gavosi
Savo apyrankių litais apdairiai nebeskaičiuoju. O nafig, dar kas pamatys
QUOTE(Noa @ 2010 07 14, 09:16)
Taigi kas seniau renka, gal pamena, kaip už belekokį pirkinį duodavo seno pavyzdžio odinukę - nu kai jas išiminėjo iš apyvartos? Tik čia gal duoda naują?
As tai pasakysiu taip, man si akcija visai nepatinka...as va to seno tipo turiu net tris ant rankos, ir viena ant kaklo..., nu ir kam...laikau kiekvienam vaikui ant rankytes...bet gi uzsegimu dar triju reik...tai cia ta akcija, tokia ale gudri...bet ilgai pas mane stoves, nes tikrai nesiruosiu uzsegimu pirkt... O kai pirkau maziausiam, tai vistiek pirkau ta naujo tipo ant kaklo, jos man tokios fainesnes...Tai kad nieko, cia naujo, ir gero, jie cia nepasake, geriau jau karoliukai...
Taip ir nesupratau,pas mus lijo,ar ne....
Ir va, pasakysiu,... pikta ant saves...kai va kelias dienas is eiles, per pacius karscius, tai reik man vaziuot i sodyba, nors tu ka..ir dirbt iki samones netekimo, nes gi karstis nerealus...o va siandien kai diena jau tokia truputi, palankesne, sedziu ir galvoju maz nevaziuot...ba ir sonai nukepe skauda, ir aplamai pirstai nesilanksto...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 14, 09:30)
o pas mus lyja nuo vakar vakaro
Labas.
As tai supratau, kad ta Babilono akcija ta pati , kaip visur, perki apyranke su uzsegimu, gauni du karolius, bet pirkdama Babilone, dar gausi odinuke. O gal klystu. Sia savaite griztu, kai jau uzdarytas visas Babilonas, tai nera kaip patikrinti.
Nesuzavejo ir manes odinuke. Buvau isbandymui uzsidejus ,gal kad per karscius. Prilipo prie rankos. Ne tas , kaip sidabrine
As tai supratau, kad ta Babilono akcija ta pati , kaip visur, perki apyranke su uzsegimu, gauni du karolius, bet pirkdama Babilone, dar gausi odinuke. O gal klystu. Sia savaite griztu, kai jau uzdarytas visas Babilonas, tai nera kaip patikrinti.
Nesuzavejo ir manes odinuke. Buvau isbandymui uzsidejus ,gal kad per karscius. Prilipo prie rankos. Ne tas , kaip sidabrine