Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

Cia ramu ,kaip visada,bet visas su NAUJAIS TRIUSIO METAIS thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Su naujais niukaslietes smile.gif

Gal kas zinot kas is niukaslio nebrangiai siuntinius perveza i lietuva?
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 01, 19:09)

ar jau issikraustai g.gif .man cia veze toks vitalius ,jis veza siuntinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 01, 19:09)

o kas yra nebrangiai? vazineja vienas toks, tai didele tase (nu sportne ar lagaminas) 20 svaru, jei kazkokiu kitokiu gabaritu tai jau tartis reik smile.gif
Atsakyti
nesikraustau.reikia si ta parsiusti i lietuva.is to sio to visai nemazai gavosi, tai svarstau uz kiek cia galima prasisukt:)
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2011 01 02, 22:42)
nesikraustau.reikia si ta parsiusti i lietuva.is to sio to visai nemazai gavosi, tai svarstau uz kiek cia galima prasisukt:)

supratau,nu man tase ta didele turgine pries kaledas is lt atveze us 30svaru g.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
Su Naujais smile.gif

Merginos, jei tarsitės dėl siuntinių - praneškit - aš norėčiau parsisiųsti IŠ Lietuvos (Vilniaus) kokį siuntinį smile.gif Gal taip vežėjams patrauklesnis pasiūlymas būtų? nes kažkaip dauguma spjaudosi smile.gif

P.S. gal žinot santechniką kokį? norėčiau lietuviškai išaiškinti kokio dušo noriu, nes elektriniai mane nervuoja mirtinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaTwinn @ 2011 01 04, 02:11)
Su Naujais smile.gif

Merginos, jei tarsitės dėl siuntinių - praneškit - aš norėčiau parsisiųsti IŠ Lietuvos (Vilniaus) kokį siuntinį smile.gif Gal taip vežėjams patrauklesnis pasiūlymas būtų? nes kažkaip dauguma spjaudosi smile.gif

P.S. gal žinot santechniką kokį? norėčiau lietuviškai išaiškinti kokio dušo noriu, nes elektriniai mane nervuoja mirtinai smile.gif

vyras sake kad jei pas jus combi boileris tai ir nereikia elektrinio duso.bet jei ne combi boileris tai teks ta momentini det elektrini.
Atsakyti
uzmigot ziemos miegu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 07, 13:48)
uzmigot ziemos miegu? smile.gif

o tu ne? smile.gif
Atsakyti
nea. biggrin.gif

biski dabar persalau, sedziu su sloga didziausia ir kosuliu baisiu. NU bet tai gal praeis, tikiuos, greit. Negaliu sirgdama eit darban, o neit negaliu, bo likimas sprendziasi biggrin.gif tai sedziu ir maukiu vaistus kiek tik turiu.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2011 01 07, 23:34)
nea. biggrin.gif

biski dabar persalau, sedziu su sloga didziausia ir kosuliu baisiu. NU bet tai gal praeis, tikiuos, greit. Negaliu sirgdama eit darban, o neit negaliu, bo likimas sprendziasi  biggrin.gif tai sedziu ir maukiu vaistus kiek tik turiu.

oho,koks cia jau likimas sprendziasi,gera darba gavai smile.gif

sveikutes smile.gif
Atsakyti