grazumelis ziuriu ziuriu tuos bumbulus vis, bet dar nedristu bandyt, o gal ir vertetu nes atrodo tai labai graziai, tik darbo irgi yra
kiek grožybių pridėta, net akys raibsta gaila aš taip nemoku
Paskutinis ka tik sugamintas
LeeLu.... nerealu, koks grožis.
LeeLu, kokio dydžio biseris šiame vėrinyje?Ir matosi, kad biseris geros kokybės, vienodžio dydžio. Gražu labai. O kokia čia technika žgutas suvertas?
Aš žengiu pirmus žingsnius žguto vėrime. Įveikiau turkišką žgutą. Pirmą dieną atsisėdusi peržiūrėjau visas pamokėlės su vaizdo medžiaga, taip pat nuorodas, kurios įkeltos šioje temoje ir auksarankių forume. Aišku, reikėjo kantrybės, kol perpratau. Bet dabar jau nesunku, gana greitai mezgasi.
LeeLu, kokio dydžio biseris šiame vėrinyje?Ir matosi, kad biseris geros kokybės, vienodžio dydžio. Gražu labai. O kokia čia technika žgutas suvertas?
Aš žengiu pirmus žingsnius žguto vėrime. Įveikiau turkišką žgutą. Pirmą dieną atsisėdusi peržiūrėjau visas pamokėlės su vaizdo medžiaga, taip pat nuorodas, kurios įkeltos šioje temoje ir auksarankių forume. Aišku, reikėjo kantrybės, kol perpratau. Bet dabar jau nesunku, gana greitai mezgasi.
QUOTE(vijurka @ 2011 02 25, 18:55)
LeeLu.... nerealu, koks grožis.
Aciu
Cia biseris ~mm didumo, jei kur buna pazymeta tai turetu but 11/0 arba 10/0. cia nertas zgutas, pats paprasciausias, nes vienspalvis, tai tik susiveri ir neri, o va jei spalvotas butu ar pan, tada jau su karoliuku suverimu daugiau darbo.
ismoksi ir sita, tik pradzioj siulau bandyt su stambesniais karoliukais ir susiverti skirtingu spalvu kad pirmose eilese nepasiklysti
QUOTE(rebeke @ 2011 02 22, 22:14)
Labai grazus ir originalus zgutas!
Grazus jusu zgutai,man jie kolkas dar mistika ,kiek bandziau,niekaip neiseina pradzia
Labai dailūs Jūsų darbeliai, man žgutas kolkas taip pat paslaptis :)turiu pastebėjimą, jog ivairus galų u-baigimas kabančiomis detalėmis ir pan, daug gražiau žiūrisi nei paprastas verinys su užsegimu. Daug mistiškiau atrodo
QUOTE(rebeke @ 2011 02 28, 19:58)
Na ikeliu dar viena ,,mistiska,, zguta
tikrai labai gražūs
kiek maždaug gramų ar kokių pakelių karoliukų sueina?
rebeke labai grazu. gal ir kvailas klausimas,bet kaip jais puostis,juk nera jokio uzsegimo,noreciau pamatyt ant kokios manikenes