Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(zvaigzdut @ 2011 06 04, 11:25)
i koki baseina vaikstot? kiek kainuoja?
reikia ir man nueit  ax.gif

prie musu yra baseiniukas elswicko parke. nezinau kiek tiksliai kainuoja. mes nemokamai einam, kai vaikams atostogos buna, tai ten seimoms su vaikuciais nemokamai pasiplaukiot galima. bet galvojam eiti ir siaip, mokamai, nes labai daug zmoniu buna tomis nemokamomis dienomis. bijau pameluoti, bet 3.20 kainuoja pusantros valandos plaukiojimas.o gal valanda.nezinau. yra pirteliu, gymas.bet uz tuos papildomai reikia moketi.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Tikiuosi priimsit dar viena is lt atklydusia i siuos krastus. esu 2 vaikuciu mama. newcastle esame menuo. butu labai smagu pabendraut ir pasimatyt smile.gif mes apsitoje benwell raj. salia west rd. gal yra kaimyniu? butu labai saunu.
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2011 06 07, 20:22)
Sveikos visos 4u.gif
Tikiuosi priimsit dar viena is lt atklydusia i siuos krastus. esu 2 vaikuciu mama. newcastle esame menuo. butu labai smagu pabendraut ir pasimatyt smile.gif mes apsitoje benwell raj. salia west rd. gal yra kaimyniu? butu labai saunu.

mes kaimynai smile.gif bet neilgam, nes kraustomes i kita rajona:) sveika prisijungusi prie musu burelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 07, 20:19)
mes kaimynai smile.gif bet neilgam, nes kraustomes i kita rajona:) sveika prisijungusi prie musu burelio 4u.gif

nu va kaip gaila.
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2011 06 08, 14:04)
nu va kaip gaila.

nieko, susipazinti galima vistiek, juk:) o kas netoli jusu yra?na mazdaug idomu kurioj ten vietoj gyvenat.

kada darom myta, merginos? ar laukiam geru oru ir ekspromtu viska organizuojam, ar is anksto paplanuojam kazka, neziurint i orus, ar isvis nieko neplanuojam?
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 08, 20:57)
nieko, susipazinti galima vistiek, juk:) o kas netoli jusu yra?na mazdaug idomu kurioj ten vietoj gyvenat.

kada darom myta, merginos? ar laukiam geru oru ir ekspromtu viska organizuojam, ar is anksto paplanuojam kazka, neziurint i orus, ar isvis nieko neplanuojam?

aisku butu labaiidomu susitikt visom,gal dar palaukiam oru geresniu g.gif

jurgita ,kaip tavo sesei sekesi?

NAUJOKEI 4u.gif ,sveika prisijungus,kaip gaila,kad i mano gala nieks neatsikrausto,visi i jurgitos gala,kaip zinau ten nemazai lietuvaiciu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 09, 09:08)
aisku butu labaiidomu susitikt visom,gal dar palaukiam oru geresniu g.gif

jurgita ,kaip tavo sesei sekesi?

NAUJOKEI 4u.gif ,sveika prisijungus,kaip gaila,kad i mano gala nieks neatsikrausto,visi i jurgitos gala,kaip zinau ten nemazai lietuvaiciu yra g.gif

yra ten yra, ypac benwell rajone.mes ten i lidla vaziuojam prekintis, tai buna kad paredej girdi kokius jauniklius lietuviskai kalbant.bet tokie piemenukai visai, yra keli triuksmingi, pastoviai su bambaliais rankose, tai mes net nekalbam tada, kad neissiduotumem, baisu kazkaip.

sese dar negavo atsakymo, nes dar anglu egzo rezultatu jiems reikia, tai jei rezultatai geri, tai viskas ok bus, jei rezultatai netiks, gaus perlaikinet egza.bus matyt:)

gal kuri zinot, pazistat gera vyresne moteri, kuri noretu aukle dirbti ir gyventi kartu?? reikia aukles, o is mano pazistamu nieko nera.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 09 birželio 2011 - 09:23
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 09, 10:22)
yra ten yra, ypac benwell rajone.mes ten i lidla vaziuojam prekintis, tai buna kad paredej girdi kokius jauniklius lietuviskai kalbant.bet tokie piemenukai visai, yra keli triuksmingi, pastoviai su bambaliais rankose, tai mes net nekalbam tada, kad neissiduotumem, baisu kazkaip.

sese dar negavo atsakymo, nes dar anglu egzo rezultatu jiems reikia, tai jei rezultatai geri, tai viskas ok bus, jei rezultatai netiks, gaus perlaikinet egza.bus matyt:)

gal kuri zinot, pazistat gera vyresne moteri, kuri noretu aukle dirbti ir gyventi kartu?? reikia aukles, o is mano pazistamu nieko nera.. sad.gif

as tai nezinau jokios moteriske,nu gyventum arciau manes tikrai mielai paziureciau vaikucius:0
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 09, 12:24)
as tai nezinau jokios moteriske,nu gyventum arciau manes tikrai mielai paziureciau vaikucius:0

aciu JR, speju nusibostu vazinet tokius atstumus lotuliukas.gif o siaip ieskom tokios kuri noretu seimoje gyventi..
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 09, 21:16)
aciu JR, speju nusibostu vazinet tokius atstumus  lotuliukas.gif  o siaip ieskom tokios kuri noretu seimoje gyventi..

tai,kad ir neiseitu vazinet,nes maziu reiktu is mokyklos parsivest:0
,o sesuo gal pagal profesija del darbo kreipesi?
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 09, 22:38)
tai,kad ir neiseitu vazinet,nes maziu reiktu is mokyklos parsivest:0
,o sesuo gal pagal profesija del darbo kreipesi?

taip.atrodo viskas gerai ir nuo liepos pradzios prades dirbti thumbup.gif na bet kol nepradejo, tai as dar taip atsargiai i viska ziuriu.kai prades bus kitas reiklas smile.gif
Atsakyti
sveikos, smile.gif
Na va pagaliau parsiradau smile.gif buvau trumpam dingusi , sedejau be interneto.
Na bet jau pagaliau ivede.
Tai va jau persikrausteme.Dabar gyvename Hebburne (Riverside villige)
Ir jus teisios anksciau gyvenau Hebburne , bet tik kitam gale.Monkton.
Na tai ziuriu apie susitikima kazkas jau prasneko thumbup.gif tai kada bus metas?oi laukiu as mitelio laukiu thumbup.gif
Atsakyti