labas.
nu as pasisakysiu. sitos paskutines dienos buvo kazkokios siaubingos man. teko krautis smutkes, begt is namu susipykt su zmonem, su kuriais gyvenau. Buvo namie skandalai del mokesciu, del pinigu, zmones negalejo susest ir pasisneket, vos ne iki "snukiu dauzymo". Nu uzkniso viskas ir sakau draugui (nu vienam is kartu gyvenanciu, bo gyvenom dabar 5 zmones ir jau tikras kolukis patapo namai), kad davai nebegaliu, varom is cia, tegu lieka kas nori ir gyvena kaip nori. Per 20 min susikrovem smutkes ir isejom. O dar persalus buvau, galva spengia, o cia dar namie sukauja. Del to darbo irgi kazkaip durnai gavos, nesusisnekejom bet radau kita. rytoj vel i kazkoki nauja reikes eit. NU vnz dabar makaliene pas mane visiska. dar is LT labai blogu ziniu gavau, kad artimas giminaitis labai serga ir visko gali but ir labai greitu metu
bet siaip viskas oki, labai noriu susitikt 4dieni, bet net neisivaizduoju ka tada darysiu. Jei ryt naujam darbe viskas bus gerai, tai gali but kad ir 4dieni turesiu dirbt, tai neiseis nieko.
Sveikutes,vakar buvom sveciuose pas jurga.labai buvo malonu susipazint su jos seima,sorry pamirsau parasyt,kaip grizom,nes zinok mano grazuolis pavarges buvo tai visa kelia nuo metro iki namu verke eidamas,tai parejau namo visa pikta
nu oras siandien pasaka,reiks varyt i orouosta
zvaigzdut,koki ten kita darba radai ,gal jau radot kur issinuomuot
QUOTE(J.R. @ 2010 08 20, 09:24)
Sveikutes,vakar buvom sveciuose pas jurga.labai buvo malonu susipazint su jos seima,sorry pamirsau parasyt,kaip grizom,nes zinok mano grazuolis pavarges buvo tai visa kelia nuo metro iki namu verke eidamas,tai parejau namo visa pikta
Sveika,
ketinau parasyt sms ir as, ale uzmirsau kazkaip ir pagalvojau paskui,kad turbut gerai parvykot ir todel neparaset
man irgi buvo smagu paplepeti lietuviskai:)) Net keista kai kazkas tave supranta ir nereik liezuvio lauzyt angliskai
QUOTE(jurgita-d @ 2010 08 20, 22:16)
Sveika,
ketinau parasyt sms ir as, ale uzmirsau kazkaip ir pagalvojau paskui,kad turbut gerai parvykot ir todel neparaset
man irgi buvo smagu paplepeti lietuviskai:)) Net keista kai kazkas tave supranta ir nereik liezuvio lauzyt angliskai
man ir smagu pabendraut gimta kalba
isleidau drauge,smagei laika praleidom
sveikutes
Sveikos,kaip matau temute mirsta,visai neuzsukat
kur Pigalica dingus,dar turbut vyro neisleido
Visas su rugsejo 1-aja
kur Pigalica dingus,dar turbut vyro neisleido
Visas su rugsejo 1-aja
Hello
Grįžau po kelių dienų, pati su savim pasikalbėjau ir einu miegot
Kažkaip neįdomu daros
Kažkaip neįdomu daros
Jus kur visos dingusios?
Galvojau ateisiu, smagiai papliurpsiu, o čia mirtina tyla
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 14, 23:01)
Jus kur visos dingusios?
tai pasakok,kur buvai diingus,ar matei ,kiek as viena kartu cia kalbejausi
ar jau vyra isleidai
mes jau pradejom eiti i darzeli,tai pakolkas viskas ciki
nu jau vejas atrodo stoga pakels
labas rytas
Labas
J.R. kaip tavo vyrukas reaguoja į darželį, neturi problemų?
Labai atsiprašau už dingimą, kol vyras buvo čia, tai mes namo ateidavom tik nakvoti Kai aš dirbdavau, jis prie savo diplominio sėdėjo
Spalio 24-ą d. dviem savaitėms skrisim į Lietuvą
Skaičiau, kad su Jurgita buvai susitikus gaila, aš savaitgaliais negaliu, būtume dar kada susitikusios... o taip teks kol kas virtualioj erdvėj pabendrauti
Kalbant apie lietuvišką bendravimą kol nebuvau čia, teko susipažinti su dviem "asabom" iš Lietuvos viena į restoraną buvo atvarius dirbti, susiriejo su visais, ją labai greitai išmėtė o kitą vakar su mama parduotuvėj sutikom, tiksliau ji mus užkalbino, nuo jos sklido labai stiprus alkoholio kvapas
Labai atsiprašau už dingimą, kol vyras buvo čia, tai mes namo ateidavom tik nakvoti Kai aš dirbdavau, jis prie savo diplominio sėdėjo
Skaičiau, kad su Jurgita buvai susitikus gaila, aš savaitgaliais negaliu, būtume dar kada susitikusios... o taip teks kol kas virtualioj erdvėj pabendrauti
Kalbant apie lietuvišką bendravimą kol nebuvau čia, teko susipažinti su dviem "asabom" iš Lietuvos viena į restoraną buvo atvarius dirbti, susiriejo su visais, ją labai greitai išmėtė o kitą vakar su mama parduotuvėj sutikom, tiksliau ji mus užkalbino, nuo jos sklido labai stiprus alkoholio kvapas
QUOTE(Pigalica @ 2010 09 15, 14:30)
Labas
zinok,palikau siandien tai ir bucki dave ir ate parode ir nuejo zaist,pa kolkas jam patinka
smagu ,kad i lt varot,mes tai zadam koki vasari vaziuot,nes man maziui pasas baigsi kitais metais balandi,tai noriu ant mazio gimtadieni grist i lt,kad nors vienus metus su seneliais atsvestu
o matai gal mergina kompanijos ieskojo dar isgert,o kiek jai metu jauna