Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

turėtų būti kažkaip surišama g.gif
bet aš nemoku jais puoštis,turiu kelis,bet "nelimpa',o nerti patiko kiek atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Ne rebeke, bet pabandysiu atspet smile.gif sunaudojo tikriausiai apie viena maisiuka cekisko biserio tam baltam smile.gif tai ten ~40-50 gramu, priklausomai nuo to koki perki smile.gif
O del puosimosi, tai ilgieji, kazkokiu budu surisami, dazniausiai paprastu mazgu, paliekant kabancius galus, kaip kad kartais su ilgais karoliaisi daro, kad uzrisa mazga kur nors, tai cia panasiai. o trumpieji tai ir taip uzsegimus turi smile.gif
p.s. visai pamrsau pagirt, niu man tie bumbulai ant zguto wub.gif labai pagrazina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 01 kovo 2011 - 08:26
rebeke, nu labai jau šauniai atrodo. rolleyes.gif Čia paprastas žgutas? Klausiu va taip primityviai, nes tik neseniai susidomėjau žgutais (man atrodo, kad su akmenimis lengviau, su sagėmis legviau, su vėriniais lengviau!). blush2.gif Bet pamačiau žgutus ir "susirgau" jais. Noriu išmokt. smile.gif

Žiūriu pamokėles yotubeje, skaitau auksarankių forumą. Turkišką žgutą perpratau per du vakarus. Bet paprasto niekaip. schmoll.gif Mezgu/ardau, mezgu/ardau. Niekaip negula eilės gražiai, nors tu ką. doh.gif verysad.gif Kantrybės dar kol kas turiu, nes noras didelis - išmokt. tongue.gif

Laba,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijurka: 01 kovo 2011 - 09:04
Labas rytas,su pavasariu visas 4u.gif .tikrai sunaudoja~40gr cekisko biserio,ir tikrai taip jie yra nesiojami surisant koki nors mazga priekyje,kaip pvz. cia

user posted image

Vijurka as ir neriau ir ardziau,neriau ir ardziau,kol ismokau.Man labai padejo Gudes pamokos Auksarankese,Aciu jai 4u.gif
Atsakyti
Labai liuks fotke, visom svarstanciom del nesiojimo budo klausimu nebelieka smile.gif
Atsakyti
LeeLu, turiu klausimą. Tu mezgi savo gražuolius žgutus su irisiniu siūlu, ar zilka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 03 01, 10:12)
Man labai padejo Gudes pamokos Auksarankese,Aciu jai 4u.gif

aš irgi esu be galo dėkinga Gudei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
atsitiktinumo būdu susitikom Kauno mugėse,nors nebuvom mačiusios viena kitos, tik iš forumo žinojom,kad tokios esam lotuliukas.gif ir ji parodė tiesiog prie rankdarbių skyriaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 03 01, 12:25)
LeeLu, turiu klausimą. Tu mezgi savo gražuolius žgutus su irisiniu siūlu, ar zilka? blush2.gif

pirmuosius mezgiu su irisiniu, bet kai perejau prie smulkesnio biserio 11/0, arba 10/0 tai teko plonesnio siulo ieskot, daba ji perkuos kasiulai.lt, prie siuvimo lyg siulu po 2.69, bandziau ta nerimui "nylonband" ar pan, tai storis gerai, tik labai slidus, tai rankos truputi pavargsta, sakiau dar reiks paklaust ar tiktu bespalvis siulas karoliuku prisiuvimui, ten ir tokio maciau yra, butu issigelbejimas margiem zgutam, nes dabar tai tik prie kuriso vienos tinka jei margas.
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 03 01, 12:07)
Labai liuks fotke, visom svarstanciom del nesiojimo budo klausimu nebelieka smile.gif

aga, dekui, kad bent kazkas atsiliepe i prasyma pasirosyt pasipuosus zgutu 4u.gif
Atsakyti
Vakar vakare perpratau paprastą žgutą. bigsmile.gif Užsispyriau ir atsisėdau jau kažkelintam kartui prie gudės pamokos . Ačiū gudei! 4u.gif
Ir tik viena atrodo klaidelė, kurią pastebėjau po dviejų mezgimo/ardymo vakarų.
Tiesa, iš pradžių ant siūlo susivėriau po 5 vienodos spalvos biserio karoliukus: 5 žali+5mėlyni, 5 rusvi ir t.t. Palengvėja, nes nepasimeti pirmoje eilėje. Kai pastebėjau klaidą, ką dariau ne taip, tada iš karto griebiau su smulkiu pamėgint. Ir gavosi! bigsmile.gif Dabar jau belieka gilint įgūdžius, tobulėt ir mėgint verti rimtą žgutą. flirt.gif
Nu gi sakiau, kad įveiksiu. biggrin.gif

LeeLu, ačiū ir tau labai, kad daliniesi patirtimi ir žiniomis. 4u.gif

sveikos,
Atsakyti
Smagu kad pavyko smile.gif dabar jau rezultatu lauksim smile.gif negaila gi, lengviau kai pavyksta suzinot nei kad reiktu viska paciai ieskot, nes kartais dar reik zinot ko ieskot smile.gif
Atsakyti
Šaunu, kad mano pamokos padeda, plečiasi žgutisčių ratas thumbup.gif
Visom sėkmės, gerų idėjų ir gražių žgutų drinks_cheers.gif
Atsakyti