Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(zvaigzdut @ 2011 05 31, 11:55)
Lietuvoj jau kaip silta, vasara tikra
O cia  doh.gif

tikrai,kad lt jau silta ir kaip faina,o cia taigi siare,ko tu nori lotuliukas.gif

vaikam atostogos visa savaite,tai galvoju ka cia nuveikt g.gif

kur visos dinge ,kaip sendy jau isikurei?

sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas hi.gif
Na, jau neverkšlenkit liezuvis.gif nuo rytdienos ir pas mus prasidės vasariški orai ploja.gif
Atsakyti
kokie ten vasariski, kai vejas vel didelis.. ax.gif ir ta silumele porai dienu tik doh.gif ech ta siaure........
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 05 31, 21:58)
kokie ten vasariski, kai vejas vel didelis.. ax.gif  ir ta silumele porai dienu tik doh.gif  ech ta siaure........

nors ir rodo 15 silumos dabar,bet vejas koks,kur ta vasar kaip tik iki 19 pranesa pora dienu doh.gif

ka veikiat merginos,mes tai eisim iki centriuko savo,nes jau namie nusibodo sedet g.gif

sveikos
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 01, 11:30)
nors ir rodo 15 silumos dabar,bet vejas koks,kur ta vasar kaip tik iki 19 pranesa pora dienu doh.gif

ka veikiat merginos,mes tai eisim iki centriuko savo,nes jau namie nusibodo sedet  g.gif

sveikos

Man laisvadienis siandien. Buvom parkelyje su mazaja. Bet susalau siaubingai, nes vejas tai labai saltas. Sedziu kambary dabar su striuke, vis neatsylu lotuliukas.gif blink.gif ir galva siaubingai isiskaudejo doh.gif po pietu eisim vel i parkiuka turbut arba i baseina.
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 01, 15:03)
Man laisvadienis siandien. Buvom parkelyje su mazaja. Bet susalau siaubingai, nes vejas tai labai saltas. Sedziu kambary dabar su striuke, vis neatsylu  lotuliukas.gif  blink.gif  ir galva siaubingai isiskaudejo  doh.gif  po pietu eisim vel i parkiuka turbut arba i baseina.

mes buvom iki centruko nueja,tai as susilau,nesalta visai,ryt dar silciau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 01, 16:18)
mes buvom iki centruko nueja,tai as susilau,nesalta visai,ryt dar silciau bus thumbup.gif

aha, vyras sake kad jau silciau lauke nei kad ryte buvo rolleyes.gif
o ryt vel i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 01, 16:20)
aha, vyras sake kad jau silciau lauke nei kad ryte buvo rolleyes.gif
o ryt vel i darba doh.gif

dabar 18 rodo,nebutu vejo butu isvis faina,o tavo sesuo gal ir jau dirba,o jus jau persikraustet?
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 06 01, 16:22)
dabar 18 rodo,nebutu vejo butu isvis faina,o tavo sesuo gal ir jau dirba,o jus jau persikraustet?

liepos gale tik kraustomes.sese be darbo dar.

na man tai salta lauke.jokiu astuoniolikos nesijaucia isvis ne kvapo.
buvom baseine uztat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 01, 18:40)

tai sesuo tau mazika dar vis ziuri,o tai neranda ji darbuko g.gif
Atsakyti
Labas hi.gif
Nuotaikai pakelti : Super talentas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 02 birželio 2011 - 19:49
QUOTE(jurgita-d @ 2011 06 01, 18:40)

i koki baseina vaikstot? kiek kainuoja?
reikia ir man nueit ax.gif
Atsakyti