Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(J.R. @ 2011 01 08, 14:16)
oho,koks cia jau likimas sprendziasi,gera darba gavai smile.gif

sveikutes smile.gif

ne, ta pati pieva fabrike. sefas sugalvojo man kontrakta duot, jei ismoksiu su aparatu dirbt, bo esu velniskai geras darbuotojas biggrin.gif tai mokinuos kelinta diena
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 09, 13:47)
ne, ta pati pieva fabrike. sefas sugalvojo man kontrakta duot, jei ismoksiu su aparatu dirbt, bo esu velniskai geras darbuotojas  biggrin.gif  tai mokinuos kelinta diena

Saunuole, mokykis ir parodyk kad tikrai ne is kelmo spirta lietuvaite esi:) o kaip tavo vaikinui sekasi?rado koki darbuka?
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 09, 23:38)
Saunuole, mokykis ir parodyk kad tikrai ne is kelmo spirta lietuvaite esi:) o kaip tavo vaikinui sekasi?rado koki darbuka?

dirba su manim tam paciam fabrike. Kolkas, paskui gal ka idomiau ieskosis. dabar nelabai ka ir ieskojo ziurejo, norejo pirma susitvarkyt viska, nu visus popierius ir kalba biski geriau pramokt.
Atsakyti
QUOTE(IevaTwinn @ 2011 01 04, 02:11)
Su Naujais smile.gif

Merginos, jei tarsitės dėl siuntinių - praneškit - aš norėčiau parsisiųsti IŠ Lietuvos (Vilniaus) kokį siuntinį smile.gif Gal taip vežėjams patrauklesnis pasiūlymas būtų? nes kažkaip dauguma spjaudosi smile.gif

P.S. gal žinot santechniką kokį? norėčiau lietuviškai išaiškinti kokio dušo noriu, nes elektriniai mane nervuoja mirtinai smile.gif

mes su sese siunciam si sestadieni siuntinuka i lietuva.nieko nesispjaude tas vaikinukas, nieko nesake.pasake kada niukaslyje bus ir viskas.jokiu problemu nebuvo. cia Vitalijus kazkoks atrodo, kuris mums ves.25-30 svaru ima uz tase.
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 12, 12:09)
mes su sese siunciam si sestadieni siuntinuka i lietuva.nieko nesispjaude tas vaikinukas, nieko nesake.pasake kada niukaslyje bus ir viskas.jokiu problemu nebuvo. cia Vitalijus kazkoks atrodo, kuris mums ves.25-30 svaru ima uz tase.

tas pats kur man veze,jis turi kelis vanus,ir kelis vairuotojus,tai man jo vairuotpjas kitas atveze,tai uz didele tase turgine ta languota 30 svaru paeme smile.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif Kaip sekasi, kaip atšventėt Kalėdas ir Naujuosius metus?
Pas mane tokios naujienos:
1)dirbu, bet tik dvi su puse valandos, nedave man tų valandų, kur labai norėjau verysad.gif tad restorano kol kas neatsisakau schmoll.gif
2)antradienį kelsimes i naują butą (pagaliau!!!) clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 12, 18:50)
Labas 4u.gif
Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif Kaip sekasi, kaip atšventėt Kalėdas ir Naujuosius metus?
Pas mane tokios naujienos:
1)dirbu, bet tik dvi su puse valandos, nedave man tų valandų, kur labai norėjau  verysad.gif tad restorano kol kas neatsisakau schmoll.gif
2)antradienį kelsimes i naują butą (pagaliau!!!) clap.gif

o kur persikraustot?ten pat gatesheade ar kur kitur?
Atsakyti
Ten pat, nes nenorim vaiko mokyklos keisti, o be to ir mano naujas darbas čia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
bet tu dar ir valymo kazkiek turi, ar jau nebeturi?
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pagaliau mes naujame bute rolleyes.gif viskas patinka, tik vienas didelis trukumas: sienos kartonines doh.gif labai girdisi kaip vaikaki virsuje duksta doh.gif o dar pasirodo per kelis namus nuo musu gyvena dvi lietuviu seimos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2011 01 20, 14:20)
Labas 4u.gif
Pagaliau mes naujame bute rolleyes.gif viskas patinka, tik vienas didelis trukumas: sienos kartonines  doh.gif labai girdisi kaip vaikaki virsuje duksta doh.gif o dar pasirodo per kelis namus nuo musu gyvena dvi lietuviu seimos rolleyes.gif

kaip faina:) ir faina kad kaimynai lietuviai:) o gal ne? g.gif na cia kaip paziuresi turbut:) mano vyro bendradarbis gyvena gatesheade.tai gal viena seima jo? smile.gif
Atsakyti
Kur visos dingot? mastau.gif
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 20, 14:03)
mano vyro bendradarbis gyvena gatesheade.tai gal viena seima jo? smile.gif
visko gali buti g.gif su vienais jau susipazinom, siaip ten vyras statybose dirba, o apie kita seima, tai daug ir nezinau, gyvena sau viena moteriske su vaiku ir su niekuo nebendrauja ax.gif

Atsakyti