Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

Labas visoms hi.gif

Jurgita, o tu dirbi dabar vienoj vietoj, nebesiuntineja i skirtindas vietas?

Visai butu smagu susitikti koki savaitgali bigsmile.gif Siulykit datas, nes kol kas neturiu jokiu planu ateinantiems savaitgaliams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 11 07, 14:00)
Labas visoms hi.gif

Jurgita, o tu dirbi dabar vienoj vietoj, nebesiuntineja i skirtindas vietas?

Visai butu smagu susitikti koki savaitgali bigsmile.gif Siulykit datas, nes kol kas neturiu jokiu planu ateinantiems savaitgaliams ax.gif

dirbu vienoj vietoj db netoli nuo ten kur gyvenu.Man tinka betkuris sekmadienis ir kas antras sestadienis pradedant nuo sio svtgl.
Atsakyti
salam aleikum!

Man sitas savaitgalis yra laisvas (priverte atostogas pasiimti, bo siaip tai mano savaitgaliai yra dirbami :/)

Organizuojam? Kol dar visai ne ziema ax.gif

As dar mazu ir Sandra (sendi) pakalbinsiu, bo cia nesilanko jau ji
Kaip tik buvau ana savaite pas ja Heburne, tai kaip faina, naujas rajonas, namai visi tokie modernus, kaip europoj smile.gif NU pasijutau Lietuvoj biggrin.gif nesijaucia, kad anglija ten.
Atsakyti
kaip suprantu, kad vel nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 11 12, 12:54)
kaip suprantu, kad vel nieko nebus  biggrin.gif

nieko zvaigzdut, nieko schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras mielosios 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Newcastel esu nesenai,taciau jau spejau pamilti si miesta.
Norejau paklausti gal kuriai teko ieskoti darbo per agenturas gal galit ka gero patarti o gal kaip tik ispeti kur neverta kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(zaliaake333 @ 2011 12 02, 20:46)
Labas vakaras mielosios 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu gretas. Newcastel esu nesenai,taciau jau spejau pamilti si miesta.
Norejau paklausti gal kuriai teko ieskoti darbo per agenturas gal galit ka gero patarti o gal kaip tik ispeti kur neverta kreiptis.

Labukas,
mano vyras per agenturas dirbo ir dirba.Tai sakyciau prime time normaliausia.Bet bandyti manau verta visur kur tik imanoma.niekada nezinai kada tau laime nusisypsos ir pasiseks:)
siaip zvaigzdute gal daugiau patarti galetu siuo klausimu 4u.gif
kurioj newcastle daly gyveni?Viena atvykai ar su seima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 03 gruodžio 2011 - 09:27
visos agenturos nieko gero (tos, su kuriom reikalu turejau biggrin.gif ). Darbu nieko labai, o norinciu - tukstanciai. Kad ir tas Primetime, ka as zinau. Tai pinigus nusuko nuo vieno, tai pamirsta vis amzinai viska, darbo nesiulo puse metu ir tt.
Ka zinau, didziausias nedarbas regione, tai tik per stebukla kazka greitai pavyks rast kazka iki sausio smile.gif speju. Nes visos koleges, kurios paliko paskutini darba jau po kelis men nieko neranda, viena nusispjovus i Londona isvaziavo pries kelias dienas (agenturas apejo VISAS, viesbucius, kavines ir pan irgi).

As irgi nzn kaip vel reikes ieskot jo, o dabar dar sventes, tai iki vasario nieko doro turbut ir nebus g.gif

Statistika is mano paskutiniu dvieju interviu - i nauja viesbuti reikia 28 zmoniu staffo, o CV gavo virs 900 biggrin.gif Greito maisto uzkandine sulauke virs 500 CV.

najnajnaj ot tai smagu.
Per agenturas dar nejau, nes visa sav vejas baisus, namie bizni kuriau biggrin.gif

ps nemyliu as sito miesto, ale diedas uzsispyres kaip ozys, i joki Londona neistemspsiu as jo, kol dirba turi cia.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 12 10, 19:36)
visos agenturos nieko gero (tos, su kuriom reikalu turejau  biggrin.gif ). Darbu nieko labai, o norinciu - tukstanciai. Kad ir tas Primetime, ka as zinau. Tai pinigus nusuko nuo vieno, tai pamirsta vis amzinai viska, darbo nesiulo puse metu ir tt.
Ka zinau, didziausias nedarbas regione, tai tik per stebukla kazka greitai pavyks rast kazka iki sausio smile.gif speju. Nes visos koleges, kurios paliko paskutini darba jau po kelis men nieko neranda, viena nusispjovus i Londona isvaziavo pries kelias dienas (agenturas apejo VISAS, viesbucius, kavines ir pan irgi).

As irgi nzn kaip vel reikes ieskot jo, o dabar dar sventes, tai iki vasario nieko doro turbut ir nebus  g.gif

Statistika is mano paskutiniu dvieju interviu  - i nauja viesbuti reikia 28 zmoniu staffo, o CV gavo virs 900 biggrin.gif Greito maisto uzkandine sulauke virs 500 CV.

najnajnaj ot tai smagu.
Per agenturas dar nejau, nes visa sav vejas baisus, namie bizni kuriau  biggrin.gif

ps nemyliu as sito miesto, ale diedas uzsispyres kaip ozys, i joki Londona neistemspsiu as jo, kol dirba turi cia.

o tam paciam fabrike darbo ir tau nera?gal nuskils kada?nenusimato?
Atsakyti
kokiam tam paciam?
jei kalbi apie mano berna, tai dirba tokia darba, kur bobu ten nera smile.gif
siaip i fabrikus neziuriu, nes pernai siaip ar taip nei viena agentura nesiunte niekur, pati susiradau darba.
Atsakyti
Aha zvaigzdut, ta ir turejau omeny, kad pas savo vaikina:) butum pagerbta tarp vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus i musu gretas,musu labai cia nedaug biggrin.gif

oi ir man sitas miestas nepatinka,bet as kaip zvaigzute sedziu cia nes vyras normalu darba turi,o mielai vaziuociau is cia verysad.gif

sveikos,nu ir vejas vel doh.gif
Atsakyti