Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(ngitana @ 2011 05 13, 18:22)
  As tik zvaigzdutej norejau pasakyti , kad bandytum darbo ieskoti per agenturas Adecco arba Pertems , su jais teko susidurti, ir jie gana greitai pasiulo darbo, per juos ateina daug ,ivairiu tautybiu zmoniu ,tik gaila ne vieno lietuvio  verysad.gif

cia tipo is patirtes sneki? Nes is mano patirtes, tai lievos sitos agenturos. Kiek kartu esam buve, tai tik cv palieki ir tiek. Dar pasako, kad uzsiregistruokit ju puslapy ir ziurekit. Nieko nei siulo, nei registruoja, kai ateini. O ir darbai visokiu vairuotoju, nieko tinkamo ner. Vieninteles cia bent kiek normalesnes agenturos tai Direct, Mtrec ir PrimeTime, kurios kazkiek juda ir darbu siulo. NU gal dar kelios, bet kai i jas nueini "aciu, palikit cv, jei kas - paskambinsim". Niekada gyvenime neskambina biggrin.gif Nei visu isgirta Central, nei BlueArrow ar Solutions. Arba jau mano FengShui toks blogas, kad apart cv palikimo nereik manes agenturoms biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Kur visos pradingusios? g.gif
Mes dabar tai sedime namuciuose, susirgome verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2011 05 16, 13:47)
Sveikos, 4u.gif
Kur visos pradingusios? g.gif
Mes dabar tai sedime namuciuose, susirgome verysad.gif

tai kur persalot,nu bet ir vejas lauke,du kartus jau batuta pakele ir apverte,o jis sunkus ,kaip velnes as vos atkeliau ji pastatyt,tai dabar akmenim apramsciau doh.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 05 16, 15:00)
tai kur persalot,nu bet ir vejas lauke,du kartus jau batuta pakele ir apverte,o jis sunkus ,kaip velnes as vos atkeliau ji pastatyt,tai dabar akmenim apramsciau doh.gif

sveikos smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras lotuliukas.gif
Man tai jau baisu del to vejo paskambinu i lt , o ten jau dziaugiasi siluma doh.gif
O mes cia salam rolleyes.gif kada cia pagaliau ateis tie geri orai jei tokiu cia dar buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2011 05 16, 15:56)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif geras lotuliukas.gif
Man tai jau baisu del to vejo paskambinu i lt , o ten jau dziaugiasi siluma doh.gif
O mes cia salam rolleyes.gif kada cia pagaliau ateis tie geri orai jei tokiu cia dar buna g.gif

cia jau vasara lotuliukas.gif ir orai geri-nesninga,nelyja, tik va vejas gal stiprokas:) cia anglijos siaure:) nebuna cia vasaros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 05 15, 12:37)
cia tipo is patirtes sneki? Nes is mano patirtes, tai lievos sitos agenturos. Kiek kartu esam buve, tai tik cv palieki ir tiek. Dar pasako, kad uzsiregistruokit ju puslapy ir ziurekit. Nieko nei siulo, nei registruoja, kai ateini. O ir darbai visokiu vairuotoju, nieko tinkamo ner. Vieninteles cia bent kiek normalesnes agenturos tai Direct, Mtrec ir PrimeTime, kurios kazkiek juda ir darbu siulo. NU gal dar kelios, bet kai i jas nueini "aciu, palikit cv, jei kas - paskambinsim". Niekada gyvenime neskambina  biggrin.gif Nei visu isgirta Central, nei BlueArrow ar Solutions. Arba jau mano FengShui toks blogas, kad apart cv palikimo nereik manes agenturoms  biggrin.gif

