Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite Trollbeads perlų? (111 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 07 12, 00:10)
Merginos, jus siunciat is ebay siuos grozius ar cia perkate? Kaip atkirti, kad tai ne padielka, jei ebay kainuoja tarkim 6 doleriai, ar ne per pigu?

Dažniausiai perkam čia, tada garantuotai autentiški.
Taip pat perkam internetu iš legalių atstovų.
Kartais perkam ybėjuj, bet paprastai tokius, kokių čia nėra - senus, limituotus, unikas.

Padielkos skiriasi, bet jų būna įvairaus lygio, taigi ebay pirkdamas visiškai tiksliai niekad nežinosi schmoll.gif Bet jau už 6 dolerius tai manau, kad tikrai padielka - nebent koks labai einamas, aukcionas ir ta kaina dar stipriai užkils.

Tu geriau čia parodyk, jei ketini iš kokio pardavėjo pirkt, apžiūrėsim, pasakysim...
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 07 11, 12:37)
Man turbūt karštis gerokai trinktelėjo per galvą: to rezultatas - antras labradoritas per dvi dienas doh.gif

user posted image

Laaabai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 07 12, 00:10)
Merginos, jus siunciat is ebay siuos grozius ar cia perkate? Kaip atkirti, kad tai ne padielka, jei ebay kainuoja tarkim 6 doleriai, ar ne per pigu?

Vargiai ar už tokią kainą kas parduotų originalą g.gif
Atsakyti
Sveikos :/

esu giliam liūdesyje sad.gif Olandai nelaimėjo Pasaulio Taurės sad.gif

O draugė vakar skambino iš Dublino parduotuvės, tai sakė IŠVIS nieko nebėra sad.gif tai nieko ir negausiu ... na bet nieko, po truputį surinkyta apyrankė bus mielesnė wink.gif

Geros darbo savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 07 12, 01:10)
esu giliam liūdesyje sad.gif Olandai nelaimėjo Pasaulio Taurės sad.gif

Nu tik neliūdėk, iš kitos pusės - jie laimėjo garbingą antrą vietą iš tokios daugybės komandų. O va ispanai laimėjo, labai džiaugėsi smile.gif O mums kas, mes aplamai lietuviai biggrin.gif

Bet jei liūdesys širdy, tai žinau, kas padės. Koks nors korališkai - oranžinis bydsas bigsmile.gif Sako, kad jų spalva oranžinė, bet iš tikro jie buvo apsirengę taip ne visai morkavai, o kaip žuvytės kardonešiai biggrin.gif Graži spalva, ir būsi juos labai pagerbus rolleyes.gif
Atsakyti
Labu ryta...

taip Olandijos spalva oranžine... ORANJE !!!!!!!!!!!!!!! Žinai, kaip sakoma, 1 vieta - laimėtojai, 3 - vieta laimėtojai, 2 vieta - .... Bet žinant, kad olandai buvo viešbutį užsirezervavę tik iki Liepos 5 dienos... tai visai gerai jiems pasisekė tongue.gif O mano senelis (ne giminystės tiesiog) olandas... gerai paraše - That is only a game... smile.gif

Eisu tikrai kažko oranžinio ieškot, bus ramiau lotuliukas.gif

Atsakyti
Ai vistiek gaila kad olandai nelaimėjo... Neesu tokia žiauri fanė, bet už olandus buvau.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 07 12, 11:08)
Ai vistiek gaila kad olandai nelaimėjo... Neesu tokia žiauri fanė, bet už olandus buvau.

Mano vyras irgi piktas nuejo miegot... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergina - futbolo fanė - vakar sutriko: už ką man sirgti... Ar už ispanus, ar už olandus?... Lietuviai nežaidžia, latviai irgi... Taip visą pirmą kėlinį ir prasiblaškė - čia už vienus, čia už kitus. Tetins nori ispanų pergalės, man tas pats, bet džiaugčiausi už olandus... Tai mergina po pirmo kėlinio nuėjo miegoti, nes aiškumo taip ir nerado lotuliukas.gif

Į tema: labradoritų grožis nuginkluoja ir primena, kad liga gali atsinaujinti sunkesne forma...
Atsakyti
Labas.
Man futbolas nesuprantamas, as tik pavydejau kad ten galima buvo su striukem ir paltais but.Nepakeliu karscio, jau taip kraujospudis zemas, dabar tai visai blogai. Isejau i lauka, paejau gal 500 metru, taip galva susisuko, kad apsisukau ir atgal.

Enitos derinukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 07 12, 10:23)
Eisu tikrai kažko oranžinio ieškot, bus ramiau lotuliukas.gif

Žinai, kas tau tiktų idealiai? Oranžinė čakra. Oranžinis, perjuostas auksine juosta, ir tfū į visus ispanus bigsmile.gif Gi kai laimima per pratęsimą, tai jau ir arkliui aišku, kad tos komandos vienodo gerumo, čia tik laimės dalykas, kam pirmam gausis. Kitaip būtų, jei ten nuo pat pradžių matytųsi, kad vieni kurie pranašesni - o dabar gi vienodi...

Aš šiaip irgi už olandus buvau smile.gif Bet taip jau labai tai nesusisielojau, vis tiek ne lietuviai, o kad net ir lietuviai būtų irnesakyk.gif kai pagalvoji, gi kaip gražu, kai visi pasipūtėliai - Brazilija, Argentina - gavo į skudurus, o pirmos trys vietos - Europa bigsmile.gif Bet ne anglai hihihi.gif Žinos erelius vaizduot, nai nai nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 liepos 2010 - 11:00
Joa del anglu as irgi labai laiminga tongue.gif smile.gif hihihi.gif

Leksiu uz valandeles i akropoli tongue.gif Aciu Noa uz patarima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 12 liepos 2010 - 11:34
DASHA, linkiu tau 30ties trolių šiandien wink.gif
user posted image

ENITA, mano protukas ir taip iš paskos eina, o tu draskai man širdį, kuri tuoj atlapos piniginę lotuliukas.gif Gerai, kad karšta, tingiu rengtis ir lipti į mašiną, tikrai ką nors papirkčiau doh.gif Dabar p..pai pliki kaip troliai tabaluojasi ir ok smile.gif
Papildyta:
NIDALAURA, tu kažką Palangoje turi ax.gif gyvenamo ploto, gal nuomojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 12 liepos 2010 - 12:10