Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(jurgita-d @ 2011 05 09, 21:23)
mes privaciai is zmoniu nuomuojames, ne per jokias agenturas.uz menesio kraustomes i kita nama, kuri irgi privaciai nuomuosimes.nesu su agenturom susidurusi, tik kiek girdejusi is kitu ir viskas.

kur dabar kraustotes,i koki rajona?

sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 05 09, 21:23)
mes privaciai is zmoniu nuomuojames, ne per jokias agenturas.uz menesio kraustomes i kita nama, kuri irgi privaciai nuomuosimes.nesu su agenturom susidurusi, tik kiek girdejusi is kitu ir viskas.

na gerai kai iseina rasti ne per agenturas.Mums si karta nepavyko.O pas agenturas kaip jau savo kailiu teko patirti, griezta tvarka. verysad.gif
Bet siaip pagalvojus va dabar nomuojames ne per agentura, tai neduok dieve antra karta ant tokios papulti.
O agantura gal kazkaip kitaip, ji vis tiek viska istatymus daro.O kur dabar tai visiskas savivaliavimas.Ir ka tu jai doh.gif .
Siandien vyras uzsirase pas advokata.Tai bus matyti kaip viskas bus g.gif .
Gal bus imano uztampyti po teismus, kad kitiems daugiau taio nebepadarytu kaip mums.Gal gaus pamoka.
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2011 05 09, 22:14)
na gerai kai iseina rasti ne per agenturas.Mums si karta nepavyko.O pas agenturas kaip jau savo kailiu teko patirti, griezta tvarka.  verysad.gif
Bet siaip pagalvojus va dabar nomuojames ne per agentura, tai neduok dieve antra karta ant tokios papulti.
O agantura gal kazkaip kitaip, ji vis tiek viska istatymus daro.O kur dabar tai visiskas savivaliavimas.Ir ka tu jai doh.gif .
Siandien vyras uzsirase pas advokata.Tai bus matyti kaip viskas bus g.gif .
Gal bus imano uztampyti po teismus, kad kitiems daugiau taio nebepadarytu kaip mums.Gal gaus pamoka.

zinok mes per agentura nomavomes jie sutvarke visus popierius ir kaip atidave mums raktus pasaske,daugiau jiems neskambint ,o dabr jai kas suges kreiptis i seimininka,ir dabar jis mums atveza pats sutartis prates :0
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 05 09, 22:16)
zinok mes per agentura nomavomes jie sutvarke visus popierius ir kaip atidave mums raktus pasaske,daugiau jiems neskambint ,o dabr jai kas suges kreiptis i seimininka,ir dabar jis mums atveza pats sutartis prates :0

oho g.gif kaip cia taip? g.gif o tai agenturas vaidmuo koks?tik sutarti sudarant?
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2011 05 10, 00:07)
oho g.gif kaip cia taip? g.gif o tai agenturas vaidmuo koks?tik sutarti sudarant?

aip agentura tik surado zmones ,ir ju pareigos baigesi,ir zinau daug kur taip,kad toliau jau seimininkas viska tvarko,taip ir mano draugei buvo londone,tik agentura suranda zmones juos patikrina ir jai vskas gerai isnomuoja atiduoda raktus ir sako toliau jus bendrausit tik su seimninku smile.gif

sveikos:)

Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 05 09, 22:11)
kur dabar kraustotes,i koki rajona?

sveikos smile.gif

tolyn nuo newcastlio centro:) blaklaw atrodo gerai parasiau pavadinima.link mano darbo arciau.
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 05 10, 20:51)
tolyn nuo newcastlio centro:) blaklaw atrodo gerai parasiau pavadinima.link mano darbo arciau.

nezinau kur randasi eisiu paziuret ant mapo smile.gif ,o vel is zmogau radot nuomuot,nama ar brangu ten,kaip rajonas g.gif
sveikos apsiniauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 05 11, 11:05)
nezinau kur randasi eisiu paziuret ant mapo smile.gif ,o vel is zmogau radot nuomuot,nama ar brangu ten,kaip rajonas g.gif
sveikos apsiniauke doh.gif

jo is zmogaus.cia mano bendradarbe issikrausto is savo namo ir isnuomoja ji, tai sakau man labai tiktu, tai man ir isnuomos:) tolokai nuo centro.rajonas nera is tu brangiuju prestiziniu, bet tikrai geresnis nei tas, kuriame dabar gyvenam:) tiesa, tas rajoniukas blakelaw vadinas, netoli westerhope yra.

apsiniauke,o lietuvoj matet kaip jau silta?pas mus vel turbut vasaros nebus.. sad.gif
Atsakyti
na kas liecia Newcastle centra tai pamenu kai tik atvaziavau cia tai kaip as norejau Newcastlo centre gyventi biggrin.gif jetus jeus lotuliukas.gif O kuo ilgiau cia butu tuo labiau i ramesnius rajonus dairytis pradeda.
Beja siandiena buvome konsule.Rasau visoms savo istorijos eiga, kad jei susidurtumete (bet tikiuosi neteks) kad zinotumete kaip elgtis.
Tai va siandien vuvaziavome i konsula del savo nomuotojos.Ir ka jus manote?konsulas pasirodo bejegis.Liepe kreiptis tik pas atdvokata.Nuvaziavome su visais irodymais. Ir mums pasake , kad cia kistis gali tik advokatas unsure.gif
Beja siandien is nomuotojos gavome dar laiska su saskaita 100svaru doh.gif .pries pora dienu kaimynu vamzdys uzsikimso ir visi ssss... isbego i lauka.o saskaita pasirodo israse mums.(Beja saskaita israsyta , nomuotojos vyro firmoje ir mums net nedalyvaujan ) doh.gif doh.gif anigdotai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 05 11, 11:23)
jo is zmogaus.cia mano bendradarbe issikrausto is savo namo ir isnuomoja ji, tai sakau man labai tiktu, tai man ir isnuomos:) tolokai nuo centro.rajonas nera is tu brangiuju prestiziniu, bet tikrai geresnis nei tas, kuriame dabar gyvenam:) tiesa, tas rajoniukas blakelaw vadinas, netoli westerhope yra.

apsiniauke,o lietuvoj matet kaip jau silta?pas mus vel turbut vasaros nebus.. sad.gif

tai salia manes beveik. vakar kaip tik westerhope buvau makdonalde interviu, bet neeme manes.
Atsakyti
Labutis, sorry ,kad taip nemandagiai isiverziu, bet jau senokai pasiskaitineju ka cia bendraujat blush2.gif ir vis nesirizau parasyti rolleyes.gif
As tik zvaigzdutej norejau pasakyti , kad bandytum darbo ieskoti per agenturas Adecco arba Pertems , su jais teko susidurti, ir jie gana greitai pasiulo darbo, per juos ateina daug ,ivairiu tautybiu zmoniu ,tik gaila ne vieno lietuvio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ngitana @ 2011 05 13, 18:22)
Labutis, sorry ,kad taip nemandagiai isiverziu, bet jau senokai pasiskaitineju ka cia bendraujat  blush2.gif  ir vis nesirizau parasyti  rolleyes.gif 
  As tik zvaigzdutej norejau pasakyti , kad bandytum darbo ieskoti per agenturas Adecco arba Pertems , su jais teko susidurti, ir jie gana greitai pasiulo darbo, per juos ateina daug ,ivairiu tautybiu zmoniu ,tik gaila ne vieno lietuvio  verysad.gif

labas, o tu niukaslyje gyveni? kazkaip nebeatsimenu ar rasei kada anksciau ka? smagu kad jungiesi i musu mazyti bureli:)
Atsakyti