QUOTE(Noa @ 2010 07 08, 09:17)
Kada čia, pernai gal, buvau sumanius pirkt vieną karoliuką už 3 numestus kg. Gerai, kad nesilaikiau, tai turbūt tą vieną ir turėčiau
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 08, 09:18)
..
nu tos prizmės rimtai man pradeda patikti - ale kai su vyru nuėjau,tai jis jas išpeikė tai daugiau su juo neisiu
nu tos prizmės rimtai man pradeda patikti - ale kai su vyru nuėjau,tai jis jas išpeikė tai daugiau su juo neisiu
Nu aš sakau, kad jos fainos, vakar spanginau spanginau Megoj, ale nesiūlė baisiai, nors sakiau gal norėč (aišku tai ką papirkau man daug labiau tinka ) O su vyrais eit blogis - aš Megoj dažniausiai jį ties troklių stendu su vaiku i WC nusiunčiu. Ir jam ramu, ir man.
Beje, imu nenorėt išminties. Pagalvojau gal tercetas labiau tiks kaip pasidovanojiomas. Nes man ta išmintis dabar niekaip nesipaišo, plius man dabartinė apyrankė labai patinka - kurį laika nekeisiu. Be to jau jaučiu kad man vienos mažai
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 08, 09:19)
..
Dasha violetinė su geltonu labai gražu, ir pati mėgstu tokį derinį
..
Perlus turėjau omenyje tuos, kur ir vadinasi perlais, ne trejybes, ne fantazijas - bet jeigu nelabai aiškiai suformulavau, prisiimu kaltę, balsuokite, kaip kam atrodo
Dasha violetinė su geltonu labai gražu, ir pati mėgstu tokį derinį
..
Perlus turėjau omenyje tuos, kur ir vadinasi perlais, ne trejybes, ne fantazijas - bet jeigu nelabai aiškiai suformulavau, prisiimu kaltę, balsuokite, kaip kam atrodo
Aš ir kasdienybėj mėgstu tokį derinį - pavasarį ant geltonos patraukė, matyt trūko saulės, o violetinė - matomai su amžium atėjo nors ir nesenmergė, bet.
o dėl apklausos, aš tik pasitikslinau, viskas Ok Einu balsuot už savo vienintelėlį