Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(Pigalica @ 2010 12 01, 15:47)
Man patiko šita parduotuvė ir pakankamai pigi thumbup.gif
o tu ką iš ten pirkai? kaip kokybė? aš nusižiūrėjau sau keletą suknelių... ax.gif

as batus ilgus pirkau,man cia viena panele parode,ji jau nemazai is ten pirkus,jo pigi tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 12 01, 11:06)
o tu nedirbi g.gif ,tai gal jis nesvencia kaledu,tai ir egles nepuos,o tai tavo berniokas nepyksta,kad tu pas ji dar varai i svecius g.gif

dirbau keleta val.
dzin kad nesvencia, kaledine nuotaika jaucia nuo visu parduotuviu ir tv

dar to betruko, kad dar ne vyras, o jau pradetu aiskint su kuo draugaut, o su kuom ne doh.gif
Atsakyti
Pigalica ar gavai savo batus g.gif

sveikos,vel kaiptuscia cia auuuuuuuuu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif As cia naujoke.. ir vaikutis pas mus dar tik planuose. smile.gif
Norejau paklausti kaip jums sekasi? Ar sunku uzsienyje auginti vaikuti, kokie yspudziai.. smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip sekasi, kaip nuotaikos?
Dabar pas mane pats neaiskiausias metas doh.gif nei buto neturiu, su darbu kol kas nieko neaisku, nei kada vyras atskrenda, mat universitetas nesuteikia informacijos, kada bus diplomo iteikimas doh.gif kažkoks chaosas swoon.gif
J.R., aha, gavau vakar savo botus bigsmile.gif
Ir patiko ir ne unsure.gif
Štai kaip jie atrodo:
user posted image
Patiko: nes minkšti, lengvi, viduje šiek tiek pašiltinti.
Nepatiko: nes nuotraukoj šiek tiek kitaip atsrodė, realybėj grubokos išvaizdos, dar ir lygus padas, pašalus turbūt bus labai slidu doh.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Kaip sekasi?kaip kaledines nuotaikeles?

Labas naujokei 4u.gif Del vaikuciu auginimo tai man rodos labai nuo daug ko priklauso.visu pirma tai tavo galimybes.Jei isgali gali sau tai leisti tai tada niekur nera sunku smile.gif
Pegalica grazus labai tavo botai. thumbup.gif o kad tau su butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sendy: 14 gruodžio 2010 - 14:34
Sveikos,

labas musu naujokei 4u.gif

na as manau viskas priklauso nuo finansiniu galimybiu.jei zdirbi pakankamai tai tiek lietuvoje tiek uk vaiko auginimas bus nesunkus:)
na as asmeniskai tikrai jei uzdirbtume panasiai tiek uk tiek lietuvoj tikrai niekada nevaziuociau is lietuvos niekur kitur smile.gif
o siaip salygos auginti vaikuti visai geros cia.pvz, sutvarkyti grazus parkai su irengtomis vaiku zaidimo aikstelemis, prekiu pasirinkimas cia uk tikrai didesnis.rubeliu kainos mazesnes.bet darzeliai brangus,aukles dar brangesnes, motinystes atostogas man rodos tik metus ar devynis menesius apmoka.
zodziu yra ir pliusu ir minusu.

Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 12 15, 17:33)

na as asmeniskai tikrai jei uzdirbtume panasiai tiek uk tiek lietuvoj tikrai niekada nevaziuociau is lietuvos niekur kitur smile.gif

kodel man taip nedasuto doh.gif LT uzdirbdavau daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 12 21, 13:18)
kodel man taip nedasuto  doh.gif LT uzdirbdavau daugiau  unsure.gif

o tai tu tikejaisi,kad cia pinigais lija ir cia pinigu kasyklos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip ramu cia,visos pradinge g.gif ,ar jau dovaniles supirkot g.gif

mes penktadieni laukiam draugu is londono atvaro,smagu bus thumbup.gif

sveikos,nusibodo man ziema,vaikas kosti ,noriu vasaros doh.gif
Atsakyti
Su sventem visas ir visus newyear.gif
Jauukiu Sv. Kaledu ir visapusiskai turtingu ateinanciu metu santa2.gif
Atsakyti
Linksmu svenciu smile.gif
Atsakyti
Ho Ho Ho ! Su sventem mergaites smile.gif
Atsakyti