Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

laimiuks, prašom parodyti ir daugiau savo grožių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 20, 10:37)
laimiuks, prašom parodyti ir daugiau savo grožių.  wub.gif

Pabandysiu, gal pasiseks įkelti kelias nuotraukėles rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gal užteks šiam kartui, reikia pasilikti ir kitam... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 03 20, 11:13)
Pabandysiu, gal pasiseks įkelti kelias nuotraukėles rolleyes.gif

user posted image
Gal užteks šiam kartui, reikia pasilikti ir kitam... bigsmile.gif

na ir groziai bigsmile.gif galima technini klausima, sitas burbuliukas/uzsegimas kur foto kokiu budu sugamintas?
Atsakyti
Laimiuks, rodyk rodyk savo grožius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 03 20, 13:03)
na ir groziai  bigsmile.gif galima technini klausima, sitas burbuliukas/uzsegimas kur foto kokiu budu sugamintas?

Pagamintas ant perforuoto disko ir yra kaip ziedas, apgaubia abu zguto galus, slankioja aukstyn ir zemyn, ta prasme ta bumbula gali nesioti kokiame nori aukstyje.

Aruna, tai kad tavo groziai man grazesni thumbup.gif Kol nuneriu, gal akys pripranta, nebe taip jau ir grazu pasidaro, o kitu nerti, man visada grazesni clap.gif
Atsakyti
Ačiū, Laimiuks, bet galiu pasakyti tą patį. biggrin.gif Man gražiausia proceso dalis, kol galvoje idėja susiguli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 03 20, 15:59)
Pagamintas ant perforuoto disko ir yra kaip ziedas, apgaubia abu zguto galus, slankioja aukstyn ir zemyn, ta prasme ta bumbula gali nesioti kokiame nori aukstyje.

aha, perforuotas tai aisku smile.gif o jis prie to vadinamo ziedo su zilka ar kaip? nes svarsciau kazkada tokia minti, bet niekaip nesugalvojau kaip ji prie ziedo pritvrtint? ar cia tas kur buna ziedo ruosinys su perforuotu disku? aciu kad pasidalini info smile.gif
Atsakyti
Dar vis žiūriu žiūriu į Laimiuks žgutus... nu super, ką jau bepasakysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 03 20, 19:59)
aha, perforuotas tai aisku smile.gif o jis prie to vadinamo ziedo su zilka ar kaip? nes svarsciau kazkada tokia minti, bet niekaip nesugalvojau kaip ji prie ziedo pritvrtint? ar cia tas kur buna ziedo ruosinys su perforuotu disku? aciu kad pasidalini info smile.gif

Pabandysiu parodyti, kaip atrodo kita žguto pusė (jei išeis, man čia kažkaip su nuotraukomis sunkiai sekasi)
Taip,pats žiedelis vertas su taip vadinama žilka.

user posted image

Rugiaveide, ačiū, kad "pakeli katinui uodegą"

hah.gif
Atsakyti
Laimiuks jau tas komplektas su zaliais akmenimis tai super wub.gif , wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 03 20, 22:54)
Pabandysiu parodyti, kaip atrodo kita žguto pusė (jei išeis, man čia kažkaip su nuotraukomis sunkiai sekasi)
Taip,pats žiedelis vertas su taip vadinama žilka.

panasiai taip ir galvojau smile.gif tik sustabde mintis kad i ta diska besitrininant zilka gali nusipjauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 03 21, 09:14)
panasiai taip ir galvojau smile.gif tik sustabde mintis kad i ta diska besitrininant zilka gali nusipjauti  ax.gif

Rebeke,ačiū labai 4u.gif

Ėmiau storesnę žilką 0,3mm.O kai suveti karoliukus, ta žilka standžiai laikosi, nesilankto, nelabai ie brūžinasi, nes vėriau iš viršaus perforuoto disko.Kadangi jis yra kiek išgaubtas, tai gaunasi lyg ir tokia savaiminė apsauga.Na, klientės kol kas nesiskungė, kad nutrūko, ar pan.
Atsakyti