Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(meskutejolanta @ 2011 03 15, 21:27)
Siandien pabaigiau sau verini.Prasau ivertinti...
Naudojau žadeito karoliukus.

nerelus-ziauriai grazus 4u.gif
Atsakyti
meskutejolanta, labai originalus vėrinys. bigsmile.gif Ir žadeitas čia labai įsikomponavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 02 28, 20:58)
Na ikeliu dar viena ,,mistiska,, lotuliukas.gif  zguta
user posted image

Nu jetus kaip grazu...pradziu pradzia supratau, o kaip tokius kamuoliukus pagamint tai neisivaizduoju...kaip noriu ismokt bent paprasta verinuka pasidaryti... blush2.gif Tokiu groziu tikriausiai niekad nepavyks susinerti... Kiek laiko mokotes, kol kazka nepaprasto pavyksta padaryti?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 03 16, 18:28)
Tokiu groziu tikriausiai niekad nepavyks susinerti... Kiek laiko mokotes, kol kazka nepaprasto pavyksta padaryti?

dar darbo kokybe labai priklauso ir nuo biserio... nelygus karoliukai ir apsunkina ir prastina darba.... susiveriau cekiska biseri - tai is pirmo karto pavyko thumbup.gif

p.s. pesimizmas pats blogiausias dalykas mokantis blink.gif
Atsakyti
Oi ne, ne pesimizmas cia, o nuostaba...apsalau pamacius.Buciau pesimiste, net nepradeciau galvoti apie tokiu dalyku verima. ax.gif O dabar apsalus optimiste, kuri tikisi kazkada pasiekt toki lygi ir dar dukryte ismokinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 03 17, 11:24)
Oi ne, ne pesimizmas cia, o nuostaba...apsalau pamacius.Buciau pesimiste, net nepradeciau galvoti apie tokiu dalyku verima.  ax.gif O dabar apsalus optimiste, kuri tikisi kazkada pasiekt toki lygi ir dar dukryte ismokinti  mirksiukas.gif

elenuxus, tikrai išmoksi. Jeigu noras yra, išmoksi greičiau, nei pati suprasi, kad jau išeina. lotuliukas.gif

Asmeniškai aš pradėjau nuo turkiško žguto. Po savaitės perpratau ir paprastąjį. www.auksarankių forume, žgutų temoje, daug nuorodų ir pamokėlių. Ypač praverčia gudės pamokos ir paaiškinimai. Ačiū jai.
Geriau iš karto nusipirk kokybiško biserio. Nes keli sutaupyti litai neatpirks nervų ląstelių. tongue.gif Ir sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmasis paprastasis žgutas. Fotografavau su blicu, nes tik taip matosi tas 1 bordo biseris tarp 4 juodų.

user posted image

Jis dar nebaigtas, bet megzti - labai smagu. bigsmile.gif
Atsakyti
smelioAudra labai gerai nunertas saunu. as tai sakau zgutas kaip saulegrazos uzkreciama.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 03 19, 19:20)
smelioAudra labai gerai nunertas saunu.

Ačiū. ax.gif

Įkelsiu akių paganymui grožių iš auksarankių forumo.

user posted image

Man, labai labai žavu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 19 kovo 2011 - 17:32
Dar kelios nuotraukos iš www.auksarankes.com forumo: wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
is keliu karoliuku (eiletuje) daugaiusiai ir maziausiai esate nerusios zguta?
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 19, 18:29)
Ačiū.  ax.gif

Įkelsiu akių paganymui grožių iš auksarankių forumo.

user posted image

Man, labai labai žavu.

Dėkoju, kad pagyrėte mano žgutuką,Čia tik vienas iš begalės kitų.Jei įdomu. galėsiu įkelti daugiau. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 19, 21:48)
is keliu karoliuku (eiletuje) daugaiusiai ir maziausiai esate nerusios zguta?

Daugiausiai esu nėrusi iš 8, o mažiausiai iš 4 biseriukų.Nėriau ir iš 3, bet tai buvo granato 4mm karoliukai. rolleyes.gif
Atsakyti