Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(Pigalica @ 2011 01 20, 14:20)
Labas 4u.gif
Pagaliau mes naujame bute rolleyes.gif viskas patinka, tik vienas didelis trukumas: sienos kartonines  doh.gif labai girdisi kaip vaikaki virsuje duksta doh.gif o dar pasirodo per kelis namus nuo musu gyvena dvi lietuviu seimos rolleyes.gif

kaip smagu,kad naujam bute,pas mus vaiku nera virsui,bet diedas vaiksto kaip dramblys doh.gif ,o tavo vyras gal jau cia g.gif ,gal ir smagu,kad yra lietuvaiciu salia g.gif

sveikos biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip sekasi visoms? Vaikuciai neserga?
J.R., darbo dar neradai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 20, 21:30)
Kur visos dingot? mastau.gif visko gali buti g.gif su vienais jau susipazinom, siaip ten vyras statybose dirba, o apie kita seima, tai daug ir nezinau, gyvena sau viena moteriske su vaiku ir su niekuo nebendrauja ax.gif

tai ne tie turbut. vyro bendradarbio vardas vitalijus. ir nezinau ar vaika jie turi g.gif

musu mazoji tai neserga tfu tfu tfu:) taigi issiaiskinom apie play groups ir kt pasizaidimus vaikams:) pasirodo musu parkelyje esanciame baseine vyksta vienas is tokiu uzsiemimu:) tai vakar buvau su mazaja paziuret kas ten ir kaip:) ale nebegalejau vaiko is vandens istraukt.ant viso baseino sauke mama, dar noriu baseine praustis doh.gif doh.gif doh.gif ir taip visa kelia namo mane tempe atgal ir sake kad nori i baseina praustis doh.gif doh.gif doh.gif
bet patiko:) gaila tik kad dirbu amzinai, ir tam vaikui neiseina tiek demesio skrti kiek noretusi, o savaitgaliais nieko nevyksta unsure.gif
tai va:) man atostogos beje thumbup.gif sedim su mazyle dviese sau per dienas laimingos ir ko daugiau bereikia.tetukas vakare grizta, tai isvis gerai buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 21 sausio 2011 - 15:41
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 21, 14:51)
Labas 4u.gif
Kaip sekasi visoms? Vaikuciai neserga?
J.R., darbo dar neradai? ax.gif

zinok dar nelabai ieskojau,vaziuojam i lt uz menesiuko,pavasari sakiau jau bandysiu uzsiimt paieska biggrin.gif
Atsakyti
miegat visos, jokiu pletku ner cia unsure.gif

sian nedirbam, eisim gal sopintis. g.gif nzn ka cia veikt sitam kaime biggrin.gif uzkniso visiskai jau
Atsakyti
Labas visoms hi.gif
Jurgita, smagu kad atostogauji mirksiukas.gif
J.R. o kokio darbo ieškosi?

QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 24, 08:59)
nzn ka cia veikt sitam kaime  biggrin.gif uzkniso visiskai jau

Važiuok į Londoną gyventi, ten didelis kaimas, rasi ką veikti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 25, 14:39)
Labas visoms hi.gif
Jurgita, smagu kad atostogauji mirksiukas.gif
J.R. o kokio darbo ieškosi?

ne ji sake i londona nevarys biggrin.gif

Pigalica,as zinok tik vakarinio ieskosiu,belekokio ar bare indus plaut ar valytis,nes dienom neturiu mazio kur palikt g.gif ,o kaip tau sekasi su darbukais, g.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 01 25, 12:20)
Pigalica,as zinok tik vakarinio ieskosiu,belekokio ar bare indus plaut ar valytis,nes dienom neturiu mazio kur palikt g.gif ,o kaip tau sekasi su darbukais, g.gif

na, tau gerai, tu bent normaliai kalbą moki ax.gif aš tai dar iki šiol ne viską suprantu doh.gif o su darbais sekasi geriau nei tikėjausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 25, 18:21)
na, tau gerai, tu bent normaliai kalbą moki ax.gif  aš tai dar iki šiol ne viską suprantu doh.gif o su darbais sekasi geriau nei tikėjausi rolleyes.gif

o ka tu dabar dirbi,as net neziurejau,kaip tu darbu ar yra,zinai mano kalba ir nesuperine,bet suprantu,jau nusibodo namai g.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2011 01 25, 15:46)
o ka tu dabar dirbi

aš dabar darbo dienom rytais dirbu koledže, turiu du namus tvarkymui, vieno atsisakiau, savaitgagiais varau į restoraną, dar šiandien išsiunčiau savo CV dėl papildomo darbo vakarais nuo 5 iki 7 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 25, 14:39)

schmoll.gif
ta pati anglija, tik dar baisesne.

Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 25, 20:22)
aš dabar darbo dienom rytais dirbu koledže, turiu du namus tvarkymui, vieno atsisakiau, savaitgagiais varau į restoraną, dar šiandien išsiunčiau savo CV dėl papildomo darbo vakarais nuo 5 iki 7 val ax.gif

nu saunuole tu,sakiau po atostogu ir man reiks pabandyt jau pasieskot biggrin.gif

Zvaigzdute trauks link musulmonu krasto:))))))))))))))
Atsakyti