Šedevrai
Turkiškas žgutas "Ilgas kaip smilga", ilgis virš metro, plotis 0,5 cm
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 25, 12:55)
120 cm
O vaje!!!! Toooooooookio ilgio.
Bet labai gražu.
labai grazus
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 29, 13:34)
aciu uz pastebejima mano "pirmoko"
beje manau kad visi ilgieji zgutai panasaus ilgio buna
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 29, 14:52)
beje manau kad visi ilgieji zgutai panasaus ilgio buna
Panašaus.
Kaip tik šiandien pamatavau pirmąjį savo žgutą, tai jau 96 cm turiu. Pati nustebau, kad tiek nunėriau.
Ir vis noriu padrąsinti tas, kurios bandė nerti ir nesigavo. Atidėjo į šalį, manydamos, kad niekada neperpras. O tai visai nesudėtinga. Nerkit. Patikėkit, kažkokioje vietoje maža klaidelė kiša koją. Užsispyrimo ir viskas gaunasi.
o as kaip tik galvojau si ryta atsibudus - nu siandien tai tikrai pavyks Ir pavyko...Vakar dar vyrui sakiau, kad negali buti, kad man neiseis...kazkaip sian ryzto ir ramybes daugiau buvo, tai jau kokie 3cm puikuojasi ant stalo, bet sunku kai visas demesys mazyliui, tai matyt del to ir supainiodavau kazka
QUOTE(elenuxus @ 2011 03 30, 17:29)
kad negali buti, kad man neiseis...kazkaip sian ryzto ir ramybes daugiau buvo, tai jau kokie 3cm puikuojasi ant stalo
Nuo dabar jau atrodys, - paprasta.
QUOTE(elenuxus @ 2011 03 30, 20:19)
merginos ,o kokio storio karoliukų neriat?nes aš nenutaikau arba per stori,arba perploni
~1-2mm, jei cekiskas tai vadinamas 11/0, bent jau man tai sitie pats tas didumas. Bandzius ir su didesniais jei reik ko stambesnio arba kokiam rastui isgauti, o mazesni jau per adata nebelenda
QUOTE(anika1 @ 2011 03 31, 11:05)
kokio storio karoliukų neriat?nes aš nenutaikau arba per stori,arba perploni
Aš neriu su irisiniais siūlais. Biseris 11/0 ir pas mane.
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 31, 11:44)
Aš neriu su irisiniais siūlais. Biseris 11/0 ir pas mane.
Ačiū.Nes aš perbiserio adata susivėriau,ir niekaip į vietas nesureguliuoju nerdama,reiks storesnių paieškot