Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

grazumelis wub.gif ziuriu ziuriu tuos bumbulus vis, bet dar nedristu bandyt, o gal ir vertetu smile.gif nes atrodo tai labai graziai, tik darbo irgi yra
Atsakyti
kiek grožybių pridėta, net akys raibsta thumbup.gif gaila aš taip nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 14, 16:08)

Nu čia koks gėris. blink.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis ka tik sugamintas smile.gif
user posted image
Atsakyti
LeeLu.... nerealu, koks grožis. wub.gif 4u.gif

LeeLu, kokio dydžio biseris šiame vėrinyje?Ir matosi, kad biseris geros kokybės, vienodžio dydžio. Gražu labai. O kokia čia technika žgutas suvertas?

Aš žengiu pirmus žingsnius žguto vėrime. Įveikiau turkišką žgutą. Pirmą dieną atsisėdusi peržiūrėjau visas pamokėlės su vaizdo medžiaga, taip pat nuorodas, kurios įkeltos šioje temoje ir auksarankių forume. rolleyes.gif Aišku, reikėjo kantrybės, kol perpratau. Bet dabar jau nesunku, gana greitai mezgasi. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 02 25, 18:55)
LeeLu.... nerealu, koks grožis.  wub.gif  4u.gif

LeeLu, kokio dydžio biseris šiame vėrinyje?Ir matosi, kad biseris geros kokybės, vienodžio dydžio. Gražu labai. O kokia čia technika žgutas suvertas?

Aš žengiu pirmus žingsnius žguto vėrime. Įveikiau turkišką žgutą. Pirmą dieną atsisėdusi peržiūrėjau visas pamokėlės su vaizdo medžiaga, taip pat nuorodas, kurios įkeltos šioje temoje ir auksarankių forume.  rolleyes.gif Aišku, reikėjo kantrybės, kol perpratau. Bet dabar jau nesunku, gana greitai mezgasi.  ax.gif

Aciu
Cia biseris ~mm didumo, jei kur buna pazymeta tai turetu but 11/0 arba 10/0. cia nertas zgutas, pats paprasciausias, nes vienspalvis, tai tik susiveri ir neri, o va jei spalvotas butu ar pan, tada jau su karoliuku suverimu daugiau darbo.
ismoksi ir sita, tik pradzioj siulau bandyt su stambesniais karoliukais ir susiverti skirtingu spalvu kad pirmose eilese nepasiklysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 02 22, 22:14)
Grazu 4u.gif ,o cia mano isvargtas  ax.gif ,vargau su tai bumbulais,kol apveriau
user posted image

Labai grazus ir originalus zgutas! smile.gif
Atsakyti
Grazus jusu zgutai,man jie kolkas dar mistika verysad.gif ,kiek bandziau,niekaip neiseina pradzia doh.gif
Atsakyti
Labai dailūs Jūsų darbeliai, man žgutas kolkas taip pat paslaptis :)turiu pastebėjimą, jog ivairus galų u-baigimas kabančiomis detalėmis ir pan, daug gražiau žiūrisi nei paprastas verinys su užsegimu. Daug mistiškiau atrodo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ikeliu dar viena ,,mistiska,, lotuliukas.gif zguta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 02 28, 19:58)
Na ikeliu dar viena ,,mistiska,, lotuliukas.gif  zguta

thumbup.gif tikrai labai gražūs thumbup.gif
kiek maždaug gramų ar kokių pakelių karoliukų sueina?
Atsakyti
rebeke labai grazu. wub.gif gal ir kvailas klausimas,bet kaip jais puostis,juk nera jokio uzsegimo,noreciau pamatyt ant kokios manikenes ax.gif
Atsakyti