g.gif na taip ''tipo'' is patirties sneku, kai nuejau i Adecco ,neprase manes jokiu cv , pasake kad po 3 dienu ateiciau , uzregistruos mane vienam fabrike, taip ir ivyko, jau metus ten dirbu, viena lenke i ta pacia agentura nuejo, rytojaus diena jau dirbo, kita lenke is pertems atejo, jai nepatiko darbo valandos , tai ta agentura pervede ja i kita fabrika su jai patinkanciom valandom.... Apie cv palikima puikiai zinau , dar pamenu ta ju ''bajeri'', kai pasako palik cv is karto viskas aisku palieka.....
Atsakyti
QUOTE(ngitana @ 2011 05 17, 00:43)
g.gif  na taip ''tipo'' is patirties sneku, kai nuejau i Adecco ,neprase manes jokiu cv , pasake kad po 3 dienu ateiciau , uzregistruos mane vienam fabrike, taip ir ivyko, jau metus ten dirbu, viena lenke  i ta pacia agentura nuejo, rytojaus diena jau dirbo, kita lenke is pertems atejo, jai nepatiko darbo valandos , tai ta agentura pervede ja i kita fabrika su jai patinkanciom valandom.... Apie cv palikima puikiai zinau , dar pamenu  ta ju ''bajeri'', kai pasako palik cv is karto viskas aisku palieka.....

gal pries metus ir siulydavo,o dabar turbut darbu nera apart darzoviu fabriko smile.gif

gal kitam mieste ir pasiulo jie,o tu pati is Newcastlo g.gif

sveikos,nuva vejas jau aprimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.R.: 17 gegužės 2011 - 08:47
QUOTE(ngitana @ 2011 05 17, 00:43)
g.gif  na taip ''tipo'' is patirties sneku, kai nuejau i Adecco ,neprase manes jokiu cv , pasake kad po 3 dienu ateiciau , uzregistruos mane vienam fabrike, taip ir ivyko, jau metus ten dirbu, viena lenke  i ta pacia agentura nuejo, rytojaus diena jau dirbo, kita lenke is pertems atejo, jai nepatiko darbo valandos , tai ta agentura pervede ja i kita fabrika su jai patinkanciom valandom.... Apie cv palikima puikiai zinau , dar pamenu  ta ju ''bajeri'', kai pasako palik cv is karto viskas aisku palieka.....

turbut atejai stebuklingu laiku, kai reikejo zmoniu. Ir kas buvo pries metus, tai nebutinai dabar yra. Pirma syki kai uzsiregistravau PrimeTime irgi rytojaus diena jau i darba ejau, o va dabar neturi nieko. Pertems tai jau tikrai gal kokius 2 kartus esu buvus, tai visada tik cv palieki ir viskas. Ir ne man vienam.

Geriau papasakokok kokiam cia fabrike dirbi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na siandien ziuriu islindusi saulute jau lauke. thumbup.gif
Gal silciau sakau bus 4u.gif
Sakote vasaru nera?ojojoj kaip negerai, kaip cia ta rudeniska ora iskesti unsure.gif Reiks i lt traukti pasisildyti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar....visai pamirsau. doh.gif
Gal kuri nors zinote kokia gera parduotuve kur galyma isigyti nebrangiu lovu ir ciziniu(geru)?gal kas rekomenduotu kokia?
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2011 05 17, 11:30)
Ir dar....visai pamirsau. doh.gif
Gal kuri nors zinote kokia gera parduotuve kur galyma isigyti nebrangiu lovu ir ciziniu(geru)?gal kas rekomenduotu kokia?

kada jau issikraustot,nezinau mes is ikea pirkom,bet sudas,nes tada pinigu nebuvo,tai ir pirkom is ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 05 17, 13:17)
kada jau issikraustot,nezinau mes is ikea pirkom,bet sudas,nes tada pinigu nebuvo,tai ir pirkom is ten doh.gif

Na kada issikraustome , tiksliai nezinau, nes dar kaip ir neturime kur schmoll.gif .
Bet tikiuosi greitu laiku bus 4u.gif Nes 28d jau turime buti atlaisvine butuka.
Siaip pasiziurejau kaip kur pristatymas kita diena, o va cia uzejau i viena parda tai pasake atveza per 15dienu verysad.gif .
O kodel sakai , kad sudas?susidevejo?
Atsakyti