Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(lavazia @ 2011 02 09, 16:22)
Sakykit merginos, ar galima paprasta zguta nerti iterpus viena didesni karoliuka (pvz. perliuka), ar gautusi?

Gautūsi 4u.gif , tik prieš imantis didelio žguto, susiverkit nedaug karoliukų ir nusinerkit pavyzdėlį, matysit kaip atrodo, kas negerai, ar tinka ir .t.t... 4u.gif
Atsakyti
Gautusi va mazdaug kas:
user posted image
o va cia keli nauji smile.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
O dievulėliau kokie grožiai, net seilės drimba. bandau ir aš mokytis žgutus vert. Tai dar po truputuką einas, viskas kolkas mokymosi stadijoje. jei netruks kantrybė tai gal išmoksiu kada nors. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 02 10, 19:46)
Gautusi va mazdaug kas:
user posted image

Labai grazu, o kaip ta apskritima sujungti? g.gif
Atsakyti
LeeLu, labai gražu thumbup.gif , Šitie auskarai kokie įdomus bigsmile.gif , iš kelių karoliukų auskarus nėrėt, ir kokia eilės tvarka juos reiktų sisiverti ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 12 vasario 2011 - 12:31
Na pagaliau ir mano pirmasis žgutukas-apyrankė

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2011 02 12, 10:33)
Labai grazu, o kaip ta apskritima sujungti?  g.gif

sudejau ir susiuvau, isiziurejus tikrai matosi kurioj vietoj jungta, bet kai nezinai tai ir nematyt smile.gif

QUOTE(juodauoga @ 2011 02 12, 12:29)
LeeLu, labai gražu thumbup.gif , Šitie auskarai kokie įdomus  bigsmile.gif ,  iš kelių karoliukų auskarus nėrėt, ir kokia eilės tvarka juos reiktų sisiverti ?  4u.gif

tuoj, reik atgamint smile.gif ten is 5 eileje, ir veriama: 4 juodi mazi, 1 didelis melynas 4 juodi mazi, 2 melyni vidutiniai, ir toliau vel nuo pradziu.
Atsakyti
LeeLu, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 12, 22:21)
LeeLu, ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kad tik padetu mirksiukas.gif parodykit rezultata po to ax.gif
ai, dar galiu papasakot kaip paskutiniu metu darau, kai galvoj zinau kaip noreciau kad gautis, bet susiskaiciuot/susideliot kaip karoliukus suvert - neina. atsivynioju siulo truputi, pradedu nert ta truputi kas suverta, bet gale kur pradzia siulo dar iverta adata, ir po to jau eigoje, matai koki sekanti reiktu prinert tai toki ir uzsiveri, o po to kai jau isardai, tad tikslaii matai kaip turi but suverta mirksiukas.gif ca tam atvejui jei truputi netiksliai supasakojau kaip ten suvert ax.gif
Atsakyti
mano turkisko zguto apyranke ax.gif man nelabai sekasi uzsukineti tuos galiukus is vielutes doh.gif o jus ziuriu visai neuzsukinejat, gal uztenka uzlenkti kilpele ir visai neissiardys?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 02 13, 15:17)
mano turkisko zguto apyranke  ax.gif man nelabai sekasi uzsukineti tuos galiukus is vielutes   doh.gif  o jus ziuriu visai neuzsukinejat, gal uztenka uzlenkti kilpele ir visai neissiardys?

grazu wub.gif reiks ir man kada pasiruost turkiska isbandyt smile.gif
manau kad pilnai ir kilputes uzteks jei ta viela/smeigtukas pakankamai kietas kad neatsilenktu. as tai naudoju smeigtukus, arba "smeigtuku likucius" jei lieka nuo ko nors kitko bent poros cm ilgumo, tai tokio pilnai uztenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 13 vasario 2011 - 17:37
Turkio spalvos zgutas su Closonne karoliuku.
user posted image
Atsakyti