Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

Sveikutes,kaip gyvenat,kas gero?

zvaigzdute,kad darbininke ,gal jau nepaliksi sio miesto,gal jau netrauksi i musulmonu krasta,matai,kas ten darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mes uz poros savaiciu varom i lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 02 04, 11:18)
Sveikutes,kaip gyvenat,kas gero?

zvaigzdute,kad darbininke ,gal jau nepaliksi sio miesto,gal jau netrauksi i musulmonu krasta,matai,kas ten darosi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes uz poros savaiciu varom i lt thumbup.gif

aj tokia ten ir darbininke. ieskausi kito, normalesnio darbo, kazkas ten negerai su tuo fabriku. Isvaziuot tai dar vis noriu biggrin.gif tik jau ne i Kipra, ar pas musulmonus biggrin.gif kaip galvojau

as vis dar nesugalvojau kada i LT gryzt, kova ar balandi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 02 05, 13:24)
aj tokia ten ir darbininke. ieskausi kito, normalesnio darbo, kazkas ten negerai su tuo fabriku. Isvaziuot tai dar vis noriu biggrin.gif tik jau ne i Kipra, ar pas musulmonus biggrin.gif kaip galvojau

as vis dar nesugalvojau kada i LT gryzt, kova ar balandi  g.gif

tai ko dabar praejo noras traukt pas musulmonus,vis taip verzeisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai gal jau sumastet i koki miesta trauksit g.gif

labas rytas,kur visos pradinge?
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 02 07, 11:04)
tai ko dabar praejo noras traukt pas musulmonus,vis taip verzeisi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal jau sumastet i koki miesta trauksit g.gif
labas rytas,kur visos pradinge?

romanas nepavyko su musulmonu, gi. Atvaziavo diedas ir nebeleidzia verysad.gif biggrin.gif biggrin.gif
nesumasciau dar. diedas tegu galvoja. Nuoma cia iki geguzes, tai neskubam labai.
Atsakyti
Sveikos,
kaip gyvenate?matet jau snieguoles zydi ir pumpurelius medziai krauna?smile.gif pavasaris jau wub.gif

gal zinot ar yra kur sviezios zuvies turgus, kur zvejai patys prekiauja?lenkas vyrui sake sunderlende zino kur yra.bet sake ir ncl yra.gal kuri ka zinot?
Atsakyti
Aha smile.gif net maloniau čia būti, kai pavasaris, o Lietuvoj -20 smile.gif

Dėl žuvies aš girdėjau, kad yra north shields (iš ten perka pardavėjai, kurie Newcastle Grainger turguj prekiauja) bet nežinau ar nereikia pirkti urmu smile.gif

QUOTE(jurgita-d @ 2011 02 15, 22:30)
Sveikos,
kaip gyvenate?matet jau snieguoles zydi ir pumpurelius medziai krauna?smile.gif pavasaris jau wub.gif

gal zinot ar yra kur sviezios zuvies turgus, kur zvejai patys prekiauja?lenkas vyrui sake sunderlende zino kur yra.bet sake ir ncl yra.gal kuri ka zinot?

Atsakyti
vel tylu cia,kur visos donge g.gif brr kaip salta lt doh.gif
Atsakyti
Labas hi.gif
J.R. tu dar ne LT, ar jau grįžai? bigsmile.gif
Tylu, nes dirbam baisiai hihihi.gif kartais net po savaite neprisėdu prie kompo doh.gif pavargstu labai verysad.gif
Jurgita, žuvį gali nusipirkti North Shield, parduota ten ir po kelias žuveles, žinau nes ten dažnai apsiperka iš mūsų restorano babajai-padvėjai, paskui gaminasi sau virtuvėj, net sykį tikrais krabais vaišino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 22 vasario 2011 - 12:49
QUOTE(Pigalica @ 2011 02 22, 13:48)
Labas hi.gif
Tylu, nes dirbam baisiai hihihi.gif kartais net po savaite neprisėdu prie kompo doh.gif pavargstu labai verysad.gif
Jurgita, žuvį gali nusipirkti North Shield, parduota ten ir po kelias žuveles, žinau nes ten dažnai apsiperka iš mūsų restorano babajai-padvėjai, paskui gaminasi sau virtuvėj, net sykį tikrais krabais vaišino ax.gif

o gal zinai kur tiksliai tame north shieldse pardavineja?mes tokie visai zuvies megejai esam, o vyras isvis visokias krevetes megsta ir kitas juros gerybes.butu faina nuvaziuot pasiziuret kas ten ir kaip:)
Atsakyti
Aš pasidomėsiu savaitgalį, nes mane irgi domina, baisiai mėgstu midijas, paruoštų pirkti nenoriu, o be to ir brangu, pas mus restorane jas labai skaniai gamina, labai noriu pati pasigaminti namie essen.gif
Šiaip mano vyras, išskyrus žuvį ir krevėtes, jūrų gėrybių nevalgo, o aš viską mėgstu ax.gif valgiau net aštunkuojus, dideli tai kietoki, o vat mažiukai labai skanūs essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 02 22, 22:49)
Aš pasidomėsiu savaitgalį, nes mane irgi domina, baisiai mėgstu midijas, paruoštų pirkti nenoriu, o be to ir brangu, pas mus restorane jas labai skaniai gamina, labai noriu pati pasigaminti namie essen.gif
Šiaip mano vyras, išskyrus žuvį ir krevėtes, jūrų gėrybių nevalgo, o aš viską mėgstu ax.gif valgiau net aštunkuojus, dideli tai kietoki, o vat mažiukai labai skanūs essen.gif

ir mano vyras toks kaip tu:D visokius jis ten astuonkojus ir dar velniai zino ka megsta:) a as tik zuvyte essen.gif

kai suzinosi parasyk;) labai lauksiu:)
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 02 22, 13:48)
Labas hi.gif

as dar vis lt .grisiu po 2savaiciukiu tik smile.gif

kaip smagu Pigalica ,kad darbo turi,as ir grizus bandysiu jau ieskotis,tik nezinau,kaip pavyks,nes kaip daug pazinciu neturiu,tai gali sunkiai sektis doh.gif

jau orai ir cia atsyla,dienom nera tokio salcio tik -5,o naktim dar kaikur iki-18 doh.gif

kalbat apie zuvi ,tikrai idomu butu g.gif

sveikutes smile.gif
Atsakyti