Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 19, 20:43)
Su karoliukais tai tikrai bėda. Privežta daugiausia tai kinietiškų, bele kokio dydžio ir formų  doh.gif man labai negražiai žiūrisi iš jų.

Šiaip negreit darau tuos žgutus. Tiesiog kai būni namie viena, nei valgyt daryt nei nieko, šeimyną išsivaikius po visur  biggrin.gif  tai ir lieka laikas tik savo malonumui  thumbup.gif

na as atradau parduotuvele kurioje man biseris superiskai patinka, ir negaliu skustis kad labai ten jau daug pasitaiko netaisyklingu karoliuku ir pan. o dar beverdama ir pataikai siek tiek kad butu vienodesni ax.gif

na aisku, mes dar tik katik i seimyna susiburem, tai popiet jau ir valgut tenka daryti, ir seip atsiranda kokiu nenumatytu reikalu tai ten tai ten, bet jau kai prisedu, tai kaip knyga skaityti - paleisti neina doh.gif dabar va vienas metosi neuzbaigtas, siandien begau pirkti karoliuku, tai jau ko gero ryt pasirodysiu irgi blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu dvi vietas tik kur perku. Na jei vokiškų tai trečia vieta. Daugiau niekur nerandu tinkamų. Tik dabar vėl bėda, visai neužsiveža, gal kad vasara, atostogos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 19, 21:43)
Aš turiu dvi vietas tik kur perku. Na jei vokiškų tai trečia vieta. Daugiau niekur nerandu tinkamų. Tik dabar vėl bėda, visai neužsiveža, gal kad vasara, atostogos  verysad.gif

O gal gali pasidalinti savo taskais? gal kur pigiau esi sisiradusi? as tai turiu tiek biserio kad imant gamint nauja kazka net neissirenku pati ko noriu lotuliukas.gif du pilni rasomojo stalo stalciai blush2.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif tiek biserio tai dar neužsipirkus smile.gif

Ką ten ieškot pigiau, jei man karoliukai nelygūs. Perku ten kur man jie patinka, tai kai į Kauną papuolu Ciklantoj ir www.karoliukai.lt o vokiškus www.sidabronamai.lt
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 19, 22:42)
Oho  bigsmile.gif  tiek biserio tai dar neužsipirkus  smile.gif

Ką ten ieškot pigiau, jei man karoliukai nelygūs. Perku ten kur man jie patinka, tai kai į Kauną papuolu Ciklantoj ir www.karoliukai.lt  o vokiškus www.sidabronamai.lt

o neesi lankiusis "malonios smulkmenos" pylimo gatveje?
Atsakyti
Čia Kaune? matai daugiau aš nieko nežinau. Viena bijau ir blūdyt po miestą, nes ką Kaune žinau tai laisvės alėja ir klinikos biggrin.gif ir Ciklantą per dvi vietas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 19, 23:11)
Čia Kaune? matai daugiau aš nieko nežinau. Viena bijau ir blūdyt po miestą, nes ką Kaune žinau tai laisvės alėja ir klinikos  biggrin.gif ir Ciklantą per dvi vietas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ech nepasiziurejau is kokio Tu miesto, cia vilniuje.....bet tikraii labai liuksiska parduotuvele ax.gif
Atsakyti
O cia ramu g.gif visos neria thumbup.gif

va maniskis pagaliau uzbaigtas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Koks švelnus wub.gif
Atsakyti
ign@siux, koks lyriškas - romantiškas žgutas !!!! bigsmile.gif wub.gif

Man vis rūpi pasiklausti, kaip tie galiukai pritvirtinti blush2.gif ......čia per visą žgutuką perverta vielutė?... g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

cia mano pirmasis bandymas suverti zguta smile.gif jei ji taip galima pavadinti smile.gif
tik as ne neriau, kaip kad visos cia daro, bet veriau ant valo.

user posted image
Atsakyti
nea, lygiai taip pat kaip kad tvirtindama kepureles mirksiukas.gif
Atsakyti