Įkraunama...
Įkraunama...

Newcastle ir aplinkiniai rajonai

QUOTE(J.R. @ 2010 11 25, 16:07)
man tai salta maziu nuvedziau i darzeli pradejo vel snigt,o jau slape reik eit guminius pirkt doh.gif

tai smagu ,kad silta,mes pastoviai nelaikom ijunge jauciu neissimoketume,jai visa para pecius kurentusi g.gif

nu as planuoju kokia 11 is namu,tai kol davaziuosiu jau ir 12 bus,tai ja ka galim tam tarpe irsusitikt g.gif

na pas mus irgi nera taip kad pastoviai kurenasi tas pecius.pas mus yra termoreguliatorius.tai nustatom pastovia viena temp ir viskas.buna isijungia pasildyt, buna issijungia.kai siltesnes dienos tai isvis reciau tejungiam, kazkaip savaime silta buna.na as po dvylikos kazkur mieste atsirasciau.iki dvylikos dar mazaja uzmigdyt reikia.tada jau galiu iseit ramia sirdim.kur einam pirma-i rubus(man i primarka pagrinde reik)?galetume tada ir susitikt prie primarko ar paciam primarke jei tau ko reikia is ten?ka manai?
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2010 11 25, 16:53)
na pas mus irgi nera taip kad pastoviai kurenasi tas pecius.pas mus yra termoreguliatorius.tai nustatom pastovia viena temp ir viskas.buna isijungia pasildyt, buna issijungia.kai siltesnes dienos tai isvis reciau tejungiam, kazkaip savaime silta buna.na as po dvylikos kazkur mieste atsirasciau.iki dvylikos dar mazaja uzmigdyt reikia.tada jau galiu iseit ramia sirdim.kur einam pirma-i rubus(man i primarka pagrinde reik)?galetume tada ir susitikt prie primarko ar paciam primarke jei tau ko reikia is ten?ka manai?

tai gerai,man tinka,galim ir paciam susitikt,tai dar ryt susirasysim,gal oras bus baisus doh.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Faina jums, ryt susitinkat, jei orai bus geri bigsmile.gif
Man patinka toks oras wub.gif tik galėtų būti sausa rolleyes.gif Savaitgalį praneša šaltuką ax.gif
Jurgita, ak tas moteriškas smalsumas hihihi.gif visai čia ne paslaptis, aš gyvenu su mama socialiniam bute, o jis mums visiems mažokas, todėl ir ieškau butuko tik sau, t-sakant šeimyninio lizdelio cool.gif Mama dirba valytoja koledže mirksiukas.gif
Papildyta:
Kalbant apie šildymą, mes namie palaikom 16 laipsnių kai nieko nėra namie ir 18 laipsnių šilumos kai grįžtam, bendroj sumoj kūrenam apie 4 val. Pernai per didžiausius šalčius mokėjom apie 45 svarus per mėnesį ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka toks oras:) ypac kai i darba eit nereikia lotuliukas.gif

na pas mus tai namie du mazi vaikuciai pastoviai buna, tai neiseina labai jau uzsaldyt namu.bet nepersikepinam tikrai.
o jus dujom sildotes?pas mus dujinis katilas yra.nezinau kiek cia prisisuks per sita menesi.. g.gif

o tu pigalica dirbi ryt?galetum juk prisijungt prie mus? drinks_cheers.gif
beje, aciu kad cekavuma patenkinai doh.gif
Atsakyti
man tai čia patinka stebėti, kaip vietiniai su guminiais batais per sniegą klampoja lotuliukas.gif
Jurgita, aš meilai prisijungčiau, su tavim susipažinčiau, su J.R. susimatyčiau, o be to labai mėgstu ShoppingTherapy hihihi.gif bet dirbu ryt su nedidele pertrauka nuo 9:30 iki 22:30 doh.gif
Papildyta:
P.S. namie pas mus dujinis šildymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 11 25, 19:33)
man tai čia patinka stebėti, kaip vietiniai su guminiais batais per sniegą klampoja lotuliukas.gif
Jurgita, aš meilai prisijungčiau, su tavim susipažinčiau, su J.R. susimatyčiau, o be to labai mėgstu ShoppingTherapy hihihi.gif bet dirbu ryt su nedidele pertrauka nuo 9:30 iki 22:30 doh.gif
Papildyta:
P.S. namie pas mus dujinis šildymas mirksiukas.gif

Oh my God!!! doh.gif (cia apie tavo toki darbo laika..) baisu.
Atsakyti
irnesakyk.gif ai, aš nepergyvenu, užtad darbo pabaigoj smagu pinigus gauti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 11 25, 19:57)
irnesakyk.gif ai, aš nepergyvenu, užtad darbo pabaigoj smagu pinigus gauti hihihi.gif

nu gal kada dar iseis visom susitikti kruvoje biggrin.gif

mes pernai per ziema per tris menesius palikom 165svaruus,bet pastoviai mes nekurenam,tai jai pastoviai butume kurene tai turbut butu dvigubai doh.gif
Atsakyti
zinok ir as juokiausi,kad jos su guminisi vaiksto,bet kaip siandien taip slapia pats tas tie guminiai,net vaika i darzeli vedziau su guminiais,reiks jauciu ir paciai nusipirkt yra tokiu neblogi tik apacia gumine o virsus kitoks http://www.modatoi.c...p;code_lg=lg_us]va tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.R.: 25 lapkričio 2010 - 19:36
bigsmile.gif Aha, man tokie patinka, į guminius visai nepanašūs good.gif
Bet pasirinkimas guminių batų čia bigsmile.gif LT kaimuose babulkos is pavydo numirtų lotuliukas.gif Kai vietiniai vaikšto per balas, tai dar nieko, bet kai pernai buvo -14 laipsnių ir jie vaiksčiojo su jais, o dar ir vaikams dėjo, tai jau viršūnė doh.gif
Atsakyti
Oi, merginos, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Perskaičiau šitą straipsnį (filmuko nežiūrėjau) tik dabar supratau, kodėl šianien ryte iš mokyklos man atsiuntė žinutę, kad mokykla atidaryta.... lotuliukas.gif pasirodo čia 10cm sniego-jau stichinė nelaimė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 11 25, 21:31)
Oi, merginos, negaliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Perskaičiau šitą straipsnį (filmuko nežiūrėjau) tik dabar supratau, kodėl šianien ryte iš mokyklos man atsiuntė žinutę, kad mokykla atidaryta.... lotuliukas.gif pasirodo čia 10cm sniego-jau stichinė nelaimė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas msu veike mokykla,bet va drauges sunaus buvo uzdaryte,tam filmuke rodo newcastlo angelo statula biggrin.gif
Atsakyti