Sveikos, gal zinote kas gali padeti sutvarkyti visokiu popierinius reikalus atvykus i UK?
QUOTE(Kaktuke @ 2012 01 24, 14:18)
Sveikos, gal zinote kas gali padeti sutvarkyti visokiu popierinius reikalus atvykus i UK?
Advice bure gali siokios tokios pagalbos tiketis,o daugiau nieko sudetingo nera,daug ka galima pasidaryti paciam.
QUOTE(Kaktuke @ 2012 01 24, 14:18)
kokie tie popieriniai reikalai atvykus?
cia tipo pasalpom pop uzpildyt kaip?
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 01 28, 23:24)
na as taip isivaizduoju kad ni numeris, banko saskaita ir paskui pasalpos.
Ar yra gyvenanciu arciau Durham? Ar jus visos dingusios, nes pastebejau kad forumas kaip mires
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 06 20, 19:15)
Labas
Aš Gateshead'e gyvenu
Aš Gateshead'e gyvenu
QUOTE(Pigalica @ 2012 07 23, 20:44)
Sveikute,kaip tu laikaisi prapuolusi esi
Labutis, forumas apmires, sakau gal imanoma kaskaiptai atgaivinti?? Matyt siluma apakino merginas visai
Sveiki.
Zvaigzdute man i AZ rase, o kazi, kur Jurgita dingus?
JR gal kontaktuojat?
viskas gerai, tik retai teuzeinu cia, daug dirbu, dabar vienam darbe atostogauju, o kitam tenka dirbti, vakarais viena namie bunu maniskiai Palangoj sedi, o as namus saugau
Sveika prisijungus. Tai kad visi uzsieme esam, o be to prie kompo nesinori sedeti, orai tikrai geri, retai pasitaiko, as va siandien buvau i parka dviraciu nuvaziavus, tai atgal atstumiau, nes ziauriai karsta
Zvaigzdute man i AZ rase, o kazi, kur Jurgita dingus?
JR gal kontaktuojat?
QUOTE(J.R. @ 2012 08 01, 08:23)
Sveikute,kaip tu laikaisi prapuolusi esi
viskas gerai, tik retai teuzeinu cia, daug dirbu, dabar vienam darbe atostogauju, o kitam tenka dirbti, vakarais viena namie bunu maniskiai Palangoj sedi, o as namus saugau
QUOTE(zbrckn @ 2012 08 14, 18:45)
Labutis, forumas apmires, sakau gal imanoma kaskaiptai atgaivinti?? Matyt siluma apakino merginas visai
Sveika prisijungus. Tai kad visi uzsieme esam, o be to prie kompo nesinori sedeti, orai tikrai geri, retai pasitaiko, as va siandien buvau i parka dviraciu nuvaziavus, tai atgal atstumiau, nes ziauriai karsta