Kas ten prie neužmirštuolių? O tas baltais žiedais tai nerealus
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:57)
vauuu, nu kokios transformacijos, koki postumiai, Tacita stebini mane
aha kas ten prie neuzmirstuoliu ???? kokia ten gelele nematyta
QUOTE(Dasha @ 2010 07 10, 00:01)
Tacita, kaip0 netradiciškai sidabro ge kai daugiau nei stiklo - labai patiko Nes aš jaučiuos balta varna dedama po kiekvieno stiklo po min vieną sidabrą, kartais du (jei su stiklu), o tu pralenkei ir mane, ir, žinai, - man labai gražu
aciukas dideliausias ir zinai,as ko gero esu sidabro fane-mane troliu sidabriukai veza
Prie neuzmirstuoliu cherubas galva i dvigubus ziedus pasiremes
Jezus Tacita tu cia mus visas perspjovei
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 10, 00:02)
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 10, 00:05)
vauuu, nu kokios transformacijos, koki postumiai, Tacita stebini mane
aciu mergaites.Gelele-ta dangiska permatoma?Jo,papirkau vilniuj tokia Smagi,permatoma tokia,su oro burbulais tarp ziedu
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:06)
aciukas dideliausias ir zinai,as ko gero esu sidabro fane-mane troliu sidabriukai veza
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:11)
aciu mergaites.Gelele-ta dangiska permatoma?Jo,papirkau vilniuj tokia Smagi,permatoma tokia,su oro burbulais tarp ziedu
Va ko ir klausiau Bet randat grožybių...
QUOTE(Laivite @ 2010 07 10, 00:08)
Jezus Tacita tu cia mus visas perspjovei
[quote=Dasha,2010 07 10, 00:16]
Va ko ir klausiau Bet randat grožybių...
labas vakarelis...
sveikinu su sekme, kam pasiseke Ir juodai poavydziu ...
o karoliukai kokie vis, ypac rudas perlas ... irgi juodai pavydziu bet svarbiausiai ne piktai
O as po koncerto SEL (nelabai suprantu ko as ten ejau, nes as jo niekada neklausiau ir nesupratau (per maža buvau kaip prasidėjo o poto kažkaip ne tokia muzika rūpėjo ... muzikos mokykloje lavino kitokį muzikos skonį ... bet koncertas ... pranoko mano lukescus, zmogus savo darba ismano ... su kaupu ir dar siek tiek ... ) tik va baisiausiai eili karta nusivyliau vaikais (paaugliais) sakiau savo vaikus prirakintus namie iki 23 metu laikysiu ... zodziu LABAI baisu ... na o visa kita isgyvent galima buvo
Bet savo troliuku nenesiau i svente... kazkodel nuojauta turejau kad galiu pamest ... reikia man apsaugos... ryt gal ? ir dar sakau apdraust butu neprosali - idomu ar LT tokios paslaugos vykdomos ?
O del svoriu (delcios dieta jei neklystu reikai laikytis 2 dienas PRIES delcia ir 2 dienas per delcia (isviso 4).
Bet turiu klausimą pamastymui: Kur Jus matėte KŪDĄ TROLĮ????????????????????
o karoliukai kokie vis, ypac rudas perlas ... irgi juodai pavydziu bet svarbiausiai ne piktai
O as po koncerto SEL (nelabai suprantu ko as ten ejau, nes as jo niekada neklausiau ir nesupratau (per maža buvau kaip prasidėjo o poto kažkaip ne tokia muzika rūpėjo ... muzikos mokykloje lavino kitokį muzikos skonį ... bet koncertas ... pranoko mano lukescus, zmogus savo darba ismano ... su kaupu ir dar siek tiek ... ) tik va baisiausiai eili karta nusivyliau vaikais (paaugliais) sakiau savo vaikus prirakintus namie iki 23 metu laikysiu ... zodziu LABAI baisu ... na o visa kita isgyvent galima buvo
Bet savo troliuku nenesiau i svente... kazkodel nuojauta turejau kad galiu pamest ... reikia man apsaugos... ryt gal ? ir dar sakau apdraust butu neprosali - idomu ar LT tokios paslaugos vykdomos ?
O del svoriu (delcios dieta jei neklystu reikai laikytis 2 dienas PRIES delcia ir 2 dienas per delcia (isviso 4).
Bet turiu klausimą pamastymui: Kur Jus matėte KŪDĄ TROLĮ????????????????????
QUOTE(borooze @ 2010 07 10, 02:14)
labas vakarelis...
o karoliukai kokie vis, ypac rudas perlas ... irgi juodai pavydziu bet
o karoliukai kokie vis, ypac rudas perlas ... irgi juodai pavydziu bet
nepavydek-jis povinis,cia fotkej pati ziuriu-kaip rudas atrodo
QUOTE(Song @ 2010 07 09, 23:16)
Tai ar kas atsakys man apie apsaugas, ar reikia suprast, kad niekas neturit ir gyvenat nesaugiai?
As turejau, del ko turejau, dukrai perleidau,o iki to nesiojau ir nieko...gal kad pripratus, nes senai turejus buvau cipocka tokia ir gi su apsauga, o paskui kazkokia gaminau, tai ir vel apsauga uzdejau,...tai kaip ir iprastas reikalas, bent man buvo...As pamenu kai pirkau grandinele su uzsegimu iskart ir apsauga ir stoperius, net neisivaizdavau,kad galima kitaip...atrode savaime suprantama...
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:57)
Rubinas .Taip pagalvojau,ale kai rubina gyvai dar tik karta maciau,tai zinai
o cia Melynieji ziedai
o cia Melynieji ziedai
Oi, kodel tu taip ziauriai su manim elgiesi... buvau jau pamirsus rankine,melyna tokia,..nerealia, bet kaina buvo tai sakau pamirsiu maz...o tu emei ir priminiai... Nusisaut norisi...
Labas rytas O jau naujienos visų Laivite fantazija labai gražiai atrodo ir Tacitos gėlynas tarp sidabrų
Matėm, ir ne vieną, tik jie sportuojantys - vienas ritasi kūlvirsčiais, kitas laipioja:
O į koncertus, ir tikrai ne tokius, kur visą laiką išsėdima kėdėje, einu su troliais Ir kartais su vaikais (kol kas viena iš jų, kur paauglė)
QUOTE(borooze @ 2010 07 10, 02:14)
Matėm, ir ne vieną, tik jie sportuojantys - vienas ritasi kūlvirsčiais, kitas laipioja:
O į koncertus, ir tikrai ne tokius, kur visą laiką išsėdima kėdėje, einu su troliais Ir kartais su vaikais (kol kas viena iš jų, kur paauglė)
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 10, 09:33)
buvau jau pamirsus rankine,melyna tokia,..nerealia, bet kaina buvo tai sakau pamirsiu maz...o tu emei ir priminiai... Nusisaut norisi...
as irgi sita rankine ilgai cekinau,visa laime nepapirkau per pus brangiau-sulaukiau nuolaidu Bet svaigau del jos gal pora menesiu-ir nusisypsojo sekme-kai atsiunte man ja,vos neapsikakojau Odytes minkstumas