Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

merginos pasakykit kaip jus pritvirtinat uzsegimus? niekaip nesiseka...bandziau pradzioj prisiut bet jie man nesilaiko doh.gif visai ziopla esu
Atsakyti
Laba.
Nezinau kaip kitos, bet man patogiausias budas toks: smeigtuko galiukas pe ~0.5cm uzlenkiamas, gaunas tokia "ale kilpa" tada bedi i zguto viduri kiek eina, na aisku pasilieki koki pora cm kad dar kysotu, bet dazniausiai per koki cm i vidu, tad pasukdama patraukiu atgal kad ta kilpute uzsikabintu uz siulu, tada kepurele ir is likusio smeigtuko galo sulenkiu kilpute, o ant jos jau ka nori ta ir kabini smile.gif
Meskutejolanta grazios apyranke. Techninis klausimas, ta antra tai uzmauta ant vielos su atmintim ane? o ji laikosi? nes kai kazkada bandziau taip padaryt, tai labai "issiskirdavo" gal kad tik vienguba buvo g.gif
Atsakyti
sveikos,

Mėginau pagaminti sagę, naudojant turkiško žguto techniką. smile.gif

user posted image

Atsakyti
Labai graži sagė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 05, 20:51)
sveikos,

Mėginau pagaminti sagę, naudojant turkiško žguto techniką.  smile.gif

user posted image

Fantastiskai gera ideja! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pinta, meskutejolanta, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Gražūs Jūsų darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Turkiškas žgutas su pakabuku:
user posted image
Atsakyti
juodauoga, gera idėja verti turkišką žgutą:ryžiukas+pagaliukas. rolleyes.gif
Labai gražiai žiūrisi, toks vientisas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 03 07, 15:38)
user posted image

QUOTE(smėlioAudra @ 2011 03 07, 17:24)
juodauoga, gera idėja verti turkišką žgutą:ryžiukas+pagaliukas.  rolleyes.gif
Labai gražiai žiūrisi, toks vientisas gaunasi.

man kaip tik nepatinka tas skaldytas biseris schmoll.gif man jis labai prastina darba unsure.gif pradzioje ir as bandziau su jais daryti, bet dabar tas skaldytas biseris dezeje tik vieta uzima doh.gif
Atsakyti
Jasumi, skonio reikalas, žinoma. Biseris yra biseris. Bet galima rast ir gražių derinukų.
Šiuo atveju, man kažkaip netgi labai žiūrisi juodosuogos vėrinys. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 07 kovo 2011 - 17:52
Dėkui, Merginos už gražius žodelius mirksiukas.gif , parūpo išbandyti tą skaldytą biseri, nes jis pas mane senokai guli, vis niekur nepritaikau smile.gif. Konkrečiai šitie, kuriuos naudojau karoliukai, labai nedėkingi : ant storo siulo nesuversi, skylutės mažos , o ir adatos reikia itin plonos....tad panaudojau labai ploną šilko siūliuką, iš pažiūros jis patvarus, bet kaip nešiosis nežinia g.gif ...karoliukų krašteliai aštrūs, o siūliukas trapus..kazdieną nešiojant gali sutrūkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 03 07, 14:38)

Labai grazus zgutas thumbup.gif O ar nebaisu, kad tas biseris-vamzdelis gali nupjauti siula?
Patariama is abieju vamzdelio galu deti po biseriuka, nes jo krastai gana astrus, o biseriukas apsaugotu
Atsakyti