Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(gude @ 2011 03 02, 16:27)
Šaunu, kad mano pamokos padeda, plečiasi žgutisčių ratas  thumbup.gif

Ačiū! lithuania.gif

Tiesą pasakius, gyvai (savo aplinkoje) dar neteko sutikt, pasipuošusios žgutu. Mačiau, tiesa, vienus auskarus apmegztus biseriu, tai tikrai, traukia akį. mirksiukas.gif
Atsakyti
o jūs mezgate ar neriate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 02, 19:10)
o jūs mezgate ar neriate  ax.gif

Ir kuo gi skiriasi mezgimas vąšeliu (kabliuku) ir nėrimas vąšeliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 03 02, 20:11)
Ir kuo gi skiriasi mezgimas vąšeliu (kabliuku) ir nėrimas vąšeliu? smile.gif

niekad nesu mačiusi mezgimo vašeliu,nes mama visada tik nerdavo tai ir aš tik neriu ax.gif
nors gal mezgimas vašeliu tuo tokiu ilgu kai daug akių ant jo g.gif esu kažką tokio mačiusi kažkur mastau.gif čia aš jau biški daug nukrypau,bet įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 03, 10:14)
niekad nesu mačiusi mezgimo vašeliu,nes mama visada tik nerdavo tai ir aš tik neriu  ax.gif

Čia gal nuo gyvenamosios vietos priklauso, kokius žodžius šnekamojoje kalboje vartojame. Aš iš Žemaitijos, bet ne žemaitė. smile.gif Tai visada mezgu. Ir su virbalais mezgu, ir su kabliuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 03 03, 09:39)
Čia gal nuo gyvenamosios vietos priklauso, kokius žodžius šnekamojoje kalboje vartojame. Aš iš Žemaitijos, bet ne žemaitė.  smile.gif Tai visada mezgu. Ir su virbalais mezgu, ir su kabliuku.  mirksiukas.gif

as irgi is Zemaitijos kilusi, bet pirma karta girdziu apie tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 03, 10:22)
as irgi is Zemaitijos kilusi, bet pirma karta girdziu apie tai  blink.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 03, 11:22)
as irgi is Zemaitijos kilusi, bet pirma karta girdziu apie tai  blink.gif

na kiek as zinau(as ir is zemaitijos) tai mes sakom : neriam vaseliu, o mezgam virbalais, bet manau gal tai ne tiek svarbu, svarbu uzsiimam rankdarbiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 03 03, 19:41)
na kiek as zinau(as ir is zemaitijos) tai mes sakom : neriam vaseliu, o mezgam virbalais, bet manau gal tai ne tiek svarbu, svarbu uzsiimam rankdarbiais smile.gif

drinks_cheers.gif
tik man kažkaip įdomu kai neriamų servetėlių temoj jas mezga,taip ir norisi kitur pasiųsti,čia taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 03, 21:48)
drinks_cheers.gif 
tik man kažkaip įdomu kai neriamų servetėlių temoj jas mezga,taip ir norisi kitur pasiųsti,čia taip pat  ax.gif

blush2.gif :man ir kliuva sis pasakymas, bet praleidziu pro akis ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
As vaseliu neriu o virbalais mezgu! tongue.gif

Mano nertas zgutas-apyranke su keke..user posted image
.Ir dar viena panasi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 03 04, 10:46)
Mano nertas zgutas-apyranke su keke..

bigsmile.gif thumbup.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti