Labas vakaras,
kokios geros naujienos del agato
Aciu Kikirike
O cia mano ilgai deliota fantazija bet ir dabar dar nesu labai patenkinta siuo variantu
Ir rodau laimes visata
QUOTE(Noa @ 2010 07 09, 23:27)
Gyvenam nesaugiai
O aš galvoju apie perlus. Yra rausvas ir baltas. Buvo juodas, rudas ir tas povinis, peacock. Kokį dar paduos į trasą ir kada?
O aš galvoju apie perlus. Yra rausvas ir baltas. Buvo juodas, rudas ir tas povinis, peacock. Kokį dar paduos į trasą ir kada?
galetu ZALIA
QUOTE(Song @ 2010 07 09, 23:16)
Tai ar kas atsakys man apie apsaugas, ar reikia suprast, kad niekas neturit ir gyvenat nesaugiai?
Song,tu biski apsispakajink,jau ziuriu visai bijai nesiot.Net su apsauga.As kol kas negalvoju pirkt jos.Nezinau.
QUOTE(Laivite @ 2010 07 09, 23:33)
:
O cia mano ilgai deliota fantazija bet ir dabar dar nesu labai patenkinta siuo variantu
Ir rodau laimes visata
Ir rodau laimes visata
Laivite,labai grazu.ir kas tas bordo facetuotas?tulpe turi-faina...ir labai graziai viska suderinus
Papildyta:
o stai va tai tai
Myliu Vilniu
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:41)
Myliu Vilniu
ohoho kokios naujienos liuks
o pas Laivite ten rubinas berods
Tiesa, šiandien mačiau didįjį paukščiažuvį, jei kam reikia- rašykit AŽ, pasakysiu.
QUOTE(Song @ 2010 07 09, 23:43)
Tiesa, šiandien mačiau didįjį paukščiažuvį, jei kam reikia- rašykit AŽ, pasakysiu.
As irgi maciau
Taip rubinas
Oi Tacita kiokios naujienos
Oi Tacita kiokios naujienos
Ir rodau laimes visata
Ir rodau laimes visata
oho koki karoliai ciotki matai, pas tave tai laimes visata, o as turesiu TIK visata
A o as supratau kad sita
Anos neturiu nors labai ji man patinka
Vat man atrodo kad sitai mano fantazijai reikia gyvumo na galvoju gal agatas tiks
Ir dar mastau apie koki zalai akmenuka
Ka jus manot
Anos neturiu nors labai ji man patinka
Vat man atrodo kad sitai mano fantazijai reikia gyvumo na galvoju gal agatas tiks
Ir dar mastau apie koki zalai akmenuka
Ka jus manot
Tacita, kaip0 netradiciškai sidabro ge kai daugiau nei stiklo - labai patiko Nes aš jaučiuos balta varna dedama po kiekvieno stiklo po min vieną sidabrą, kartais du (jei su stiklu), o tu pralenkei ir mane, ir, žinai, - man labai gražu
Labas vakaras,
Aciu Kikirike
Ir rodau laimes visata
Aciu Kikirike
Ir rodau laimes visata
tai nėr už ką,svarbiausia kad patiktu,dabar lauksim
o jau fantazija kokia graži - ir dar rubiną turi,labai norėčiau
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:41)
labai fainos naujienos
QUOTE(Tacita @ 2010 07 09, 23:57)