Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(jurgita-d @ 2010 08 01, 18:36)
Sveikutes mergaites smile.gif
Kaip laikotes? Nutilot visai kazkaip.. sad.gif Zvaigzdut dirbi jau?

As tai dirbu dirbu dirbu.. Vyras dar be darbo. Pradejo lankyti nemokamus keltuvo teisiu kursus kaip bedarbis. Apie pora trejeta savaiciu turetu trukt kazkur.Lietuvoj buvo issilaikes tas teises, bet pasirodo cia nepripazista jie musu lietuvisku  doh.gif  Plius uzsiregistraves darbo birzoje gavo nemokamus anglu kalbos kursus nuo rugsejo  thumbup.gif

Issiunciau anketa del Child Benefit-tas kur 20 svaru savaitei uz vaikus moka. Dabar dar prisiskaiciau, kad yra kazkoks Child Tax Credit. Gal ka zinot apie tai? nelabai suprantu kas cia per pasalpa ir ar isvis cia pasalpa?? Ar cia tik UK gimusiems vaikams ji skiriama? Apsvieskit jei kuri ka zinot paprasta suprantama kalba  blush2.gif

laba,taip jurgita yra tokia pasalpa kaip child tax ir working taksai,nesvarbu kur vaikas gimes ji mokama nuo jusu seimos pajamu,jai jusu pajamos metines bus iki16000 bendros su vyru tai gausi desne pasalpa,o jai virsys tai jau beveik negausi working taks,tik child taksus,bet sake dabar ilgai uztrunka ja kol sutvarko,nu tikiuosi supratai kaip as cai paiskinau,o tu turi homofise prisiregistravus,nes reiks tau del cjild benefito, g.gif

o as jau laukiu sveciu,uzluzo mano senukas kompas,tai dabar su sb turesiu dalintis doh.gif

nu ka jauciu savaiciuke neuzsuksiu cia tai sakau iki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 08 01, 19:40)
laba,taip jurgita yra tokia pasalpa kaip child tax ir working taksai,nesvarbu kur vaikas gimes ji mokama nuo jusu seimos pajamu,jai jusu pajamos metines bus iki16000 bendros su vyru tai gausi desne pasalpa,o jai virsys tai jau beveik negausi working taks,tik child taksus,bet sake dabar ilgai uztrunka ja kol sutvarko,nu tikiuosi supratai kaip as cai paiskinau,o tu turi homofise prisiregistravus,nes reiks tau del cjild benefito, g.gif

o as jau laukiu sveciu,uzluzo mano senukas kompas,tai dabar su sb turesiu dalintis doh.gif

nu ka jauciu savaiciuke neuzsuksiu cia tai sakau iki bigsmile.gif

Aciu J.R. Supratau wink.gif Home offisui tai issiuntus jau gal dvi savites dokus esu. Atejo ju laiskas, kad dabar perziures mano prasyma ir kad uzregistruos ir grazins pasa kazkada. Child benefitui to nereikejo. Be to vyro vardu prasyma siuntem, nes jis viska turi-ir NI nr ir work permit.
Reikes bandyt ir Child Tax prasyma uzpildyt. Kiek uztruks tiek. Vis jei koks svaras kitas nubyres jau gerai... O to Work tax ar koks ten, tai tikrai negausim. Jau ta issiaiskinau.
Atsakyti
ahoj
jop, as truputuka dirbu, aciu Pigalicai smile.gif bandysiu ieskotis daugiau, nu kad dar kelias dienas per sav butu
Pasirodo mano agentura del kazkokiu nesusipratimu net neieskojo man darbo visa sita laika doh.gif aj nu bet jau cia man dzin smile.gif

a mano tas iranietis tai vistiek bais mielas, neapsizenijes, gyvena cia ilgai, legaliai, truputuka ji is anksciau zinom, kai dar nekabino biggrin.gif

jurgita-d, o kaip ten galima registruotis toj birzoj? g.gif galima ir nepradirbus iklgai? nes gi vyras neseniai atvyko cia, ar jis yra anglijoj ilgai dirbes? galvojau tik po metu isdirbtu legaliai gali ten kreiptis g.gif ar nesuprantu kazko?
Atsakyti
Sveikos,
na kaip gyvenate mergaites??? Visos dingot.. Liudna cia visai...
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 08 09, 20:46)
Sveikos,
na kaip gyvenate mergaites??? Visos dingot.. Liudna cia visai...

