Tiesą pasakius, gyvai (savo aplinkoje) dar neteko sutikt, pasipuošusios žgutu. Mačiau, tiesa, vienus auskarus apmegztus biseriu, tai tikrai, traukia akį.
niekad nesu mačiusi mezgimo vašeliu,nes mama visada tik nerdavo tai ir aš tik neriu
nors gal mezgimas vašeliu tuo tokiu ilgu kai daug akių ant jo esu kažką tokio mačiusi kažkur čia aš jau biški daug nukrypau,bet įdomu pasidarė
Čia gal nuo gyvenamosios vietos priklauso, kokius žodžius šnekamojoje kalboje vartojame. Aš iš Žemaitijos, bet ne žemaitė. Tai visada mezgu. Ir su virbalais mezgu, ir su kabliuku.
Čia gal nuo gyvenamosios vietos priklauso, kokius žodžius šnekamojoje kalboje vartojame. Aš iš Žemaitijos, bet ne žemaitė. Tai visada mezgu. Ir su virbalais mezgu, ir su kabliuku.
na kiek as zinau(as ir is zemaitijos) tai mes sakom : neriam vaseliu, o mezgam virbalais, bet manau gal tai ne tiek svarbu, svarbu uzsiimam rankdarbiais
na kiek as zinau(as ir is zemaitijos) tai mes sakom : neriam vaseliu, o mezgam virbalais, bet manau gal tai ne tiek svarbu, svarbu uzsiimam rankdarbiais