na siandien nusiskundimu oru turbut nebus?
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
J.R. noriu dar del darzelio paklausti.tai valstybe apmoka tik 3val? as kazkaip galvojau kad sesias.nezinau is kur as cia istraukiau..
gerai, dabar del to regisravimo.jeigu prisiregistruoji vienam darzeli,bet pakeiti gyvenamaja vieta, tai negi vesi vaika is vieno miesto galo i kita??? as bijau ir registruot vaika,nes siaip tai galvoju ieskotis geresnes vietos gyvenimui, kai truputeli finansai pageres.tai ne nezinau ka ir daryt su tuo darzeliu... nes kiek girdejau sis menuo lyg ir paskutinis kitiems metams vaikus registruoti..kas gali ka daugoiau papasakot apie tuos darzelius??
Pigalica, as dabar visus tris menesius buvau tik mokine vaistininke.vakar issilaikiau testa ir jau esu tikra anglu vaistininke.kol buvau mokine dirbau vienoje vaistineje.dar savaite laiko joje pasipraktikuosiu kaip vaistininke ir viskas,tada jau varines mane po visa miesta... na dar pasikalbesiu su menedzere,gal yra kokia padori vieta kur reikia pastovaus zmogaus,nes man laaaaaabai nepatinka kasdieniniai pokyciai.man reik pastovumo..bus dar matyt kaip cia bus.kita savaite viskas galutinai issispres.