Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(juodauoga @ 2011 03 07, 19:18)
...karoliukų krašteliai aštrūs, o siūliukas trapus..kazdieną nešiojant gali sutrūkti g.gif

QUOTE(Fjella @ 2011 03 07, 23:42)
O ar nebaisu, kad tas biseris-vamzdelis gali nupjauti siula?

ir del sios priezasties nedarau zgutu su skaldytu biseriu, nes darbo bus gaila, kai zgutas ant zemes pabirs doh.gif
Atsakyti
Dėkui, Merginos 4u.gif , čia visa bėda, kad siūlas plonas...netinka jis tokiam žgutui su skaldytu biseriu, garantuotai sutrūks......nėriau dirželį panašų, jis dar nėra baigtas, bet nufotografuosiu ir įdėsiu parodyt : ten siūlas storas, medvilninis, tad darbelis pakankamai patvarus gavosi smile.gif
Man šitam žgute juodas pakabukas akis bado doh.gif , jis čia visai netinka schmoll.gif , realybėj pakabukas jau nuimtas biggrin.gif

Štai kokį šilkinį siūla naudojau, nepatariu tokiu nert:
user posted image
Atsakyti
Gal kam pravers:
user posted image
Atsakyti
Cia mano paskitinieji darbeliai... biggrin.gif
user posted image

Ir dar vienas...
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif gražu 4u.gif

nerčiau ir aš ale kam jei nesipuošiu tokiais blush2.gif u nemėgstu savo rankų darbo papuošalų ir tttt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 03 14, 14:17)

Labai labai šaunūs žgutai! wub.gif thumbup.gif
Pati puošiesi?

Aš neriu juodą/bordo. Už kelių dienų parodysiu. mirksiukas.gif

QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 15, 10:11)
nerčiau ir aš ale kam jei nesipuošiu tokiais  blush-anim-cl.gif2:nemėgstu savo rankų darbo papuošalų ir tttt  doh.gif  blush2.gif

Tai reikia pabandyt. mirksiukas.gif Kai pasidarai pats papuošalus, kokius nori, nebenori jau serijinių. tongue.gif
O be to, jei nenešioji pati, bet yra noras pabandyti, tai negi neatsiras dukterėčia, draugės dukra, ar savas vaikas, kuris mielai nešios žguto principu nertą apyrankę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 15 kovo 2011 - 08:23
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 15, 08:23)
O be to, jei nenešioji pati, bet yra noras pabandyti, tai negi neatsiras dukterėčia, draugės dukra, ar savas vaikas, kuris mielai nešios žguto principu nertą apyrankę?

tai kad aš jų turiu biggrin.gif ,o dovanoti nesu mėgėja kai įdedu daug darbo blush2.gif
Atsakyti
SmelioAudra, taip nesioju savo nertus zgutus.Mane ir pastumejo ismokti nerti butent tai ,kad ieskojau kazko... wub.gif Pamaciau zgutus ir iskart supratau MANO... biggrin.gif Tai puiki dovana mergaitem,jos net is mamu papuosalu dezutes bando atimti,kad isideti zguto apyranke ir karoliukus... smile.gif Mano abi dukros su malonumu puosiasi zgutais,visos drauges vyresneles patenkintos(ir mamoms yra paskatinimas i mano albumeli zvilgteleti... rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 03 14, 13:17)
user posted image

o neriant tokiu ilgus zgutus akys "nesusikryziuoja" blink.gif doh.gif tai labai letas darbas : 3 dienas veriau karoliukus (7 metrus) ir jau tris vakarus zguta neriu ir galo nematyti sad.gif nes galiausiai pradeda lietis ta juoda spalva doh.gif
Merginos gal yra kokiu paslapciu kaip nerti kad "nesusilietu vaizdas" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasumi: 15 kovo 2011 - 11:42
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 03 15, 13:29)
[ Tai puiki dovana mergaitem,jos net is mamu papuosalu dezutes bando atimti,kad isideti zguto apyranke ir karoliukus... smile.gif

Kaip smagu. wub.gif wub.gif wub.gif Nersiu ir aš savo dukružei.

QUOTE(Jasumi @ 2011 03 15, 13:41)
o neriant tokiu ilgus zgutus akys "nesusikryziuoja"  blink.gif doh.gif  tai labai letas darbas :

Neriu pirmą savo žgutą. Iš 4 juodų i 1 bordinio biserio. Nes taip ir pagalvojau priše apsispręsdama, kad visiškai juodas, labai įgrįs. doh.gif O be to ir gerai, kai turi, kaip ir žymelkį, tą kitos spalvos biserį. (bent jau vienos).
Aš bandžiau susiverti biserius ant kokių 2 metrų siūlo, tai man labai narpliojosi mezgant. Dabar susiveriu po gerą metrą ir pririšu, paslepiu vidinėje pusėje, nieko nesimato. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 15 kovo 2011 - 12:41
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 15, 13:33)
Neriu pirmą savo žgutą. Iš 4 juodų i 1 bordinio biserio. Nes taip ir pagalvojau priše apsispręsdama, kad visiškai juodas, labai įgrįs. doh.gif O be to ir gerai, kai turi, kaip ir žymelkį, tą kitos spalvos biserį. (bent jau vienos).
Aš bandžiau susiverti biserius ant kokių 2 metrų siūlo, tai man labai narpliojosi mezgant. Dabar susiveriu po gerą metrą ir pririšu, paslepiu vidinėje pusėje, nieko nesimato.  smile.gif

vat as igi tik neperseniausiai paskaiciau kad galima priristi siula ir ji paslepti blush2.gif nes dabar tu 7 metru karoliuku stumdymas irgi doh.gif
Atsakyti
Siandien pabaigiau sau verini.Prasau ivertinti...
user posted image
user posted image
Naudojau žadeito karoliukus.
Atsakyti