nu bliamba jei nepajamsiu to agato susinervinsiu ,aną kartą aukcioną pražiopsojau, tai dabar turi pasisekti
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 08, 23:30)
nu bleen aš jau pasiūliau irgi 45,tai dabar jau nebeleidžia naujai siūlyti,reikia tipo sulaukti atsakymo
nu tai ir lauk, buk kantri
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 23:37)
nu tai ir lauk, buk kantri
pajamiau už 50 vis mažiau nei 55
o tai sumokėti ryt galiu ane? nes baisiai pavargus,galva skauda
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 08, 23:44)
pajamiau už 50 vis mažiau nei 55
liuks, aisku gali ir ryt, bet siandien but ramiau
sveikinu, pagaliau turesi, ka norejai
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 23:46)
Aš moku iškart, jiems labai gerą įspūdį padaro, feedbackuose visada parašo Juk neužtruksi
QUOTE(Song @ 2010 07 08, 23:49)
Aš moku iškart, jiems labai gerą įspūdį padaro, feedbackuose visada parašo Juk neužtruksi
song tu is to pardavejo paemei skaiciukus lyg
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 23:53)
song tu is to pardavejo paemei skaiciukus lyg
Aha, šitas. Gavau per nepilną darbo savaitę. Bet neregistruotu, eiliniu laišku.
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 08, 23:46)
QUOTE(Song @ 2010 07 08, 23:49)
ačiū,nu kad ramiau gal rimtai reikia sumokėti
Papildyta:
niu psio sumokėta - jau jis mano,na beveik galva plyšta -einu gult,nes tuoj reiks keltis maitint
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 09, 00:14)
einu gult,nes tuoj reiks keltis maitint
Kaaaaaip nepavydžiu
QUOTE(Noa @ 2010 07 08, 22:27)
Ne visada - keturias dienas per mėnesį, nuo delčios pradžios.
Labas rytas
Sveikos, mergaitės
gavau pagaliau kompą su internetu, bet turbūt vėl neribotam laikui dingsiu. Girt kurią nors be šansų - nuotraukų tiek, kad net nebepamenu, kas kieno. Nesuprantu, kaip jūs sugebat pagal apyrankes viena kitą atpažint...
Pas mane trolių srity nieko naujo. Nebent tai, kad šiandien turbūt turėsiu pilną kinietišką apyrankę. Bet šitas jau senokai suplanuota, todėl nesiskaito.
gavau pagaliau kompą su internetu, bet turbūt vėl neribotam laikui dingsiu. Girt kurią nors be šansų - nuotraukų tiek, kad net nebepamenu, kas kieno. Nesuprantu, kaip jūs sugebat pagal apyrankes viena kitą atpažint...
Pas mane trolių srity nieko naujo. Nebent tai, kad šiandien turbūt turėsiu pilną kinietišką apyrankę. Bet šitas jau senokai suplanuota, todėl nesiskaito.
QUOTE(Song @ 2010 07 09, 00:17)
Kaaaaaip nepavydžiu
aj žinok dabar labai džiaugiuosi,kad normaliai valgo ir nereikia to pieno traukti-nes pirmas vaikas tinginys buvo,tai pusę metų mačiau tik pientraukį
Kam facetuoto agato,tas pardavėjas naują įdėjo
http://cgi.ebay.com/...=item2eae596aaf