berniukas visas diedas jis
sian kaip apsiveplinau susitariau 5dieni del interviu kazino, nu ten reik virtuves pagalbininko. Sako sekmadieni 10 val gerai? sakau jo jo, tinka, ateisiu. sian keliaus 7 val, kad spet viska susitvarkyt, atbegu lygiai 10 i ta kazino (jis salia central station), o ten uzdaryta viskas tipo nuo 12 tik dirba. Paskui prisiminiau, kad kai sake 10 val minejo, kad pm, tipo vakare o as kaip pripratus, kad vakaro 10, tai ne 10, o 22 tai reikes dabar vakare eit, jei neapsigalvosiu dar. Siaip nieko ten rimto, 2 vakarai per savaite iki 2.30, tai taxi reiketu gryzt, nu tik 16 val, o ir norinciu maciau kad daug buvo. Net nzn eisiu dar ten vakare ar jau nebe.
QUOTE(IevaTwinn @ 2010 11 08, 12:39)
Rytas
Rytoj einu kalbeti del National Insurance numerio priskyrimo i Jobplus cetre del mokesciu lengvatos auginant vaika (dirba tik vyras). turit gal kazkokiu patarimu? ar zinot ka klausia?
Rytoj einu kalbeti del National Insurance numerio priskyrimo i Jobplus cetre del mokesciu lengvatos auginant vaika (dirba tik vyras). turit gal kazkokiu patarimu? ar zinot ka klausia?
del ni tai jau net nepamenu ka klause,nes jau 5 metai kaip ji turi,del mokesciu lengvatos vaika auginata tai net nezinau ka cia duoda,tik zinau,kad moka child benefita,ir children credit tax ir working tax,dar lengvata gali but jai abu dirbat darzeli apmoka,o kokios dar nelengvatos tikrai nezinau
sveikos,nu jau oras baisus,nuejau vaika pasiimt is dazelio,tai pareinant ir sketis nepadejo
La. Oras tai seubas kaip salta vakare buvo.
As sian dirbau, tik nzn ar dzeugtis, bo likus valandai iki jobcenterio apoitmento iskviete I fabrika, kai sian turejo del pinigu jobcenteris pasakyt taip norejau ir pasalpa gaut ir pradet dirbt nuo ryt bet tai ne sakeu agentui kad davai nuo ryt, sian negaliu, nu tai tai atvaziavo iki manes, paeme ir nuveze iki darbo. Nu labai jau zmogaus reikejo. Sako taigi baikia paskambint I jobcentra ir pasakyk kad turi darba, kokios dar problemos. Galvojau, aga gera tau sneket, man tai pasalpa nuplauke
As sian dirbau, tik nzn ar dzeugtis, bo likus valandai iki jobcenterio apoitmento iskviete I fabrika, kai sian turejo del pinigu jobcenteris pasakyt taip norejau ir pasalpa gaut ir pradet dirbt nuo ryt bet tai ne sakeu agentui kad davai nuo ryt, sian negaliu, nu tai tai atvaziavo iki manes, paeme ir nuveze iki darbo. Nu labai jau zmogaus reikejo. Sako taigi baikia paskambint I jobcentra ir pasakyk kad turi darba, kokios dar problemos. Galvojau, aga gera tau sneket, man tai pasalpa nuplauke
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 11 10, 04:05)
La. Oras tai seubas kaip salta vakare buvo.
bet ir taip but nuplaukus,jai tu butum pradejus dirbti,ar tu galvojai,kad dirbsi ir dar pasalpa tau mokes
oras visai nieko,kazin ,kaip Pigalisai sekasi nepasirodo visai cia,ir naujienu nepranesa
sveikos
QUOTE(J.R. @ 2010 11 10, 14:12)
bet ir taip but nuplaukus,jai tu butum pradejus dirbti,ar tu galvojai,kad dirbsi ir dar pasalpa tau mokes
oras visai nieko,kazin ,kaip Pigalisai sekasi nepasirodo visai cia,ir naujienu nepranesa
sveikos
sveikos
Vienkartine buceu gavus, o ne ta kur kas savaite.
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 11 11, 03:24)
Vienkartine buceu gavus, o ne ta kur kas savaite.
o dar ir vienkartine yra,tai tu jiems skambinai pasakei,kad negali ateit,tai dar gal gausi,o iskur tu tokia tikra ,kad ja butai gavus ,o tai dabar jau dirbi
sveikos oras tai baisus
QUOTE(J.R. @ 2010 11 11, 10:19)
o dar ir vienkartine yra,tai tu jiems skambinai pasakei,kad negali ateit,tai dar gal gausi,o iskur tu tokia tikra ,kad ja butai gavus ,o tai dabar jau dirbi
sveikos oras tai baisus
sveikos oras tai baisus
nes cia tokie vieni ja gavo ir as uzsimaneu. Negausiu, nes kai uzklausiau, kad kai jau dirbu, tai cia viskas, sako jo, laimingo darbo. Sakau tai visai nieko net paraso nereik? ne, sekmes dirbant
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 11 11, 19:48)
nes cia tokie vieni ja gavo ir as uzsimaneu. Negausiu, nes kai uzklausiau, kad kai jau dirbu, tai cia viskas, sako jo, laimingo darbo. Sakau tai visai nieko net paraso nereik? ne, sekmes dirbant
geras,matai jie laimingi,kad tik moket nereikia
labas
Aš jau sekmadienį grįžau nerašiau, nes liūdesys kamuoja. Nenorėjau depresijos skleisti
Aš jau sekmadienį grįžau nerašiau, nes liūdesys kamuoja. Nenorėjau depresijos skleisti
QUOTE(Pigalica @ 2010 11 11, 20:26)
labas
tai kas dabar ,su vyru buvo gaila issiskyrt,man visad depresija buna ,kaip gristu is lt.pasakok kas gero,kaip sekesi
sveikos,
jezau koks lauke oras.net verkti norisi:(kada tie vejai pasibags.
Zvaigztute kaip saunu kad radai darba.kiek dienu per sav dirbi?ir kaip siaip darbas?
as tai 21diena isskrendu i lt.atsivarysim masinuka , nes jau pabodo vaikscioti per toki ora pestute.
Na , okaip kitos gyvuojate?
jezau koks lauke oras.net verkti norisi:(kada tie vejai pasibags.
Zvaigztute kaip saunu kad radai darba.kiek dienu per sav dirbi?ir kaip siaip darbas?
as tai 21diena isskrendu i lt.atsivarysim masinuka , nes jau pabodo vaikscioti per toki ora pestute.
Na , okaip kitos gyvuojate?