as pagaliau svecius vakar isleidau mirksiukas.gif ,klausyk jurga ,kaip tavo vyro vardas,nes buvau tam turgui tai man vienas pardavejas klausia sako is kur esi sakau is lietuvos,o jis sako va katik lietuvis vyras pirko ir sake,kad jis atvyko is londono cia gyvent,ir turi zmona ir vaikiuka.tai kazkaip man is kart mintis ,gal cia apie jus g.gif

aha labai jau cia letai juda temuke verysad.gif

sveikutes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip laikotes,kur Pigalica dingus turbut dar suvyru dziaugesi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.R.: 11 rugpjūčio 2010 - 09:13
Labas bye1.gif
Atspėjai J.R, mums su vyru antras medaus mėnuo wub.gif jis liko dar vienam mėnesiui assa.gif aišku, aš savo darbų neapleidau, daug dirbu, kad pramogoms būtų pinigėlių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 08 11, 20:35)
Labas bye1.gif
Atspėjai J.R, mums su vyru antras medaus mėnuo wub.gif jis liko dar vienam mėnesiui assa.gif aišku, aš savo darbų neapleidau, daug dirbu, kad pramogoms būtų pinigėlių cool.gif

nu tada smagu jusm ,gerai dziaugis medaus menesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 08 09, 21:43)
as pagaliau svecius vakar isleidau mirksiukas.gif ,klausyk jurga ,kaip tavo vyro vardas,nes buvau tam turgui tai man vienas pardavejas klausia sako is kur esi sakau is lietuvos,o jis sako va katik lietuvis vyras pirko ir sake,kad jis atvyko is londono cia gyvent,ir turi zmona ir vaikiuka.tai kazkaip man is kart mintis ,gal cia apie jus g.gif

aha labai jau cia letai juda temuke verysad.gif

sveikutes smile.gif

Apie mus, apie mus biggrin.gif Vyras sake, kad snektelejo su pardaveju, kad pasisake kad yra is lietuvos, kad netoli Londono dirbo ir, kad db su seima cia atvyko wink.gif Mazas tas Newcastle pasirodo biggrin.gif mes kiauliena perkam is to Grainger turgaus. Dar zuvies kai sviezios norim irgi is ten perkames.

Ka merginos planuojat kita savaite ketvirtadieni? Gal kas nori pasimytint??? Panasu kad busiu laisva, tai gal sakau kazkas iseitu is to wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 08 12, 22:35)
Apie mus, apie mus biggrin.gif Vyras sake, kad snektelejo su pardaveju, kad pasisake kad yra is lietuvos, kad netoli Londono dirbo ir, kad db su seima cia atvyko wink.gif Mazas tas Newcastle pasirodo biggrin.gif mes kiauliena perkam is to Grainger turgaus. Dar zuvies kai sviezios norim irgi is ten perkames.

Ka merginos planuojat kita savaite ketvirtadieni? Gal kas nori pasimytint??? Panasu kad busiu laisva, tai gal sakau kazkas iseitu is to wink.gif

tai is kart ir pagalvojau apie jus,nes jis sako va pries tave pirkejas buvo lietuvis lotuliukas.gif

as uz thumbup.gif thumbup.gif , as galiu ketvirtadieni,tai gal dar kas prisijungtu prie musu,but malonu su tavim susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas
kaip jum vasara? doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,tai ziuriu del meetuko niekas nesneka,tai ar susimatysim ketvirtadieni g.gif
Atsakyti