Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(Jasumi @ 2011 04 04, 10:45)
merginos ar jums visi biseriukai telpa per adata? ant pakuotes neradau numeriuko kelintas dydis, bet perku dabar naujai pradetus pakuoti cekiska biseriuka  verysad.gif  labai gaila kai puse netelpa, o ir verti taip nusibosta kai po viena karoliuka veri... ar jus geriau perkat didesni dydi ir tada visi telpa?
Papildyta:

matau kad kauniete, tai gal tas gamyklinis "preciosa"? nes ji irgi perku, visad is akies, gal to jau visai visai maziuko ne, bet pakankai smulku perku ir telpa ant adatos, na pasitaiko kad netelpa, bet vienetai. gal beda adatoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 04 balandžio 2011 - 12:27
aciukas visoms 4u.gif 4u.gif
as veriu ant siulo,o adata turiu labai plonyte specialiai verti biseriukui,nemaisykite su adata siuti biseri biggrin.gif tai su ta mano adatele i bet koki karoliuka siulas lenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 04 04, 13:25)
matau kad kauniete, tai gal tas gamyklinis "preciosa"? nes ji irgi perku, visad is akies, gal to jau visai visai maziuko ne, bet pakankai smulku perku ir telpa ant adatos, na pasitaiko kad netelpa, bet vienetai. gal beda adatoje?  g.gif

acha, sitas bigsmile.gif vat cia jie o tai koks cia numeris sio biserio, kaip zinoti? buvau nusipirkusi biseriui specialiai verti adata - bet tada netelpa tas irisinis siulas nr50 per adatos galvute doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasumi: 04 balandžio 2011 - 13:57
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 04, 14:49)
acha, sitas  bigsmile.gif vat cia jie o tai koks cia numeris sio biserio, kaip zinoti? buvau nusipirkusi biseriui specialiai verti adata - bet tada netelpa tas irisinis siulas  nr50 per adatos galvute  doh.gif

niu zinok pas mane biseis buna tokio stambumo kaio tavo foto tie zali. biserines adatos gerai, o vat siula teks keist, nes as irgi pradzioj su irisiniu bandydavau, bet, kol su stambesniu biseriu zaidizu, o kai pabandziau su smulku tai teko nusipirkti plonesnio siulo smile.gif kaune savanoriuose netoli hypermaximos yra kiemas, kur jame daug pardziu audiniu ir pan, tai antram aukste yra "ka siulai" tai ten radau tinkamo storumo (lenda i adata, lenda per biseri) ir kulturingos kainos 50 numerio siulai
Atsakyti
sveikos, darbštuolės mirksiukas.gif

QUOTE(zymanau @ 2011 04 03, 11:55)
tik ka iskeptas biggrin.gif
user posted image

Kiek laiko nėrei? bigsmile.gif
Vėl gi, kažkokia nerealybė ir grožis! Toks papuošalas akį patrauks ne vieno. tongue.gif
10 balų. 4u.gif

QUOTE(adzi @ 2011 04 03, 15:15)

adzi, labai kruopštus ir tavo žgutas. Gal gali nufotografuoti iš arčiau? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 05 balandžio 2011 - 09:47
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 04 05, 11:46)
sveikos, darbštuolės  mirksiukas.gif
Kiek laiko nėrei? bigsmile.gif

aciukas 4u.gif siaip apie pora vakaru biggrin.gif zgtutai man pasimegavimas,kai noriu apie nieka negalvoti,bet tusciai sedeti prie tv nesinori,tada neriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 04 04, 14:15)
as veriu ant siulo,o adata turiu labai plonyte specialiai verti biseriukui,nemaisykite su adata siuti biseri biggrin.gif tai su ta mano adatele i bet koki karoliuka siulas lenda thumbup.gif

QUOTE(LeeLu @ 2011 04 04, 15:26)
antram aukste yra "ka siulai" tai ten radau

vakar po darbo nulekiau i "Ka siulai" ir nusipirkau naujai plonutes adatas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif is "mano brokuotu" biseriuku liko tik keli kurie nepratilpo mirksiukas.gif aciu merginos uz pagalba .... greitu laiku ir as pasirodysiu su "sviezuteliu" zgutu thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti naują komplektuką
user posted image
Atsakyti
doh.gif blink.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Čia mano reakcija į jūsų darbus. Pernai ir aš bandžiau, išmokau, prisipirkau biserio..... uuu, kilogramą, ir .... numečiau. O dabar jaučiu reiks grįžus namo ieškot tos paslaptingos dėžutės ir vėl užsiimti.
Be proto gražu.
Atsakyti
QUOTE(Bast @ 2011 04 05, 17:49)
doh.gif  blink.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Čia mano reakcija į jūsų darbus. Pernai ir aš bandžiau, išmokau, prisipirkau biserio..... uuu, kilogramą, ir .... numečiau. O dabar jaučiu reiks grįžus namo ieškot tos paslaptingos dėžutės ir vėl užsiimti.
Be proto gražu.

Bast, tai jau tikrai ieskok savo dezutes, verta bandyti vel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 04 01, 10:29)
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Einu toliau "kamuoti". Idėjų kalnai, tik kažkaip vangiai man sekasi įgyvendinti doh.gif

Lainiuks, prie žguto kamuotis negalima smile.gif jis turi eiti kaip per sviestą smile.gif ....

Žiūriu į tavo nuostabius žgutus ir nesuprantu ...kažkaip tu čia kitaip juos neri g.gif Pavyzdžiui šitas paskutinis - kaip tu jį čia nėrei? Labai įdomu. Tokie tarpeliai gaunasi kaip be biserio g.gif
Atsakyti
Nesigauna man niekas verysad.gif antra ratuka nuneriu, o kaip trecia nert ir nebesuprantu uz kurio karoliuko kabint reikia verysad.gif verysad.gif gal kokiu geru nuorodu su pamokom galit pasiulyt?
Atsakyti