Cia ramu ,kaip visada,bet visas su NAUJAIS TRIUSIO METAIS
Su naujais niukaslietes
Gal kas zinot kas is niukaslio nebrangiai siuntinius perveza i lietuva?
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 01, 19:09)
Su naujais niukaslietes
ar jau issikraustai .man cia veze toks vitalius ,jis veza siuntinius
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 01, 19:09)
Su naujais niukaslietes
o kas yra nebrangiai? vazineja vienas toks, tai didele tase (nu sportne ar lagaminas) 20 svaru, jei kazkokiu kitokiu gabaritu tai jau tartis reik
nesikraustau.reikia si ta parsiusti i lietuva.is to sio to visai nemazai gavosi, tai svarstau uz kiek cia galima prasisukt:)
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 02, 22:42)
nesikraustau.reikia si ta parsiusti i lietuva.is to sio to visai nemazai gavosi, tai svarstau uz kiek cia galima prasisukt:)
supratau,nu man tase ta didele turgine pries kaledas is lt atveze us 30svaru
sveikos
Su Naujais
Merginos, jei tarsitės dėl siuntinių - praneškit - aš norėčiau parsisiųsti IŠ Lietuvos (Vilniaus) kokį siuntinį Gal taip vežėjams patrauklesnis pasiūlymas būtų? nes kažkaip dauguma spjaudosi
P.S. gal žinot santechniką kokį? norėčiau lietuviškai išaiškinti kokio dušo noriu, nes elektriniai mane nervuoja mirtinai
Merginos, jei tarsitės dėl siuntinių - praneškit - aš norėčiau parsisiųsti IŠ Lietuvos (Vilniaus) kokį siuntinį Gal taip vežėjams patrauklesnis pasiūlymas būtų? nes kažkaip dauguma spjaudosi
P.S. gal žinot santechniką kokį? norėčiau lietuviškai išaiškinti kokio dušo noriu, nes elektriniai mane nervuoja mirtinai
QUOTE(IevaTwinn @ 2011 01 04, 02:11)
Su Naujais
vyras sake kad jei pas jus combi boileris tai ir nereikia elektrinio duso.bet jei ne combi boileris tai teks ta momentini det elektrini.
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 07, 23:34)
nea.
biski dabar persalau, sedziu su sloga didziausia ir kosuliu baisiu. NU bet tai gal praeis, tikiuos, greit. Negaliu sirgdama eit darban, o neit negaliu, bo likimas sprendziasi tai sedziu ir maukiu vaistus kiek tik turiu.
biski dabar persalau, sedziu su sloga didziausia ir kosuliu baisiu. NU bet tai gal praeis, tikiuos, greit. Negaliu sirgdama eit darban, o neit negaliu, bo likimas sprendziasi tai sedziu ir maukiu vaistus kiek tik turiu.
oho,koks cia jau likimas sprendziasi,gera darba gavai
sveikutes