Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(J.R. @ 2010 09 15, 14:04)
o matai gal mergina kompanijos ieskojo dar isgert,o kiek jai metu jauna g.gif

Tai kad moterikė jau amžiuje unsure.gif sakė, kad anūkus prižiūri doh.gif kaip galima tokiai vaikus patikėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 15, 16:08)
Tai kad moterikė jau amžiuje unsure.gif sakė, kad anūkus prižiūri doh.gif kaip galima tokiai vaikus patikėti unsure.gif

nu geras,gera aukle lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, nesakyk doh.gif
O kaip tau sekasi, gal kokį darbelį susiradai?
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 15, 19:44)
Nu, nesakyk doh.gif
O kaip tau sekasi, gal kokį darbelį susiradai?

ai normaliai,nea neradau nieko dar doh.gif
Atsakyti
Ir pas mus nieko nėra unsure.gif

Labas rytas
Einu kavą gerti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 16 rugsėjo 2010 - 09:08
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 16, 09:44)
Ir pas mus nieko nėra unsure.gif

Labas rytas
Einu kavą gerti smile.gif
user posted image

as ir jungiuosi,prie taves su kavyte biggrin.gif

o tu dar dirbi tam restorane kur zvaigzdute dirbo g.gif
Atsakyti
Taip, aš vis dar dirbu mirksiukas.gif esu labai ištverminga hihihi.gif
Na, viskas, reikia man vesti dukrelę į mokyklą, o po to bėgti į darbą... šiandien gerai, dirbu tik iki 14 val, o nuo ryt prasideda maratonas doh.gif ryt grįšiu 12-ą nakties, kitom dienom paleidžia anksčiau, nes pradedu nuo 10 ryto ir dirbu be pertraukos 10 valandų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 16, 10:29)
Taip, aš vis dar dirbu mirksiukas.gif esu labai ištverminga hihihi.gif
Na, viskas, reikia man vesti dukrelę į mokyklą, o po to bėgti į darbą... šiandien gerai, dirbu tik iki 14 val, o nuo ryt prasideda maratonas doh.gif ryt grįšiu 12-ą nakties, kitom dienom paleidžia anksčiau, nes pradedu nuo 10 ryto ir dirbu be pertraukos 10 valandų doh.gif

tai tu cia tam restorane varai tiek valandu iki vakaro,nu saunuole tu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
as neturiu ka papasakot mergaites.. Dirbu dirbu ir dar karta dirbu... Vyras be darbuko dar sad.gif
O bendrai tai nepatinka man cia.. Nu taip ne prie sirdies ta anglija, anglai.. Nezinau.. Sunkus tas gyvenimas vi del to..
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 09 17, 21:38)
Sveikos,
as neturiu ka papasakot mergaites.. Dirbu dirbu ir dar karta dirbu... Vyras be darbuko dar sad.gif
O bendrai tai nepatinka man cia.. Nu taip ne prie sirdies ta anglija, anglai.. Nezinau.. Sunkus tas gyvenimas vi del to..

man ir sitas miesta nepatinka,visai nemielas jis man,jau tada geriau airijoje gyvent doh.gif
arba londone myliu as ta miesta blink.gif

tai visai nera jokiu pasiulimui vyr blink.gif ui,nu et svarbu tu turi darba mirksiukas.gif

nusipirkau siandien ta dreggmes surinkeja,fui,gal nesijaus ta dregmme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 09 17, 21:38)
Vyras be darbuko dar sad.gif

o kursus dar tuos lanko kokius tai?
as taip ir nenuejau i ta jobcenteri, nes dirbt pradejau...

neuzsiregistravo vyras PrimeTime agenturoj? Nes jie netgi man siule darba biggrin.gif ko sake niekada nebedarys. Reikejo cia labai daug zmoniu i Wallsenda, kazkokiam arbatos fabrike ir dar kazkur.
Atsakyti
jurgitos vyrui smile.gif
primeTime zemelapis
ten yra map dar po adresu smile.gif

jei kartais nuorodo neatsidarys, tai vedat i google primeTime recruitment, susirandat tam ju anglijos zemelapy newcastlio regiona, paskui pasizymit factory ar tai industries (ne sales) ir duos adresa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdut: 18 rugsėjo 2010 - 18:44