Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

Sveikutes,

toki ilga posta ryte rasiau ir eme uzluzo netas ir nieko nepapostinau doh.gif

Pigalica, saunuole 4u.gif o tavo vyras jau UK? kazkaip praleidau sita dali ir nezinau ar buvo kalbeta apie tai arne blush2.gif jei uk ar dirba jau ?

Zvaigzdut, laikykis:) pavasaris jau cia pat, ir vasara. Savaime atsiras ka veikt ir linksmiau bus:) nenukabink nosies smile.gif

buvau mieste is ryto.oras slykstus... salta, vejas ir dar dregna.. brrr..

o kur musu kitos mamytes ir ne mamytes??? niekas neapsireiskia kazkaip visai...
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 26, 17:02)
Sveikutes,

toki ilga posta ryte rasiau ir eme uzluzo netas ir nieko nepapostinau doh.gif

Pigalica, saunuole 4u.gif  o tavo vyras jau UK? kazkaip praleidau sita dali ir nezinau ar buvo kalbeta apie tai arne blush2.gif  jei uk ar dirba jau ?

Zvaigzdut, laikykis:) pavasaris jau cia pat, ir vasara. Savaime atsiras ka veikt ir linksmiau bus:) nenukabink nosies smile.gif

buvau mieste is ryto.oras slykstus... salta, vejas ir dar dregna.. brrr..

o kur musu kitos mamytes ir ne mamytes??? niekas neapsireiskia kazkaip visai...

aha pradingo visos,gal paliko Newcastla,va kaip ir zvaigzdute ruosesi lotuliukas.gif

oras tai tikrai nekos,reiks maziaus eiti pasiimt is darzelio smile.gif

jurga o tavo sesuo jau grizo is lt?
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 01 26, 17:25)
aha pradingo visos,gal paliko Newcastla,va kaip ir zvaigzdute ruosesi lotuliukas.gif

oras tai tikrai nekos,reiks maziaus eiti pasiimt is darzelio smile.gif

jurga o tavo sesuo jau grizo is lt?

nea, kitos savaites gale tik gris.
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 26, 18:45)
nea, kitos savaites gale tik gris.

aisku tada,tai tau iseigine,gal jau uzrasei maziuke i darzeli koki,palauk kiek jai dabar metuku?
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 01 26, 18:49)
aisku tada,tai tau iseigine,gal jau uzrasei maziuke i darzeli koki,palauk kiek jai dabar metuku?

nea, nerasiau dar. du su puse jai dabar. nezinau ar liksim sitoj arejoj ilgai, tai neskubu su tuo darzeliu. masinos draudimas nesveikai brangus cia gaunasi. tai galvojam gal pusmecio begyje keist gyvenamaja vieta. nezinau.daug niuansu visokiu, dar prie seses derintis reikia.zodziu.daug makles ir neaisku kas gausis.

gal nori ryt po pietu i svecius pas mane? arba penktadieni? as apie dvylikta bunu jau grizusi namo is playgroup. aisku jei laiko turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 26, 20:14)
nea, nerasiau dar. du su puse jai dabar. nezinau ar liksim sitoj arejoj ilgai, tai neskubu su tuo darzeliu. masinos draudimas nesveikai brangus cia gaunasi. tai galvojam gal pusmecio begyje keist gyvenamaja vieta. nezinau.daug niuansu visokiu, dar prie seses derintis reikia.zodziu.daug makles ir neaisku kas gausis.

gal nori ryt po pietu i svecius pas mane? arba penktadieni? as apie dvylikta bunu jau grizusi namo is playgroup. aisku jei laiko turi  4u.gif

kad man jau velai gaunasi po pietu mano mazius darzeli baige 15.15val.tai dar namo pareit persirenktk,iki metro,kol atvarysiu jau ir vakaras g.gif ,bet dekui uz pakvietima:)
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 01 26, 23:34)
kad man jau velai gaunasi po pietu mano mazius darzeli baige 15.15val.tai dar namo pareit persirenktk,iki metro,kol atvarysiu jau ir vakaras g.gif ,bet dekui uz pakvietima:)

bliamba, man kazkaip svietesi kad pirma val jums darzelis baigiasi doh.gif
na ka padarysi:) kita karta tada kuomet wink.gif
Atsakyti
kaip kazkada buvo sunku su darbais, tai dabar jau kaip uzgriuvo doh.gif ariam su bernu po 12 val kasdien. Net vakar (sestadieni) 7-17 dirbom (10 val), bet tai jau ir payslipai visai kitokie blush2.gif ax.gif ax.gif
kaip ismokino mane dirbt su dziuvesiais ir uzpilu tai taip ir likau ir ner kuom mane pakeicia, vienintele kuri irgi moka atostogauna dabar. Tai 4dieni dirbau 6-18, nes daugiau valandu nebeleidzia sefas ten dirbt (nu max 12 is karto), iseijau namo ir sustojo visa blynu gamyba, nors suplanuota buvo iki kokiu 9 vakaro kept. 5dieni atvede nauju zmoniu agentura pulka, sefas viena grazesni lenka isrinko man ir liepe apmokint lotuliukas.gif Gera buvo nurodinet jam ka ir kaip daryt, o paciai nejudint ne pirsto. Tai jau 5dieni vakare kai isejau, tai biski ilgiau gamyba uzsitese.
nzn kaip ten su tuo kontraktu, bet jau ir tusinuka turiu lotuliukas.gif ko paprastiems negalima ir ne tik linija stebiu, ale ir popierius pildau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 30, 19:17)
kaip kazkada buvo sunku su darbais, tai dabar jau kaip uzgriuvo  doh.gif ariam su bernu po 12 val kasdien. Net vakar (sestadieni) 7-17 dirbom (10 val), bet tai jau ir payslipai visai kitokie  blush2.gif  ax.gif  ax.gif
kaip ismokino mane dirbt su dziuvesiais ir uzpilu tai taip ir likau ir ner kuom mane pakeicia, vienintele kuri irgi moka atostogauna dabar. Tai 4dieni dirbau 6-18, nes daugiau valandu nebeleidzia sefas ten dirbt (nu max 12 is karto), iseijau namo ir sustojo visa blynu gamyba, nors suplanuota buvo iki kokiu 9 vakaro kept. 5dieni atvede nauju zmoniu agentura pulka, sefas viena grazesni lenka isrinko man ir liepe apmokint  lotuliukas.gif Gera buvo nurodinet jam ka ir kaip daryt, o paciai nejudint ne pirsto. Tai jau 5dieni vakare kai isejau, tai biski ilgiau gamyba uzsitese.
nzn kaip ten su tuo kontraktu, bet jau ir tusinuka turiu  lotuliukas.gif ko paprastiems negalima ir ne tik linija stebiu, ale ir popierius pildau biggrin.gif

oho saunuole zvaigzdut:) taip ir toliau:) ale jau kaip ir supervaizere esi?? thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal zinot, kas is New Castle veza siuntinius i Lt, labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
07909784324, 868794572
siuntiniai
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 02 02, 00:12)
07909784324, 868794572
siuntiniai

Labai jums dėkui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti