http://www.newcastle-hoppings.co.uk/
cia linkas, nes JR jau pasiklydo feisbuke
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 06 30, 14:22)
tipo numirot, ane?
jurgita, jau persikraustei? man postkoda prasom
kada sestadieni susitinkam? 13 val prie monumento?
svceikos,nesupratau cia susitinkat tik dviese jus
QUOTE(J.R. @ 2011 06 30, 15:18)
svceikos,nesupratau cia susitinkat tik dviese jus
as jos tik apie postkoda klausiau.
tau cia klausimas antras ir siaip visiems
ps, bet tai siaip pavydetum, jei tik mes dviese, ane?
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 06 30, 14:22)
tipo numirot, ane?
Sveikos,
zvaigzdut, dar nepersikrausciau.liepos gale.mano lendlorde biski lieva pasirodo, nespeja mat per du menesius issikraustyt
bet liepos paciam gale atrodo tikrai tureciau apsigyventi naujojoj vietoj.tada parasysiu ir postkoda;)
del susitikimo sestadieni.as tai dirbu sestadieni siaip, jei ka.ka manot apie sekmadieni kur parke kokiam?ora nuostabu zada..
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 30, 21:00)
Sveikos,
zvaigzdut, dar nepersikrausciau.liepos gale.mano lendlorde biski lieva pasirodo, nespeja mat per du menesius issikraustyt
bet liepos paciam gale atrodo tikrai tureciau apsigyventi naujojoj vietoj.tada parasysiu ir postkoda;)
del susitikimo sestadieni.as tai dirbu sestadieni siaip, jei ka.ka manot apie sekmadieni kur parke kokiam?ora nuostabu zada..
a, nu tada palauksiu. Man idomu kaip toli nuo manes, nes pagal zemelapi Cowgate salia Blakelow ar kaip ten jis
Tada sekmadieni. Sakyciau centre ir nueisim i ta leazes parka, nes visiems patogu. Metro maciau ne visur sekmadieni vaziuos, taip kad gal pirma syki apsiribokim centru, ne visi gi ratuoti. Siaip galima koki pleda atsinest, ant zoles pasedet, netoliese ledu yra kur nusipirkt. Jei atsibos sedet, tai maciau tas muziejus ir sekmadieni dirba, kur dinozauro griauciai yra (cia jei vaikai dar ten nebuve), netoli parko visai.
Kas geriau, ka pasiulis?
as pritariu zvaigzdutei.ar yra dar norinciu?
QUOTE(jurgita-d @ 2011 07 01, 21:05)
as pritariu zvaigzdutei.ar yra dar norinciu?
as nezinau,nes vaziuosim braskiu skint sekmadieni taiva nezinau kelinta mes ten varysim
tai gerai, mes su zvaigzdute dviese darysim pasimatyma
QUOTE(J.R. @ 2011 07 01, 21:10)
as nezinau,nes vaziuosim braskiu skint sekmadieni taiva nezinau kelinta mes ten varysim
isidarbinai i zemes uki?
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 07 01, 23:52)
isidarbinai i zemes uki?
aha,mes ir pernai buvo prisiskint,tai prisitryniau su cukrum ir uzsisaldziau,skanu