Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(J.R. @ 2010 11 28, 21:16)
tai smagiai praleidot laika ,mes tai pas drauge buvom,mazius prisiduko su jos sunum su sniegu thumbup.gif

ir jus smagiai praleidot laika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 11 28, 21:49)
ir jus smagiai praleidot laika drinks_cheers.gif

prisidave mazius,slapes grizo namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 11 28, 19:51)
tai gal meile kankitna senam sugiventiniui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tikrai tau nesiseka su darbais,tai ko jis bumba,sakei saibu atsives daug,neproblema,kad ir nedirbtai g.gif

tai gal gaus inciurenca ir prades dirbt g.gif

kaip jums ziema smile.gif

nu ne meile, ale kokia simpatija gal biggrin.gif jau net jo kalba pramokau biski. atvaziuoja ryt is to savo kito miesto, ajsiu pas ji nuo diedo pailset biggrin.gif
atsiveze piginu, ale zinai, turi jie savybe tirpt. sumokejom depozita, nuoma uz sita men, tuoj uz gruodi mokesim, maisto perkam, bilietai autobusui, telefonu saskaitos...
Atsakyti
labas, merginos 4u.gif
Jurgita, balsu juokiausi iš tavo komentaro apie straipsnį lotuliukas.gif tai jus tik dviese buvot Primark'e, o jei mes visos ten susirinktume?.. hihihi.gif
Kaip sekasi, jau ruošiates Kalėdoms? Aš jau beveik visiems nupirkau dovanas ax.gif Kitą savaitę ko gero puošim eglutę rolleyes.gif
kaip man patinka dabartiniai orai bigsmile.gif taip faina, tik trūkumas, kad čia nevalomi šaligatviai, o tik pabarstomi doh.gif nuo to šlapia labai. Šiandien sušlapo mano kojos ir sušalau kaip cucikas doh.gif tad nusipirkau sau guminius batus iš nuorodos, kur dave J.R. blush2.gif kaip pradės viskas tirpti, būsiu jau apsiginklavusi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 12 01, 02:40)
labas, merginos 4u.gif
Jurgita, balsu juokiausi iš tavo komentaro apie straipsnį lotuliukas.gif tai jus tik dviese buvot Primark'e, o jei mes visos ten susirinktume?.. hihihi.gif
Kaip sekasi, jau ruošiates Kalėdoms? Aš jau beveik visiems nupirkau dovanas ax.gif Kitą savaitę ko gero puošim eglutę rolleyes.gif
kaip man patinka dabartiniai orai bigsmile.gif taip faina, tik trūkumas, kad čia nevalomi šaligatviai, o tik pabarstomi doh.gif nuo to šlapia labai. Šiandien sušlapo mano kojos ir sušalau kaip cucikas doh.gif tad nusipirkau sau guminius batus iš nuorodos, kur dave J.R. blush2.gif kaip pradės viskas tirpti, būsiu jau apsiginklavusi hihihi.gif

kuriuos pirkai,nes as dar nepirkau,nenusprendziu kuriuos g.gif

mes jau vakar pasipuosem egle thumbup.gif

as jau visiems dovanas turiu doh.gif

mano vaikis susirgo,va ir ziema g.gif ,o penktadieni eglute darzeli,tai jauciu nesudalyvausim verysad.gif

labas rytas mielos smile.gif
Atsakyti
as vakar visa miesta apejau guminiu ieskodama, ale ne velnio ner, viskas issluota. jamsiu is interneto, maciau ebejui laaabai graziu ne tu guminiu, bet tu snow boots, nu guminiai, tik su kailiu tokiu biggrin.gif
man irgi viskas butu oki, jei nusivalytu saligatvius ir kelius, nes busai amzinai veluoja, eismas tragiskas, saligatviai, tai arba neisbrendami sniego kalnai, arba vandens jura doh.gif pas mane siemet nebus ciuju eglutes, nebent draugas leis pas save pasipuost ir ten kaledom pasidziaugt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 12 01, 10:26)
as vakar visa miesta apejau guminiu ieskodama, ale ne velnio ner, viskas issluota. jamsiu is interneto, maciau ebejui laaabai graziu ne tu guminiu, bet tu snow boots, nu guminiai, tik su kailiu tokiu biggrin.gif
man irgi viskas butu oki, jei nusivalytu saligatvius ir kelius, nes busai amzinai veluoja, eismas tragiskas, saligatviai, tai arba neisbrendami sniego kalnai, arba vandens jura  doh.gif  pas mane siemet nebus ciuju eglutes, nebent draugas leis pas save pasipuost ir ten kaledom pasidziaugt  g.gif

o tu nedirbi g.gif ,tai gal jis nesvencia kaledu,tai ir egles nepuos,o tai tavo berniokas nepyksta,kad tu pas ji dar varai i svecius g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
J.R. sveikatėlės tavo sūnui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šiandien namie sėdim, septintą valandą ryto gavau žinutę, kad mokykla bus uždaryta doh.gif gerai šiandien nedirbu... jei ir ryt bus uždaryta, teks neiti į darbą doh.gif
QUOTE(J.R. @ 2010 12 01, 07:14)
kuriuos pirkai,nes as dar nepirkau,nenusprendziu kuriuos g.gif

būtent tuos, į kuriuos buvai nuorodą įdėjus, man jie taip patiko wub.gif tik mano dydžio nebuvo juodų, paėmiau mėlynus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 12 01, 13:37)
Labas smile.gif
J.R. sveikatėlės tavo sūnui 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Šiandien namie sėdim, septintą valandą ryto gavau žinutę, kad mokykla bus uždaryta doh.gif gerai šiandien nedirbu... jei ir ryt bus uždaryta, teks neiti į darbą doh.gif
būtent tuos, į kuriuos buvai nuorodą įdėjus, man jie taip patiko wub.gif tik mano dydžio nebuvo juodų, paėmiau mėlynus ax.gif

aha,man ir tie patinka,jauciu reiks prigriebt,tai jau kita savaite turetum gauti, g.gif

o musu mokykla veikia,bet mes neisim doh.gif
Atsakyti
kai gausiu, viską papasakosiu wink.gif gavau patvirtinantį laišką, kad apmokėjimas patvirtintas, mokėjau per PayPal sistemą
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 12 01, 15:29)
kai gausiu, viską papasakosiu wink.gif gavau patvirtinantį laišką, kad apmokėjimas patvirtintas, mokėjau per PayPal sistemą

as isten jau esu pirkus,tai atsiuntimas trunka savaite laiko biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko šita parduotuvė ir pakankamai pigi thumbup.gif
o tu ką iš ten pirkai? kaip kokybė? aš nusižiūrėjau sau keletą suknelių... ax.gif
Atsakyti