Dovis, gerų tau atostogų Man ir vėl tik savaitėlė liko, o tada miškai Totaliai laukinė daraus. Be to manau ant mano naujosios apyrankės man reik violetinių gėlių mozaikos, tik galvoju ar ne per daug violetinės bus. Gal levandas užtupdžius reiks persvarstyti Nors gėlių mozaikos mane visada traukė..
Laba ryta
Dovis, gerų, ispudingų tau atostogų
labai gyvina apyranke Is pradziu galvojau kad cia fantazija poto ziuriu apyranke galvojau ir pridejei ...
Dovis, gerų, ispudingų tau atostogų
QUOTE(Enita @ 2010 07 10, 21:34)
Tai va, pasidaviau ir aš masiniam pamišimui dėl labradoritų Vienas šiandien nusėdo ir į mano apyrankę:
labai gyvina apyranke Is pradziu galvojau kad cia fantazija poto ziuriu apyranke galvojau ir pridejei ...
QUOTE(Yell @ 2010 07 10, 16:15)
Fantastiškai atrodo
QUOTE(Dovis @ 2010 07 10, 20:53)
Mergytes, as pas jus trumpam Erszebeth, perduodu albuma tavo prieziurai Sukelk nuotraukas kol as atostogausiu Jei kam reikes duomenu kreipkites i Erszebeth.
Vezu trolius pailseti i siltus krastus Nors pas mus ne ka salciau
Vezu trolius pailseti i siltus krastus Nors pas mus ne ka salciau
O bet tačiau, tai ką man su juo dabar daryti? Na gerai, nedarysiu nieko, tik prižiūrėsiu Palaukit, po poros savaičių ir aš dingsiu, va tada žinosite O tau gero poilsio
QUOTE(danske @ 2010 07 10, 21:06)
O as nenorejau naslaiciu, nelabai noriu ir agato. Nebent butu tamsus, vyno spalvos koks.
Agato ir aš nenoriu Esu alergiška rožinei ir fuksijos spalvai, tik šarvuočiui padaryčiau išimtį. O našlaitės pasidarė gražios, kai jau beveik neliko pardavime. Pagriebiau paskutinę, užsilikusią Panoramoje.
Tai va, pasidaviau ir aš masiniam pamišimui dėl labradoritų Vienas šiandien nusėdo ir į mano apyrankę:
Nuostabus labradoritas
kaip gražiai švyti
Man turbūt karštis gerokai trinktelėjo per galvą: to rezultatas - antras labradoritas per dvi dienas
QUOTE(Enita @ 2010 07 11, 12:37)
Man turbūt karštis gerokai trinktelėjo per galvą: to rezultatas - antras labradoritas per dvi dienas
neraliai o tas melsvas kiba irgi labradoritas?
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 11, 13:40)
neraliai o tas melsvas kiba irgi labradoritas?
Tai čia tie abu labradoritai ir yra.
QUOTE(Enita @ 2010 07 11, 13:44)
Tai čia tie abu labradoritai ir yra.
oho kokie atspalviai geras labai labai gražu nu reiks ir man tokio atspalvio žėrėjimo paieškoti
ojei kaip grazu uzsikretet nuo manes tokia fantazija uzsideciau viskas originalu tiesiog nerealu sakau kad labradoritai graziausi
o as galvoju pasideginsi bet karstis neimanomas dar karoliukus issinesiau galvojau paveriosi bet pabegau...
QUOTE(Enita @ 2010 07 11, 11:37)
Enita, įspūdinga Super, labradoritai toks grožis
tu cia paerzint mus nori, eina sau, taip saulej perkaitau, dar labiau pasidare karsta kai pamaciau