Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

Tiesą pasakius mane papiktino šitas straipsnis box.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 11 26, 00:49)
Tiesą pasakius mane papiktino šitas straipsnis box.gif

ne nu virsunbe sitas straipsnis.Atrodo tik kazkokie kaimieciai neispruse anglijoj susirinke ir visi pikti,pilki, trumpais sijonais ir skustomis galvomis.. doh.gif i save tie komentatoriai tegu pasiziuri.patys matyt tokie ir yra.
nesakau, visokiu gi tu lietuviu yra, bet ir tu paciu anglu vajej vajej kiek gali prisiziuret.ir tikrai telefonu kalba garsiausiai ne leituviai, o patys anglai arba kokie babajai. kompanijose irgi nepasakyciau kad lietuviai jau baisiai triuksmingi butu.nera mate jie italu ar ispanu.susitinka dviese ir atrodo pilnas kamabarys zmoniu-tiek kalbos, tiek triuksmo.
o parduotuviu praeinamiausiose vietose dazniausiai stovi storos angles(atsiprasau, bet tai tiesa) arba kokios kitos angles pletkininkes ir joms dzin kad kiti nepraeina, nes jos yra svarnbiausios.ypac primarke.. lotuliukas.gif
ir apkalba ne lietuviai daugiausia, o patys anglai.net ausys raudonuoja ju pasiklausius-i akis meiluciai, suypsosi, o uz akiu gerkle perkast pagatavi.
man patiko tik paskutines moters pasisakymas,tos kuri jav gyvena.ne be reikalo ir jav jinai gyvena.ten zmoniu mastymas kitoks tikrai..
pykstu gun_rifle.gif aggressive.gif
J.R. siandien primarke atsistosim ant praejimo ir garsiai telefais kalbesim ir kitus apkalbesim thumbup.gif lotuliukas.gif busim tikros lietuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
labas rytas beje:) sake ir lietuvoj jau pasnigo:)
Atsakyti
Jurga butinai,as dar su vaiku busiu,tai pradesiu rekti ant jo per visa parde lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aha sake,kad jau pradeda ir lt snigt ir saltukas jau ten ateina,kazure nakti net iki -23 pranesa doh.gif

tai kelinta mes ten jurga susitinkai,as mazdaug nuo 12-12.30 ane

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 11 26, 12:24)
Jurga butinai,as dar su vaiku busiu,tai pradesiu rekti ant jo per visa parde lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha sake,kad jau pradeda ir lt snigt ir saltukas jau ten ateina,kazure nakti net iki -23 pranesa doh.gif

tai kelinta mes ten jurga susitinkai,as mazdaug nuo 12-12.30 ane

labas rytas

as apie puse pirmos tureciau atsirast centre.jei atvyksit anksciau, prekinkites, as pasuksiu tau kai busiu prie primarko. ar tinka?
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 11 26, 12:33)
as apie puse pirmos tureciau atsirast centre.jei atvyksit anksciau, prekinkites, as pasuksiu tau kai busiu prie primarko. ar tinka?

gerai jurga as tada pirma nueisiou gal i lietuviu parde opoto i primarka,tai tu pasuk man thumbup.gif
Atsakyti
pasikavinom,pasisopinom siandien su jurga,sauniai praleidom laika thumbup.gif

salta laukia,minusa nakti pranesa g.gif

zvaigzut pasakok,kaip tas gyvenimas su bernioku sekasi,kaip nauji namai,gal jau darba rado taviskis g.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir man patiko vakar dienos pasikavinimas ir pasisopinimas drinks_cheers.gif

Kaip jums ziema ziemuze? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 11 27, 17:49)
Sveikos,
ir man patiko vakar dienos pasikavinimas ir pasisopinimas drinks_cheers.gif

Kaip jums ziema ziemuze? thumbup.gif

jo oras tai geras,tikra ziema atejo i Newcastla biggrin.gif

ka gero nuveiket,mes tai kieme pabuvom,zagareliu prikepiau,o dabar ziuriu sokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2010 11 26, 21:12)
zvaigzut pasakok,kaip tas gyvenimas su bernioku sekasi,kaip nauji namai,gal jau darba rado taviskis g.gif

net nzn. neapsiprantu prie naujos vietos niekaip. ilgiuos ano sugyventinio, pripratus buvau prie jo, visgi pragyvenom abu ilgai, fainas anas buvo ax.gif o kai diedo ilgai nemacius, tai atpratau nuo jo, vis zyzia amzinai, kad darbo nerandu normalaus, kad piginu reik. NU vnz smile.gif nepasiseke su anuo darbo kur rasiau, gryzau i agentura. o agentura tai kaip agentura, tai yra darbo, tai ner, vnz su.das cia ta anglija biggrin.gif kazi ar kita rudeni i koki Kipra neisvaziuosiu, kaip visada ir norejau biggrin.gif
nedirba maniskis dar, kaip jis dirbs, kai tik atvaziavo pries savaite. NIN laukiam kol atsius, tik tada i agenturas eis, be jo niekas nepriima juk.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 11 28, 14:17)
net nzn. neapsiprantu prie naujos vietos niekaip. ilgiuos ano sugyventinio, pripratus buvau prie jo, visgi pragyvenom abu ilgai, fainas anas buvo  ax.gif o kai diedo ilgai nemacius, tai atpratau nuo jo, vis zyzia amzinai, kad darbo nerandu normalaus, kad piginu reik. NU vnz smile.gif nepasiseke su anuo darbo kur rasiau, gryzau i agentura.  o agentura tai kaip agentura, tai yra darbo, tai ner, vnz su.das cia ta anglija biggrin.gif kazi ar kita rudeni i koki Kipra neisvaziuosiu, kaip visada ir norejau biggrin.gif
nedirba maniskis dar, kaip jis dirbs, kai tik atvaziavo pries savaite. NIN laukiam kol atsius, tik tada i agenturas eis, be jo niekas nepriima juk.

tai gal meile kankitna senam sugiventiniui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tikrai tau nesiseka su darbais,tai ko jis bumba,sakei saibu atsives daug,neproblema,kad ir nedirbtai g.gif

tai gal gaus inciurenca ir prades dirbt g.gif

kaip jums ziema smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes tai is pat ryto siandien mieste buvom, kol zmoniu daug nebuvo. Vaikui kaledines grozybes rodem biggrin.gifD visai smagiai pasivaiksciojom ir susalom biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 11 28, 20:24)
Sveikos,
mes tai is pat ryto siandien mieste buvom, kol zmoniu daug nebuvo. Vaikui kaledines grozybes rodem biggrin.gifD visai smagiai pasivaiksciojom ir susalom biggrin.gifD

tai smagiai praleidot laika ,mes tai pas drauge buvom,mazius prisiduko su jos sunum su sniegu thumbup.gif
Atsakyti